28 päivää myöhemmin -leffan jatko-osa etenee

25.4.2024 11:26
20th Century Fox/ 28 päivää myöhemmin, 2002

Tämän vuosituhannen alussa zombie-buumia herätelleen 28 päivää myöhemmin -rainan tarina jatkuu. Pitkän tauon jälkeen (edellinen osa ilmestyi 2007) ohjaaja Danny Boyle ja käsikirjoittaja Alex Garland ovat tekemässä sarjalle viimein kolmannen osan Sony Picturesille. 28 Years Later -niminen jatko-osa etenee nyt hyvää vauhtia.

Elokuvan näyttelijäkiinnityksistä osa on jo selvillä. Suuren aikahyppäyksen edellisestä osasta eteenpäin tekevässä leffassa näyttelevät ainakin Ralph Fiennes, Jodie Comer ja Aaron Taylor-Johnson. Harry Potter– ja James Bond -elokuvasarjoista tuttu Fiennes, The Last Duelissa naispääosaa esittänyt Comer ja Kick-Ass-elokuviasarjasta tuttu Taylor-Johnson ovat kaikki ensimmäistä kertaa mukana Boyle-elokuvassa.

Sen sijaan siitä ei ole annettu varmaa tietoa, onko Alex Garlandin uudessa käsikirjoituksessa paikka myös Cillian Murphyn tulkitsemalle Jimille. 28 päivää myöhemmin -rainaa tähdittänyt Murphy on toistaiseksi nimetty vain uutuuden vastaavaksi tuottajaksi. Toisaalta Fiennesin, Comerin ja Aaron-Johnsonin osalta ei ole tiedotettu, keitä he elokuvassa näyttelevät.

 

Lähteet: Deadline, THR

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa