Etusivu › Foorumit › Ylläpito ja tekniikka › Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää?
- Tämä aihe sisältää 238 vastaukset, 51 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 1 viikko, 1 päivä sitten
Söpö toimesta.
JulkaisijaArtikkelit
30.05.2023, 06:33 #149919
leffatykki
AvainmestariLeffatykki.com on nyt vihdoin uusittu. Jotain varmasti menetettiin, mutta samalla sivusto on taas ”ylläpidettävä” ja voidaan kehittää pärjäämään seuraavat 10 vuotta.
Tähän ketjuun voi laittaa mitä tahansa uudistuksen ympäriltä, korjataan ja kehitetään ideoiden perusteella.
30.05.2023, 06:51 #149923
leffatykki
AvainmestariTähän voi laittaa rohkeasti vastauksia!
02.06.2023, 14:52 #149936
leffatykki
AvainmestariHuomiona että elokuviin lisätyt kommentit eivät ole kadonneet, niitä ei ole vain vielä tuotu. Yritetään tuoda lähiviikkoina, datan määrä on reipas niin mennee hetki.
02.06.2023, 16:49 #149942
Pelimies
OsallistujaEn löydä enää vanhoja kommenttejani, pisteytyksiä top-listoja ja katselulistaani? Eivät kai ne ole kadonneet bittiavaruuteen sivuston uudistuksen myötä?
02.06.2023, 19:45 #149948
Brutus
OsallistujaPitäisköhän laittaa vielä erikseen jonnekin näkyville, että jos vanhat tunnukset ei toimi vanhalla salasanalla, niin sisään pääsee kirjautumaan ”unohditko salasanasi?” kautta nollaamalla sen salasanan ja laittamalla uuden. Vähän tuntuu, ettei kovinkaan moni enää tässä vaiheessa muista tuota mistä sanottiin siinä uudistuksia koskevassa ketjussa heti alussa.
02.06.2023, 20:47 #149951
JuicyFruity
OsallistujaMinä toimin ohjeitten mukaan ja kyllä toimii
02.06.2023, 21:44 #149952
harr1v
OsallistujaJoo, eipä näy omaa tykkiä, ikään kuin saldo olisi tyhjä. Mutta mitähän elokuvien lisäämiselle pitäisi tehdä? Onko oikeasti niin iso ruuhka, ettei maaliskuun alussa tehty lisäys vieläkään joudu? Useampia lisäyksiä laitettu senkin jälkeen, mutta ei enää ole oikeastaan viittinytkään. Jos ei ole, niin vain imdb:hen.
06.06.2023, 13:45 #150093
leffatykki
AvainmestariEn osaa oikein sanoa miksi ylläpidolla on tökkinyt tuo leffojen lisääminen. Nyt uuden alustan myötä pyritään aina hoitamaan ne 1-2 arkipäivän sisällä. Muutamia lisäyksiä onkin jo tullut joka hienoa!
02.06.2023, 23:16 #149953
Ludil
OsallistujaUuteen tykkiin on totuttelemista, mutta modernimmalta vaikuttaa, mikä on oikein positiivista! Katsotaan miten tykittäminen lähtee tällä pelittämään.
02.06.2023, 23:37 #149955
Ludil
Osallistuja…josta jo nyt lyhyttä komppausta jo mainittuihin asioihin – mitenkäs, tuleeko uudistetulla Tykillä olemaan entisen käyttäjä-osiota, josta näki omat/toisten kommentit ja pisteytykset?
03.06.2023, 06:10 #149956
Vilperi
OsallistujaPikainen vilkaisu paljasti, että elokuvien nimien perässä oleva vuosiluku on kadonnut, on mielestäni aika oleellinen tieto. Puuttuuko sivustolta elokuvia paljonkin? Esimerkiksi viimeksi lisäämäni leffa The Mother oli vanhassa, mutta tässä uudessa ei löydy.
03.06.2023, 06:36 #149957
OsallistujaMuutamia mietteitä.
Uusi etusivu on nykyaikainen, eli toisin sanoen se on suunniteltu älylaitteille eikä pöytäkoneille. Jos sattuu omistamaan älypuhelimen, niin se voi olla hyväkin juttu. Itse olen vankkumaton pöytäkoneiden käyttäjä, ja siksi etusivu synnyttää lähinnä vaikutelman huonosta tilankäytöstä. Etusivulla on yksinkertaisesti ihan liikaa tavaraa ja se on pitkä kuin nälkävuosi. Leffatykin uutiset tuskin ovat pääasia useimmille sivustoa seuraaville, ja ainakin minulle nimen omaan arvostelut ja keskustelupalsta ovat olleet se aidosti kiinnostava osuus. Etusivun syötteessä näkyy tällä hetkellä 30 laatikkoa? Mielestäni 20 riittäisi hyvin. Isommassa määrässä voisi olla järkeä, jos Leffatykki olisi niin aktiivinen, että tänne tulee päivittäin suuri määrä uutta sisältöä, mutta kyllähän me kaikki se tiedetään, että ei tule. Nyt etusivun näyteikkunassa on yli kuukauden vanhaa tavaraa, mikä ei minun mielestäni ole tarkoituksenmukaista.
Foorumia voisi nostaa etusivulla paremmin esiin vaikkapa niin, että Tuoreimmat keskustelut -otsakkeen alla näkyisi kahden keskustelun sijaan viisi keskustelua. Tuoreimpien elokuva- ja sarja-arvioiden määrää voi mielestäni laskea viiteen, koska etusivulla on joka tapauksessa paljo
Itse toteuttaisin oikean sivupalkin niin, että siinä näkyisi otsakkeiden ”Tuoreimmat keskustelut”, ”Tuoreimmat elokuva-arviot”, ”Tuoreimmat sarja-arviot” ja ”Uutiset” alla kerrallaan 5 uusinta keskustelua, elokuva-arviota, sarja-arviota ja uutista. Lisäksi nostaisin vielä joukon jatkoksi 5 uusinta elokuviin tai sarjoihin kirjoitettua kommenttia. Otsikkona voisi olla vaikka ”Tuoreimmat kommentit”, ja sen alla näkyisivät sekä sarjoihin että elokuviin kirjoitetut lyhyet kommentit. Kaikki, mikä nostaa esiin uutta sisältöä ja kannustaa sivuston käyttäjiä aktiivisuuteen, on hyvästä.
Jonkinlaisen some-integraation voi kehittää, jos haluaa. Itse en ole sosiaalista mediaa koskaan käyttänyt, enkä aio käyttää, mutta jos tänne halutaan houkutella uusia käyttäjiä, sosiaalinen media kannattaisi valjastaa siihen.
Episodin klikkiotsikoiden nostaminen koko sivuston näkyvimmäksi sisällöksi (heti navigaatiobannerin jälkeen) herättää minussa voimakasta myötähäpeää ja vitutusta.
[movie]-tägit eivät toimi (ainakaan elokuva-arvosteluissa), mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että kymmenissä ellei sadoissa arvioissa on näkyvillä rikkinäistä koodia. Tämän korjaaminen lienee tärkeysjärjestyksessä melko korkealla.
06.06.2023, 13:48 #150094
leffatykki
AvainmestariTässä on hyviä ajatuksia, kiitos! Episodi tulee näkymään vähemmän kun saadan leffatykin omat sisällöt tuohon yläpalkkiin, kestää vaan hetken että kerää dataa.
Nyt löytyy sivupalkista tuoreimmat pisteytykset, josta voi nopeasti tarkistaa kuka antanut mitäkin viimeksi.
