Testosteronia Ghostbustersin uuteen versioon


Epäilijöitä on askarruttanut, mahtaako Paul Feigin (Morsiusneidot) luotsaama uusi tulkinta Haamujengi-komediasta toimia ollenkaan. Moni pettyi kuullessaan, ettei miehisen tieteilijä- ja aavetorjuntaryhmän alkuperäisistä esittäjistä yksikään ollut uusimassa rooliaan. Rentojen jätkien sijasta elokuva esittelee naisista koostuvan Ghostbusters-tiimin, mutta uusimman tiedon mukaan mukana on sittenkin myös testosteronia.

Ohjaaja Feig on esitellyt Twitter-tilillään leffansa tuoreimman kiinnityksen. Tämä miehinen lisäys on Chris Hemsworth, jonka moni tuntee Marvel-sarjakuvaleffojen ukkosenjumala Thorina. Feigin Twitter-seuraajat ovat olleet ilmoituksesta mielissään, sillä Hemsworthin uusi rooli on kutkuttava: hän näyttelee Haamujengin sihteeriä.

Alkuperäisten Haamujengi-elokuvien nenäkäs sihteerikkö Janine oli oleellinen osa jengin milloin uneliaan ja toisinaan taas kaoottisen toimipaikan arkea. Annie Pottsin näyttelemän Janinen miespuolinen vastine tullee olemaan vähintään yhtä röyhkeä kuin alkuperäisversiokin. Ilmaantuuko elokuvaan muita mielenkiintoisia lisäyksiä, paljastunee myöhemmin.


Lähteet: Twitter, THR, Collider

Kuva: BVI Finland/ The Avengers

R. Isoviita 11.06.2015 klo 06:53

Uusimmat uutiset

Iso teatteriketju järjestää Star Wars -maratonin, joka todella kysyy kuntoa

Jää silti kakkoseksi Marvel-putkelle.

R. Isoviita

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...