Hyviä huomio tuo movie, tarkistetaan asiaa pikimmiten.
03.06.2023, 07:10 #149959
apc 53
OsallistujaEn yleensä tykkää haukkua asioita, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että menty aivan täysin metsään tämän uudistuksen kanssa. Sivusto näyttää pöytäkoneella suorastaan hirveältä, puolet sivusta on tyhjää ja joutuu rullailla tolkuttomia määriä alaspäin halutessaan selata sivua. Ilmeisesti myös kaikki pisteytykset kadonneet, mikä itselle oli se juttu tässä sivustossa. Onneksi olen jo siirtynyt myös letterboxdiin, mutta tykkäsin kyllä tätä myös sivussa käyttää, kun oli suomalaisia arvosteluita ja kommentteja. Nyt taitaa kyllä sivuston käyttö loppua 15 vuoden jälkeen kokonaan. En näe, että tämä sellaisen täyskäännöksen enää tekisi, että tästä sivusta minun mielestä käytettävä tulisi, jos tämä oli ylläpidon näkemys nettisivun ”modernisioinnista”.
Kiitos kuitenkin menneistä vuosista.
03.06.2023, 08:41 #149960
TeeP
OsallistujaTässä käyttäjä Pelimieheltä se tärkein kysymys, johon toivon pikaista vastausta.
Eli ovatko kaikki tuhannet omat pisteytykset kadonneet bittiavaruuteen iäksi?
03.06.2023, 10:43 #149962
Villetys
Osallistuja”Huomiona että elokuviin lisätyt kommentit eivät ole kadonneet, niitä ei ole vain vielä tuotu. Yritetään tuoda lähiviikkoina, datan määrä on reipas niin mennee hetki.”
Kaiken järjen mukaan ne tulevat takaisin jossain vaiheessa, joka olisi aika toivottavaa ja pääsisi taas kommentoimaan ja pisteyttämään katsottuja elokuvia. Nyt sivusto on vielä aika vaiheessa ja epäselvä käyttää, kun tietokantaa puuttuu reilusti.
03.06.2023, 13:26 #149963
Dickey2
OsallistujaJatkellaanpa tällä kakkosprofiililla pisteytyksiä kommentteja siitä mihin edellisellä Dickey jäin. Ei pysty edes pisteyttämään elokuvia täällä.
03.06.2023, 17:22 #149967
OsallistujaTesting testing
Jee, tää ainakin toimi. Kyllä vähän yllätti kun olin leffatykkiin menossa ja sivusto heitti tänne.
04.06.2023, 13:41 #150005
yaffa2
OsallistujaSiis kaikki salasanat on resetoitu? Miksi?! En minä enään pääse siihen sähköpostiin mille olin alkuperäisen käyttäjän tehnyt joskus yli 10V sitten. Aikoihin en ole sitä enää käyttänyt ja kaikki tunnarit unohdettu jo kauan aikaa sitten. Eli ilmeisesti about 1000 pisteytystä meni nyt sitten siinä?
06.06.2023, 13:51 #150095
AvainmestariLaitan sinulle meiliä.
04.06.2023, 14:49 #150022
Jautsi
OsallistujaPäästivät minut tänne sisään ja täällä nyt olen. Vanha kun olen, niin ajattelen sillä tavalla, että vanhat on vanhoja, uutta päin elävän mieli.
04.06.2023, 15:58 #150051
Sgt.Rane
OsallistujaSama asia mielessä kuin Pelimiehellä, että kaipaan omia TOP-listoja ja pisteytyksiäni, jotka ovat olleet Leffatykin suola.
04.06.2023, 18:02 #150065
dbgirl
OsallistujaPistin nyt leffaan Constantine kommentin. Se näkyy sen leffan omalla sivulla, mutta en näe mitään omia tai kavereiden tapahtumia. Kai ne tulossa on kumminkin?
05.06.2023, 01:18 #150068
Nosfecoff
Osallistuja(testipostaus)
05.06.2023, 04:07 #150069
Herra1998A
OsallistujaKyttäsin tätä ikivanhaa leffatykki-profiiliani pisteyttääkseni kauan sitten katsomiani leffoja letterboxd-sivustolla frendeille Suomen ulkopuolella. En tietenkään voi muistaa kaikki leffoja, mitkä olen katsonut 10 vuotta sitten, mutta tämän leffatykki-profiilin ansiosta pystyin silti pisteyttämään kyseiset leffat letterboxissa. Tulevatko listat pisteytyksistämme vielä jossain kohtaa takaisin, jotta voin jatkaa sitä? Mulla oli vielä useita kymmeniä leffoja jäljellä siinä projektissa, koska en halunnut spämmmiä niitä kaikkia letterboxiin kerralla
05.06.2023, 09:52 #150070
Vilperi
OsallistujaOlen niin tuohtunut tähän uudistukseen, että en tiedä mitä sanoisin. Tämä on kuin Episodi-lehden mainossivu, joka on toteutettu huonommin kuin seiska-lehti. Mihin hävisi leffatykki? Pitänee katsoa vielä tovi, ennen kuin alan luettelemaan epäkohtia.
05.06.2023, 16:55 #150076
konda1987
OsallistujaNäin ensi tuntumalta olen Vilperin kanssa samaa mieltä. Ei erota oletko Episodi-lehden sivuilla vai Leffatykissä. Leffatykin perusidea on hukkunut muun epäoleellisen paskan sekaan. Täytyy hetki seurata miten tämä tästä kehittyy, mutta nyt on vahvasti sellainen olo että tämä oli tässä.
05.06.2023, 17:12 #150077
yaffa2
OsallistujaEn voi edes etsiä omaa vanhaa käyttäjäprofiiliani mistä voisin katsoa omat vanhat pisteytykset nyt kun näköjään menetin pääsyn sille vanhalle käyttäjälle. Ja miten tuo nykyinen pisteytyskin on kustu noin mallikkaasti kun ei voi jättää pisteitä ilman kommenttia ja sen lisäksi se pisteytysosio on vielä tuonne ihan sivun alas laitettu. Sulkekaa jo koko roska.
05.06.2023, 18:12 #150078
Miihkali
OsallistujaYlempiin kommenttina, että joskus kauan sitten Leffatykkiä mainostettiin sivustona, jossa ”taviskin voi olla leffakriitikko” tai jotain sinne päin. Aikoja, tapoja.
Yläpalkissa tai sivun alareunan tummansinisessä laatikossa ei ole muuten ollenkaan linkkiä keskustelupalstalle.
05.06.2023, 19:12 #150079
Arz
OsallistujaOlisiko mahdollista/kuinka iso projekti palata takaisin vanhaan?
Itselle riitti kunhan uusia leffoja pystyi lisäämään, pisteytys ja kommentointi onnistui ja keskustelu oli mahdollista niin mikäs siinä.
05.06.2023, 19:35 #150080
Miihkali
OsallistujaMäkin ajattelen, että se vanha oli parempi. Ei siinä ainakaan käyttäjän näkökulmasta ollut mitään isoja bugeja. Etusivua olisi voinut vähän kohtentaa ja päivittää ajan tasalle, siinä se. Mutta se vanha ei tainnut toimia lainkaan mobiililaitteilla, ja yhteensopivuus niiden kanssa taitaa olla tämän uuden ulkoasun tärkein tavoite.
Olisiko tämän värimaailmaa mahdollista päivittää lähemmäs Leffatykin totuttua ulkoasua? Se toisi jatkuvuutta ja erottaisi sivuston Episodista, jota tämä nykyinen kuosi tosiaan muistuttaa kiusallisen paljon.
05.06.2023, 19:39 #150081
Arz
OsallistujaPitää tähän vielä lisätä että kun tämä uusi ulkoasu on saanut tähän mennessä lähinnä negatiivisen vastaanoton niin mietin onko tämä sen arvoista että tällä saadaan houkuteltua enemmän uusia kävijöitä kuin menetetään vanhoja. Mielestäni leffatykki on muutenkin jo kauan ollut oma mukava sisäpiirinsä, joka toimi elokuvista kiinnostuneiden kohtauspaikkana.
Hyvä että kokeillaan uutta ja sivustoa on mahdollista päivittää, mutta itse kuitenkin tällä hetkellä kannatan paluuta vanhaan ulkoasuun.
06.06.2023, 14:01 #150096
leffatykki
AvainmestariKaikille jotka toivovat vanhaan paluuta, ymmärrän toki toiveen ja jos se olisi itsestäni kiinni, voitaisiin sillä jatkaa hamaan tappiin saakka.
Tosiasia on kuitenkin se, että sivusto oli ns. nollista koodattu ja tuki sivuston käyttämille teknologioille on päättynyt jo jonkin aikaa sitten. Käytännössä vaihtoehdot olivat nyt a) lopettaa sivusto, b) rakentaa se jonkin ylläpidettävän alustan päälle. Käytännössä olisimme joutuneet sulkemaan sivuston kesän jälkeen mikäli uudistusta ei olisi tehty.
Päädyttiin vaihtoehtoon b) ja ymmärrämme hyvin että Leffatykkiä ei ole ellei käyttäjät ole kiinnostuneita tätä käyttämään. Pyrimme siis mahdollisimman hyvin rakentamaan tämän päälle ne ominaisuudet joille oikeasti on kysyntää ja tarvetta. Uudistusta ei siis tehty lukijamäärien kasvattamiseksi, vaan koska vaihtoehto olisi ollut lopettaminen.
Toivon siis hieman malttia ja myös apua ideoiden osalta tämän muokkaamiseksi sellaiseksi, että se täyttää toiveet.
05.06.2023, 19:53 #150082
Brutus
OsallistujaPakko kanssa sanoa, että muutamista lupaavista uudistuksista (esim. sarjojen top-lista) huolimatta vanha sivusto oli melkein joka suhteessa mielekkäämpi käyttää pöytäkonekäyttäjän näkökulmasta. Jos voisi siirtyä takaisin vain siihen ja parannella vaan niitä yksittäisiä toimintoja ja yksityiskohtia tällaisen radikaalin totaaliremontin sijaan.
05.06.2023, 20:45 #150084
dbgirl
OsallistujaTässä toinen pöytäkoneen käyttäjä, olen Brutuksen kanssa samaa mieltä.
06.06.2023, 10:41 #150089
Katmand0r
OsallistujaMielestäni Leffatykin ensimmäinen näkymä (popmedia-palkista Nyt pinnalla -osioon) on toimiva. Sen sijaan alaspäin scrollatessa uusi ulkoasu on tietokoneella selailtuna todella raskas ja hapeton. Uutisartikkelit vievät suhteettoman ison osan tilasta, ja keskustelu- ja arvosteluosiot hukkuvat visuaalisesti kontrastin puutteeseen. Taustaharmaata saisi tummentaa aiemman Tykin hengessä. Scrollattavaa on aivan liikaa ennen kuin saavuttaa sivun alaosan.
Yleisemmällä tasolla uusi versio ei tunnu tavoittavan sitä, mikä teki Tykistä niin kiehtovan alustan. On kiva lukea, mitä ihmiset sanovat jostain elokuvasta, mutta kenties vielä kiinnostavampaa oli lukea, mitä joku tietty henkilö sanoi eri elokuvista. Mahdollisuus tutustua elokuvien lisäksi elokuvafaneihin oli oleellinen osa vanhaa Tykkiä. Sikäli kuin olen ymmärtänyt, tätä puolta kommentteineen ei ole vielä täysin implementoitu, mutta toivon ehdottomasti, että tähän kiinnitetään jatkossa paljon huomiota.
Menisin jopa niin pitkälle, että se feedi, joka aiemmin löytyi ”omalta sivulta” (kaverien kommentit, pisteytykset jne) saisi jatkossa näkyä suoraan etusivulla siinä, missä Tykin uutisartikkelit ovat tällä hetkellä.
On selvää, että muutokset ovat välttämättömiä, jotta kasvua voi tapahtua. YouTuben ja Facebookin ulkoasupäivitykset ovat lähihistoriansaatossa haukuttu järjestään lyttyyn, mutta niin vain niihinkin on totuttu. En yritä argumentoida Leffatykin uuden ulkoasun puolesta, vaan huomauttaa, että vanhalla systeemilläkin Tykki oli kovin kuoleva sivusto. Uudella versiolla on potentiaalia, etenkin nyt kun on selkeästi olemassa keskusteluyhteys sivuston ylläpidon ja yhteisön välillä.
06.06.2023, 18:42 #150101
Brutus
OsallistujaTällaisen perusongelman huomasin, että kerran annettua pisteytystä ei voi ainakaan toistaiseksi muuttaa eikä kirjoittaa kommenttia. Tämä varmaan korjattaneen vielä lähitulevaisuudessa.
07.06.2023, 07:36 #150103
Visailija
OsallistujaNoniin! Yritin vanhana käyttäjänä tilata salasanan vaihtolinkin sähköpostiini useampana päivänä, mutta tämä ei jostain syystä toiminut. Tänään yllättäen homma kuitenkin pelitti, ja sain vihdoin kirjauduttua uuteen Leffatykkiin. Kylläpä näyttää melko vaalealta…vielä ei muita mielipiteitä. Katsotaan josko illalla ehtisi perehtymään alustaan syvemmin.
08.06.2023, 09:27 #150174
Arz
OsallistujaToimiiko pisteytys niin kuin pitää? Avatar: The Way of Waterilla oli eilen 29 pisteytystä. Kokeilin miten pisteyttäminen uudessa Leffatykissä toimii ja pisteytys ilmestyikin etusivulle, mutta lukumäärä näyttää edelleen 29.
08.06.2023, 13:04 #150183
leffatykki
AvainmestariNopea vastaus tähän, eli toimii kyllä. Mutta tuo luku päivitetään vain kerran joka yö, joten kestää aina hetken että tilanne päivittyy.
19.06.2023, 18:38 #150314
Arz
OsallistujaJoo jotain häikkää pisteytyksissä vielä on kun näyttää vielä näin vähän yli viikonkin jälkeen 29. Ja oikean määrä 30 tietää siitä kun laskee kaikki kommentit yhteen.
12.06.2023, 22:41 #150222
konda1987
OsallistujaPisteytin elokuvan 7.6.2023 ja vieläkin näyttää, että ei pisteytyksiä…ei kauhean hyvin päivity
13.06.2023, 12:20 #150223
Herra1998A
OsallistujaTämä uusi versio näyttää oikeastaan ihan hyvältä. Jos vaan saadaan kunnon proffilisivut ja sinne listat vanhoista pisteytyksistä vielä näkyviin niin olen oikein tyytyväinen uudistukseen. Mutta jos pisteytyshistoria ei palaa se on katastrofi
15.06.2023, 22:36 #150234
konda1987
OsallistujaMiten oman tunnuksen saa poistettua täältä leffatykistä? En löytänyt mistä saisi… Olen nyt nähnyt tämän uudistuksen tarpeeksi hyvin ja en voisi enempää olla pettynyt…piti pilata ainoa suomalainen elokuva pisteytys/arvostelu sivusto ja tehdä siitä joku helvetin iltalehti uusimmilla paskoilla uutisilla, jotka eivät päivity ajallaan…onnea jatkoon, sitä todella tarvitsette!
16.06.2023, 12:05 #150237
leffatykki
AvainmestariPoistetaan tietysti tunnus jos niin halutaan, mutta toivoisin ettei vielä tuomita. Uskon että saadaan kaikki keskeiset ominaisuudet tänne takaisin.
Mutta jos olet varma, niin laita sähköpostilla poistopyyntö osoitteeseen yllapito (AT) leffatykki.com siitä osoitteesta jolla olet tilin rekisteröinyt.
19.06.2023, 20:29 #150315
Miihkali
OsallistujaMä olen nyt miettinyt muutaman päivän tätä etusivua ja harmittaa, kun uutiset ovat niin korostuneesti esillä. Leffatykin varsinainen houkutus on kuitenkin aina ollut siinä, että taviskin voi olla leffakriitikko, ja muistaakseni sivustoa jopa mainostettiin aikanaan tuonsisältöisellä mainoslauseella.
Voisiko etusivua rukata vaikka niin, että siinä näkyisivät isoina nostoina ensin 10 uusinta arvostelua (elokuvat ja sarjat) ja niiden perästä 10 uusinta uutista. Sivupalkissa siten 5 uusinta keskustelua, 5 uusinta kommenttia, 5 sarja-arviota, 5 elokuva-arviota, 5 uutista ja Episodi-laatikko? Tämä antaisi käyttäjien tekemälle sisällölle paremman näkyvyyden, ja se käyttäjien tekemä sisältö on kuitenkin Leffatykin mielestäni olennaisin sisältö.
Ovatkos vanhat kommentit muuten tulossa jollain aikataululla näkyville? Tyhjät kommentit (pelkät pisteytykset) on mielestäni turha listata tuolla tavalla erikseen. Toki niistä voidaan jonkinlainen luettelo ehkä tehdä, mutta kommenteissa niiden paikka ei ole vaan mieluummin jonkinlaisena tiiviinä taulukkona, jonka saisi auki vaikkapa klikkaamalla elokuvan saamien pisteytyksen keskiarvoa.
20.06.2023, 23:25 #150327
Söpö
OsallistujaNiin, Leffatykki on ollut tosiaan se paikka, missä on voinut suositella elokuvia (ja myöhemmin sarjoja) muille. Olisi tärkeää, että tämä puoli olisi paremmin esillä.
21.06.2023, 18:07 #150328
Titan90
OsallistujaHaasteita tuottaa se, että Hopkinsin vuoden 2020 elokuvaa The Father en löytänyt englanninkielisellä, enkä toisaalta suomenkieliselläkään haulla täältä Leffatykin hausta. Oikea sivu löytyi kuitenkin, kun kirjoitin ihan vain Googlen hakukenttään haulla ”the father elokuva”. Eli kyseinen elokuva löytyi kyllä tietokannasta, mutta jostain syystä sitä ei suoraan haulla saanut näkymään.
21.06.2023, 23:05 #150330
dbgirl
OsallistujaEtin leffaa Copshop, se löyty mutta vaikka leffa on vuodelta 2021 niin sen mukaan kommenttini on päivätty 9.5.2015 mikä ei siis voi pitää paikkaansa.
21.06.2023, 23:06 #150331
dbgirl
OsallistujaNäköjään kellonaikakin on foorumilla tunnin jäljessä.
23.06.2023, 00:55 #150334
KaiZeri
OsallistujaEipä ole kehumista. Ulkoasu surkea ja kaikista tärkein minkä takia sivua käyttänyt vuosia on omat pisteytykset. Taisin jostain ohimennen lukea että ne palaa takasin? Toivottavasti palaa tai valitettavasti vuosia käyttämäni hyvän sivuston käyttö loppuu. Juuri nytkin kirjauduin sivustolle sen takia koska olis tarvinnu nähdä omat top-leffat mutta eipä näkyny. Toivotaan ja odotellaan että tykki saadaan vielä toimimaan kaikille edes suunnilleen miellyttäväksi. Viimeiseksi ja tärkeimmäksi korostaisin mitä kommentteja tuossa lukenut on juuri nuo omat pisteytykset, mitä käyttäjät kaipaa.
23.06.2023, 19:58 #150338
sulo
OsallistujaEhkä ihan hyvä että vanhat foorumikirjoitukset katosivat. Ainakin ne omat jutut. Vanha profiilikuva ei taida olla itsellä enää tallessa.
24.06.2023, 15:01 #150343
Uusiskaks
OsallistujaEn pääse vanhaan profiiliini, koska profiilissa olevaa sähköpostiosoitetta ei ole enää olemassa. Miten pääsisin katsomaan mitä olen vanhalla profiilillani pisteyttänyt?
06.07.2023, 05:08 #150413
Söpö
OsallistujaHätäapuna vanhojen pisteytysten tarkasteluun voi käyttää verkkosivujen arkistoa osoitteessa archive (piste) org
Esim. vuoden 2021 pistetyksiä näkyy sieltä osoitteesta web (piste) archive (piste) org/web/20210304070402/ Jos haet tuolta etusivulta esim. Jurpon Uncut Gems -arvostelun, klikkaat Jurpon nimeä ja vaihdat arkistosivun osoiterivillä näkyvään profiilinimen kohtaan oman vanhan profiilinimesi Jurpon tilalle, sinun pitäisi päästä näkemään ainakin joitain vanhoja pisteytyksiäsi.
Tuolta arkistosivulta pääsee myös näkemään vanhan profiilin Tiedot-sivun, josta voi halutessaan kopioida sinne liittämänsä anekdootit tms. uudistetun Leffatykin profiiliinsa. Tässä uudistetussa tykissähän omaa profiilia pääsee muokkaamaan tietokonesivustolla yläoikealta ”Tervehdys, (oma käyttäjänimesi)” -kohdan alta paljastuvasta riippuvalikosta.
25.06.2023, 18:18 #150350
SMK
OsallistujaVoisiko ylläpidolta saada jonkunlaisen aika-arvion, että milloin omat pisteytykset, myöhemmin katsottavien lista ja suosikkilistat ovat tulossa takaisin vai onko niitä nyt tulossa ylipäätään? Nuo kun ovat ne olennaisimmat toiminnallisuudet (ainakin omasta mielestäni) niin luulisi olevan tässä vaiheessa jo saatavilla..
Olisi ollut myös kiva saada vähän näkyvämpää/aktiivisempaa viestintää tästä muutoksesta niin olisi voinut vähän varautua etukäteen.
25.06.2023, 18:43 #150351
eldron85
OsallistujaHalojaa ja ehtoota ylläpito
Wanha profiili barros oli linkitetty puoskari85@hotmail.com sähköpostiin. Ei taida toimia enää täällä uudella palvelimella, mutta saako sen kuitenkin jossain kohti palautettua. Tänään sain tämän profiilin luotua mutkien kautta ja kun löysin keskustelu palstan jossa kysyä teiltä kyseistä asiaa. Nykyinen gmail rupesi kuitenkin toimimaan, johon toivon myös vastausta tulevan asiaan.
25.06.2023, 19:38 #150352
Visailija
OsallistujaJuhannuksena oli vihdoin hieman aikaa tutkailla uutta Leffatykkiä vähän tarkemmin. Täytyy sanoa, että ei nyt ihan vakuuttanut. Kaikki oli hieman sekavaa ja vaivalloista, esimerkiksi profiilikuvan lisäämiseksi oli tehtävä profiili toiselle sivustolle. Vanha Leffatykki oli vanhanaikaisuudestaan huolimatta helppokäyttöinen, ja esimerkiksi käyttäjäprofiilien sisällöt olivat selkeitä. Vaikka näin isoissa muutoksissa on ymmärrettävästi alkukankeutta, ihmettelen että miksi siirto tehtiin näin keskeneräisessä vaiheessa? Nyt vaarana on, että vanhat käyttäjät hylkäävät Leffatykin kokonaan, eikä uusiakaan käyttäjiä saada houkuteltua näin vaiheessa olevalle sivustolle. Toivon kuitenkin, että homma saadaan toimimaan. Hyviä huomioita ja kehitysehdotuksia on tullut muilta käyttäjiltä jo vino pino ja tässä alla omia kokemuksiani ja ideoitani sivuston parantamiseen.
– Etusivu uutisineen on oletuksena ihan liian pitkä. Pitää rullailla kauan, jos haluaa ihan sivun alalaitaan. Muutenkaan tuollainen korostunut uutisointiosio ei ole mieleeni. Leffatykin vahvuus on aiemmin ollut aivan jossain muualla.
– Siellä alalaidan laatikossa on otsikko ”Suositut aiheet”, jonka alla ei ole mitään. Mikä tämä on?
– Yläpalkissa kohdat ”Elokuvat” ja ”Tv-sarjat” eivät ole kovin käytännöllisiä ja loogisia. Kun klikkaa vaikka kohtaa ”Elokuvat”, saadaan taas pistä lista etusivun uutisten tyyliin, ja tätä listaa voi jatkaa painamalla ”Vanhemmat artikkelit” (ei kuulosta kovin järkevältä). Lisäksi millä perusteella elokuvat tuohon tulevat? Lisäämisjärjestys vai mikä? Lisäksi kun painat kohtaa ”Elokuvat” uudestaan, pysyy listalla ensimmäisenä elokuva Joker: Folie à Deux, mutta muut vaihtuvat randomisti. Kohdassa ”TV-sarjat” sivusto ei toimi samalla tavalla.
– Kohdassa ”Sarja-arviot”, ei arvioidun sarjan nimeä lue kohdassa ”arviossa”, kuten elokuva-arvioissa lukee. Eli et tiedä mitä sarjaa arvio koskee, jos et klikkaa arviota auki.
– Elokuvan ja sarjan tuotantokausien nimien perään pitäisi ehdottomasti saada valmistumisvuosi.
– Miksi joka ikisessä paikassa on sivupalkki, joka sisältää ”Tuoreimmat pisteytykset”, ”Tuoreimmat keskustelut” jne.? Tekee sivusta todella sekavan ja näyttää rumalta. Esimerkiksi menet keskustelualueella jonkun profiiliin ja sivupalkissa lukee ”Tuoreimmat pisteytykset”. Äkkiä voisi luulla, että kyseessä on kyseisen käyttäjän uusimmat pisteytykset, mutta näin ei ole.
– Kai tämä liittyy tällä hetkellä vallitsevaan pisteytyksien puuttumiseen, että käyttäjien profiilit ovat näin levällään? Kun painat keskustelualueella käyttäjän profiilia ja vaikka arvostelun yhteydessä käyttäjän profiilia, avautuva näkymä on täysin erilainen. Vanhassa Leffatykissä kaikki käyttäjän tekemiset olivat kätevästi yhdessä paikassa. Samoin puuttuu profiilitekstit, jotka toivat persoonaa käyttäjille, kertoivat omasta pisteytystavasta jne. Toivottavasti tähän tulee muutos.
– Vanhat pisteytykset ja kommentit takaisin mahdollisimman nopeasti.
– Foorumin osaston otsikossa ”Sajat yleisesti” kirjoitusvirhe.
– Valkoinen tausta on vähän liian…noh, valkoinen.
– Ilmeisesti elokuvaa ei voi pisteyttää ilman, että kirjoittaa kommentin? Ei mitään järkeä. Lisäksi omia pisteytyksiä ja kommentteja olisi hyvä pystyä muokkaamaan jälkikäteen, kuten vanhassa Leffatykissä. Omat mielipiteet pisteytyksen osalta muuttuvat, ja kirjoitusvirheitä voi tulla kommentteja rustatessa.
– Foorumilla olisi hyvä pystyä esikatselemaan omaa viestiään ennen lähetystä. Lisäksi mahdollisuus kunnon kappalejakoon olisi paikallaan. Nyt nämä molemmat ominaisuudet näemmä puuttuvat 😀 -
25.06.2023, 20:59 #150353
Vilperi
OsallistujaProfiilikuvaa luotaessa sen ohjeissa lukee vappasti käännettynä mm. näin, ”Sähköpostiosoitteen, jota käytät tilissäsi toisella sivustolla, on oltava yksi Gravatar-tiliisi rekisteröidyistä sähköpostiosoitteista. Gravatar käyttää sähköpostiosoitettasi toimittaakseen kuvasi muille sivustoille.” Meneekö tosiaan kuva muille sivustoille kuin leffatykki? Eikö sen voisi muuttaa niin, että kuvan voi kopioida omista tiedostoista?
27.06.2023, 14:08 #150358
Brutus
OsallistujaNoiden leffa-arvioiden ja esittelytekstien kanssa on jotain häikkää. Kun esimerkiksi klikkaa tuota uutta Spider Man -leffaa, niin siinä on sen ensimmäisen osan esittelyteksti merkattu arvosteluksi. Vastaavasti kun menee se ensimmäisen osan sivulle, niin siellä on tämän jatko-osan esittelyteksti arvostelun paikalla.
28.06.2023, 00:40 #150360
Blooddrunk
OsallistujaOllaan rehellisiä ja sanotaan suoraan. On tää vaan pas**!!!
28.06.2023, 14:59 #150365
Ludil
OsallistujaTulen komppaamaan täällä jo esitettyjä asioita…sivusto on selvästi vielä vaiheessa (pisteytyksiä sun muita odotellessa), mutta näkyvillä jonkin aikaa ollut ”Tuoreimmat pisteytykset”-osio on periaatteessa ihan hauska uutuus, jota on tullut seurailtua sivustolla käydessä (leffakommentit ovat olennainen osa Tykkiä, mutta näiden ei tarvitsisi olla aina pisteyttäessä pakollisia tosiaan).
Kun mielessä on ollut rustata paria uutta sarja-arvostelua, niin sarjojen kohdalta joutuu nykyisellään ihmettelemään näiden poissaoloa…tulevat varmaan jossain kohtaa takaisin? Olisi hienoa myös saada entinen fani/fanitus-osio takaisin, josta näki kavereiden suosituksia ja kirjoituksia, se oli itselleni myös vanhan Tykin erityinen suola – vähän kuten tiettyjen elokuva-arvostelijoiden tekstejä on hauska lukea, sama päti myös seuraamiensa tykkiläiskavereiden kommentteihin ym.
06.07.2023, 05:15 #150414
Söpö
OsallistujaJostakin sivuston syystä hakutoiminto ei vielä hae sarjojen arvosteluita, vaikka sarjat kyllä ovat tietokannassa. Tiettyä tv-sarjaa voi yrittää hakea myös suoraan osoiteriviltä käsin:
www (piste) leffatykki (piste) com/?s=sarjan&nimi&post_status=all&post_type=sarjat
Eli jos haetaan esim. Downton Abbey -tv-sarjaa, se käy näin:
www (piste) leffatykki (piste) com/?s=downton&abbey&post_status=all&post_type=sarjat
30.06.2023, 00:47 #150379
Jurpo
OsallistujaEn pidä. Teknisiä hankaluuksia. Nimimerkki on muuttunut kaikissa jo tehdyissä arvosteluissa ja avatar-hässäkkä on suorastaan naurettava. Pistin kuitenkin uuden arvostelun joten kohta näkee kuinka se pelittää kunhan se ilmaantuu.
01.07.2023, 22:57 #150390
Labratoria
OsallistujaAika kamala, missä on pisteytykset HALOO!?? 🙉
Vanha sivusto oli vanhanaikainen, mutta ainakin se toimi ja oli selkeämpi kuin tämä. Missä on tumma teema?? Ja mikä tuo ”WordPress 6.2.2 on saatavilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään.” ilmoitus on? 🤔 -
03.07.2023, 14:44 #150398
Brutus
OsallistujaNäköjään viikonloppuna kirjoittamani arvostelu odottaa edelleen julkaisuaan. Onko tuo vielä tulossakin vai lieneekö hävinnyt jonnekkin bittiavaruuteen? Mietin vain kun sohelsin niiden html-muotoilujen kanssa ja kun ei ole mitään ennakkokatselua mistä näkisi edes että toimiiko ne siinä vai meneekö koko juttu siinä sekaisin.
03.07.2023, 21:50 #150399
leffatykki
AvainmestariEi ole kadonnut, hieman kesälomat hidastaa kaikkea, mutta kiitos hyvästä arvostelusta ja julki on!
05.07.2023, 19:31 #150406
dbgirl
OsallistujaJautsi kirjoitti Edge of Seventeen-leffaan kommentin: ”Sen verran näin alkuun, että pidän melko jännänä sitä, että neljä leffatykkiläistä on päässyt kommentoimaan tätä 2016 valmistunutta elokuvaa jo vuonna 2015”
Musta tuntuu et nää kommentit mitä nyt näkyy ei päivämääriltään tunnu pahemmin pitävän paikkaansa. Aiemmin olen löytänyt vastaavan kommentin itseltäkin vuodelta -15 vaikka leffa ei ole vielä ilmestynyt vuosiin. Tässä on jotain häikkää.
06.07.2023, 05:22 #150415
Söpö
OsallistujaVinkkinä sellaiselle, joka haluaa käyttää Leffatykin vanhan version profiilikuvaa:
Surffaa tietokoneella osoitteeseen archive (piste) org, josta sivuston vanha versio löytyy esim. kesäkuulta 2020. Etene Keskusteluihin ja poimi selattavaksesi lanka, johon muistat osallistuneesi. Esim. Legendalootan Suuri seksikeskustelu saattoi kiinnostaa joitakin. Kun löydät langasta oman kommenttisi, klikkaa vanhan profiilikuvasi päällä hiiren ”oikealla korvalla” ja tallenna profiilikuvasi laitteellesi.
Jos sinulla ei ole Gravatar-profiilia, luo sellainen Gravatarin sivulla käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta kuin nykyisessä Leffatykissä. Muista vahvistaa sähköpostiosoitteesi Gravatarille (palvelun vahvistusviesti sähköpostissasi). Kun olet viimein kirjautuneena Gravatarissa, valitse ”Add a new image” ja lisää profiilikuva laitteeltasi palveluun.
Voit halutessasi rajata (Crop) kuvaa sen reunoilla näkyviä pisteitä siirtelemällä. Jos kyseessä ei ole ns. tuhma kuva, anna sille tarjotulta listalta luokitus ”G”.
HUOM: Jos Gravatar ei suostu lataamaan kuvaasi heti, yritä saman kuvan lisäämistä uudestaan. Jos kuva ei tule 15 min sisällä näkyviin Leffatykin profiilisasi, tarkista Gravatarin ”Hallitse Gravatareja” -sivulta, että haluamasi profiilikuva on valittuna kohdassa ”Pick new Image”. -
10.07.2023, 11:13 #150430
Joku
OsallistujaIte oon jo pidempään heilunut tuolla kotimaisella Videospace -sivustolla Leffatykkiä enemmän (pääosin sen takia että se on keräilijöille enemmänkin suunnattu sivusto, mutta omaa myös mahdollisuudet arvostella elokuvia jne) vaikka Leffatykki onkin ollut yleensä se ykkössivusto pisteytyksille ja keskustelulle. Tää uudistus kuitenkin sinetöi sen, että tuskin tulee täällä enää niin paljoa vieteltyä aikaa. Jotenkin vaan tökkii tää uus systeemi itelle pahasti vaikka ymmärrän, että tätä oli tietysti pakko uudistaa. Tuun kyllä jatkossakin laitteleen leffoille kommentit ja pisteytykset tälläkin puolella ja varmaan joihinkin keskusteluihinkin osallistumaan jos sille päälle sattuu. Toivottavasti homma selkiytyy ajan kanssa ja tykki pysyy hengissä!
11.07.2023, 12:44 #150435
OsallistujaPisteytysdatan saapumisesta väliaikatietoa?
21.07.2023, 10:57 #150487
Shabbath
OsallistujaPisteytykset olisi mukava saada takaisin, kun niitä on kerätty noin vuodesta 2008 lähtien. Minnekään IMDB:hen tai vastaavaan en ole niitä lisännyt, eli toivottavasti eivät nyt ole menneet kankkulan kaivoon, höh.
21.07.2023, 11:13 #150488
Vilperi
OsallistujaSamoin olisi mukava saada peukutus, tai plussaa ja miinusta osio kommentteihin. Esimerkiksi edellinen kommentoija Shabbath saisi minulta isosti plussaa.
25.07.2023, 08:45 #150510
Vilperi
OsallistujaYlläpito: Voisitteko poistaa elokuvan ”Small Engine Repair” (2006) kommentin ja pisteytyksen, kun en sitä itse voi tehdä. Kirjoittamani kommentti oli tarkoitettu samannimiselle elokuvalle, joka on valmistunut 2021. Pahoittelen virhettä, ja teen lisäyksen vuoden 2021 elokuvasta.
25.07.2023, 19:36 #150521
Köpi79
Osallistuja”Pisteytykset olisi mukava saada takaisin, kun niitä on kerätty noin vuodesta 2008 lähtien. Minnekään IMDB:hen tai vastaavaan en ole niitä lisännyt, eli toivottavasti eivät nyt ole menneet kankkulan kaivoon, höh.”
Itselläni vähän sama ongelma ja olisi tosiaan kiva saada pisteytykset takaisin. Varmaan yli puolet ei omista IMDB-tiliä ja käyttäneet ainoastaan Leffatykkiä elokuvien pisteyttämiseen.
27.07.2023, 14:10 #150525
etell
OsallistujaOlin varma että tämä sivusto kaatuu minä hetkenä hyvänsä kun viidettä vuotta katselet Doctor Strange mainoksia etusivulla. Joten otin 1-2kk ennen sivuston uudistusta kaikki 14 vuoden pisteytykseni talteen ruutukaappauksina (listauksina) päivämäärineen. Kaikki eivät ole olleet yhtä onnekkaita. Toivotaan että saataisiin pisteytykset takaisin tälle uudelle sivustolle.
28.07.2023, 07:56 #150528
uusinnat
OsallistujaEi täältä löydä enää mitään, paljon huonompi kuin aikasempi leffatykki sivu.
Mistä nyt löytyy genret joiden mukaan etsiä leffoja esimerkiksi. Omat arvostelut missä ne on, ei löydy kuin muutama. Turhaa hommaa päivittää sivut jos niistä tulee näin huonot. -
31.07.2023, 02:31 #150538
Joensuulainen
OsallistujaOlen pettynyt. Vanhassa versiossa oli hyvä, kun valitsi vaikkapa jonkun James Bond-leffan (tai minkä tahansa leffan joka on osa sarjaa), niin oli myös listaus saman sarjan leffoista. Sitä pitkin oli kätevä navigoida jonkun leffasarjan sisällä. Lisäksi tältä sivustolta puuttuu Päivän leffat telkussa-lista – kätevä navigointiapu sekin. Miksi niitä ei enää ole?
04.08.2023, 23:14 #150562
Söpö
OsallistujaPäivän leffat telkussa -lista oli samasta lähteestä kuin Kake . fi-sivustolla. Kakessa on nyt teknisiä ongelmia, mutta jos niistä päästään, Kaken päivänäkymässä on normaalisti ollut elokuvat korostettuina ja niiden ohessa myös näkynyt kullekin elokuvalle Leffatykissä annetut pisteet ja arvostelut.
01.08.2023, 13:28 #150544
Shabbath
OsallistujaPisteytysdata päivämäärineen vaikuttaisi ainakin olevan tallella, kun menin jonkun yksittäisen elokuvan ”Kommentit & Pisteytykset” -osioon. Eiköhän siis pisteytyksetkin ole siis palautettavissa vanhan kaltaiseen profiilinäkymään. Kysymys kuuluu, että aikookohan sivuston ylläpito antaa meille tämän näkymän vai ei?
05.08.2023, 01:47 #150563
Grinch
OsallistujaUusi ilme on tervetullut, mutta kaikki nippelitieto ja suunnistaminen on hieman hukassa.
08.08.2023, 15:40 #150571
mikelawry
OsallistujaVoisiko joku kertoa, missä nuo omat pisteytykset näkyvät? Vanhassa leffatykissä minulla oli toista tuhatta pisteytystä, mutta nyt niitä ei näy missään. Lisäksi on monia leffoja, joita kukaan ei näyttäisi pisteyttäneen, mutta satavarmasti vanhassa versiossa näitäkin olin pisteyttänyt. Miksi tämä sivusto ei ole korjaantunut koko kesän aikana?
09.08.2023, 01:21 #150578
Söpö
OsallistujaEsim. tietyn käyttäjän elokuva- ja sarja-arvostelujen pistemäärät näkee käyttäjänimimerkin omalla sivulla tällä hetkellä. Vaikkapa käyttäjän Brutus arvostelujen pisteet pääsee näkemään kirjoittamalla selaimen osoiteriville leffatykki (piste) com/author/Brutus
Kommenttien pistenäkymää tuosta ei valitettavasti tällä hetkellä näe, enkä heti keksi muuta tapaa selata vanhoja pisteytyksiä kuin toistamalla tuolla ylempänä antamani vinkin:
Esim. osoitteessa web (piste) archive (piste) org/web/20210304070402/
on pisteytyksiä vuodelta 2021 ja taaksepäin.
Jos rullaat arkistonäkymässä Leffatykin etusivulta eteesi esim. Jurpon Uncut Gems -arvostelun, klikkaat Jurpon nimeä ja vaihdat sitten arkistosivun osoiterivillä näkyvään Jurpon profiilinimen kohtaan oman vanhan profiilinimesi, sinun pitäisi päästä näkemään ainakin joitain vanhoja pisteytyksiäsi.
09.08.2023, 16:55 #150580
mikelawry
OsallistujaEli käytännössä pisteytykset eivät tällä uudella sivulla enää näy. Loppuupahan sitten minulta tämän sivuston käyttö. Toivottavasti edes tekijät ovat tyytyväisiä tähän sekamelskasivustoon.
10.08.2023, 23:11 #150585
Söpö
OsallistujaPisteytysten data on tallella, mutta koska en vastaa sivuston kehittämisestä millään muotoa, en heitä tähän mitään arvausta profiilisivun kehittämisaikataulusta. MUTTA. Pyörittelin vielä joitakin vaihtoehtoja pisteytysten selaamiseen. Yksi niistä on on Googlen hakukenttä. Eli, kirjoita Googlen hakukenttään
site: [www . leffatykki . com ilman hakasulkuja ja välejä] star-rating + mikelawry
Tällä tavoin Google kaivaa esiin Leffatykistä kaikki käyttäjän mikelawry pisteyttämät leffat. Valitettavasti haku ei suoraan listaa käyttäjän pistemääriä joka nimekkeen alle, vaan pisteyttäjien keskiarvon. Oman pisteytyksen tietylle nimekkeelle näkee vain klikkaamalla kyseisen nimekkeen auki ja rullaamalla sivua alaspäin, kunnes oma pisteytys tulee vastaan. (Rullailua nopeampi tekniikka on hyödyntää selaimen ”Etsi sivulta…”-toimintoa ja laittaa se hakemaan tiettyä käyttäjänimeä.)
…Saattaa hyvinkin olla, että Google-haun saisi näyttämään myös tietyn käyttäjän antamien pisteytysten listaa suoraan, mutta en äkännyt sopivaa hakusanaa.
09.08.2023, 20:29 #150581
Mowgli
OsallistujaTuolla Söpön arkistovinkillä pääsin itse tarkastelemaan suht tuoretta profiiliani vanhalta sivulta ennen uudistusta, mutta pisteytyksiin siirtyessä näyttäisi arkistoituneen vain yksi sivu vuodelta 2016. Eli ei paljon lohduta.
Veikkaisin, että valtaosa tämän sivuston käyttäjistä on tykännyt kerätä pisteytyslistaa jonkinlaisen profiilinäkymän alle. On aika hurjaa, ettei tällaista uudella saitilla ole periaatteessa lainkaan (poislukien tuo edellä mainittu author-sivu, josta nyt omat arvostelunsa voi halutessaan selata).
Olennainen kysymys lienee ylläpidolta edelleen vastaamatta: onko pisteytysten elämäntyö pyyhkiytynyt kokonaan vai onko data olemassa jossain muotoa jossakin bittiavaruudessa – ja saatavilla sieltä?
10.08.2023, 16:29 #150583
OZMO
OsallistujaOtin sivuston ilmeenmuutoksen alkuun ilolla vastaan, sillä kuvittelin sivuston olleen tyystin ylläpidon hylkäämä ja se odotti vain armonlaukaustaan. Ilo vaihtui nopeasti hienoiseen pettymykseen. Jotenkin sivustolla on nyt huomattavasti hankalampi suunnistaa. Kesti suhteellisen pitkään, että sain oman profiilisivuni edes auki.
Tietenkin monen muun lisäksi myös itselleni suurin harmistuksen aihe on se, että vuosien aikana kartuttama kommenttien ja pisteytysten elämäntyö tuntuu nyt alustanvaihdoksen myötä kadonneen jonnekin bittiavaruuden syövereihin. Onko mitään toivoa niiden palauttamisesta tälle uudelle alustalle, vai ovatko kadonneet lopullisesti? Oman profiilin kuvaus kuitenkin siirtyi vanhasta alustasta tähän uuteen. Profiilikuvan laittaminen on puolestaan tällä hetkellä turhan monimutkainen prosessi. Gravatar ei ole itselleni millään muotoa tuttu sivusto enkä ole tällaiseen systeemiin muilla käyttämilläni alustoilla edes törmännyt.
Sivuston uusi ulkoasukaan ei oikein hivele omaan silmään ja tuntuukin nyt aika persoonattomalta ja pelkistetyltä. Joku voi tietenkin sanoa samaa siitä aiemmastakin ulkoasusta, mutta itselleni on helppo valita kumpi tuntui mukavammalta käyttää ja katsoa.
No kai tähän ajan myötä tottuu ja mahdollisesti myös parannuksia tulee, mutta alku tuntuu aika kankealta.
10.08.2023, 23:24 #150586
Söpö
OsallistujaKuten tuohon ylemmäs mikelawrylle vastasin, pisteytykset eivät ole kadonneet. Ne löytyvät Leffatykin tietokannasta tällä hetkellä esim. Google-haulla. Varmuuden vuoksi toistan, kun kysymystäkin toistetaan… 🙂
Eli Googlen hakukenttään kirjoitetaan
site: [www . leffatykki . com ilman hakasulkuja ja välejä] star-rating + käyttäjänimi
Tuossa tosiaan pitää kuitenkin huomioida, että Googlessa listaus näyttää pisteytysten keskiarvoja, ja tietyn käyttäjän pisteet tietylle nimekkeelle näkee vain klikkaamalla nimekkeen auki ja etsimällä kyseisen käyttäjän antamat pisteet hänen nimensä vierestä. -
11.08.2023, 17:50 #150591
Mowgli
OsallistujaTällä tyylillä Google tarjoaa noin parikymmentä sivua tuloksia, joukossa jotain leffoja mitä ei ole tullut pisteytettyäkään. Eli ei toimi tai sitten teen jotain väärin. Hieman mutkikasta on.
12.08.2023, 21:09 #150597
Söpö
OsallistujaGoogle-haku kaivaa sivustolta luultavasti esiin ainakin Viidakkokirja-aiheiset tekstit, joissa on mainittu Mowgli, vaikka et olisi kirjoittanut niitä. Google-haun voi käskeä myös jättämään tiettyjä tuloksia pois, kuten esim. kaikki ne sivut, joilla on mainittu Baloo ja Viidakkokirja. Sekään ei ole täysin aukoton tapa suodattaa tuloksia, mutta saattaa auttaa vähän.
Jos joku haluaa kokeilla paremman yhdistelmän kehittelemistä (tuo Google-hakuhan toimii laajalti eri sivustoilla, kun vaihtaa hakuun sivuston osoitteen ja toivotut hakusanat, eli sitä voi hyödyntää muuhunkin), muokkauksia voi ehdä osoitteessa:
www (piste) google (piste) com/advanced_search
(Kaikkiin siellä näkyviin kohtiin ei tarvitse merkitä mitään, esim. alueen, kielen ja tiedostotyypin voi jättää tyhjäksi.) -
11.08.2023, 19:03 #150592
OZMO
OsallistujaNo hyvä, jos eivät ole kadonneet, mutta kyllä tuo turhan hankalalta tässä kohtaa kuulostaa jos haluaa vanhoja kommenttejaan ja pisteytyksiään tarkastella kätevästi.
No ehkä tämä tulevaisuudessa yksinkertaistuu. Toive ainakin on.
11.08.2023, 19:13 #150593
OZMO
OsallistujaYhden asian haluan kuitenkin sanoa ehdottoman positiivisena uudistuksena.
Kun tein tämän profiilin vajaa 15 vuotta sitten, olin suhteellisen teinivaiheessa vielä. Pitkään itseäni onkin risonut nimimerkkini lopussa näkynyt typerä ”xd”, enkä voinut mitenkään muokata nimimerkkiäni.
Nyt kuitenkin voin kätevästi muokata näkyvää nimimerkkiäni tuolta profiiliasetuksesta, enkä tunne enää hävetystä aina kun sivustolle kirjaudun.
😀
11.08.2023, 10:44 #150590
Dickey2
OsallistujaKommentteihin/ pisteytyksiin olisi mukava pikkupiriste, jos niihin saisi päivämäärät takaisin. Ne on ykskaks mystisesti kadonneet
18.08.2023, 21:41 #150620
Leffafriikki2000
OsallistujaDoddih..sain noin kuukauden viivellä aikaseks kirjautua tähän ”modernimpaan” leffatykkin ja tässä nyt hieman omia ajatuksia vaikka se juna varmaan meni jo 😀
Tätä threadia lukiessa ymmärsin, että datansiirto ja nämä ovat edelleen pahasti kesken, mutta komppaan silti yhtä aiempaa kommenttia, sillä tuo etusivu näyttää enemmän Episodin mainossivulta kuin leffatykiltä, ulkoasu on erittäin sekava ja hankalasti käytettävissä, pisteytys ja kommentointi takkuaa myös. Toivoisin sivustolle hiukan enemmän väriä (muistaakseni vanhassa tykissä oli keltainen tausta?) tai jotain muuta sillä tämä pelkkä blanko valkoinen tausta tekee sivustosta erittäin raskaaonoloisen lukea ja selata.
Tässä nyt jotain..päivittelen sitä mukaan mitä muistan vanhasta tykistä 😀 en sinnekkään ollu kirjautunu ikuisuuteen
20.08.2023, 16:59 #150625
Visailija
OsallistujaAjattelin kesälomailun ohessa nakata ensimmäisen kommenttini ja pistetytykseni uusitulle sivustolle. Ei muuta kuin läppärillä sivu auki, pisteytettävä leffa näkyviin haun kautta, vähän turhanpäiväistä rullailua alaspäin… ja näkyviin teksti ”Olet jo kommentoinut / pisteyttänyt tämän.” Kiva. Mitään toimenpiteitä, kuten pisteytyksen muokkausta, ei voi tehdä. Jää siis tämän osalta ”neitsyys” uusitun leffatykin osalta edelleen voimaan.
Vaikka kesä on varmasti asiaan vaikuttanut, kaipailisin sivuston ylläpidolta tietoa, että missä mennään ja millä aikataululla? Esimerkiksi kesäkuun alussa ylläpito on kirjoittanut ”Huomiona että elokuviin lisätyt kommentit eivät ole kadonneet, niitä ei ole vain vielä tuotu. Yritetään tuoda lähiviikkoina, datan määrä on reipas niin mennee hetki.” Mitään edistystä esimerkiksi tämän (tai omien pisteytyksien suhteen) ei kuitenkaan ole ollut havaittavissa. Eli enemmän sitä konkretiaa, että mitä tapahtuu, millä aikataululla ja myös informoimaan täällä foorumilla, kun uudistuksia/korjauksia käytettävyyden parantamiseksi tehdään.
Tällä hetkellä sivusto on ainakin omalla kohdallani hyvin epähoukutteleva keskeneräisyyden ja yleisen käytettävyyden takia. Tämä ei innosta kirjoittamaan tänne yhtään mitään, eikä myöskään viettämään aikaa sivustolla (selkeä ero vanhaan).
31.08.2023, 00:43 #150665
Ben Turpin
OsallistujaMinäkin voisin kantaa oman korteni valituskekoon, vaikken mitään uutta tai hyödyllistä osaa sanoakaan. Vanha Leffatykki oli kotoisan kökkö, tämä uusi ikävän kolho. Silti käyn sivustolla päivittäin ja toivon, että persoonallisempi ja lämpöisempi ilme tulisi pian olevaksi.
03.09.2023, 05:08 #150683
mika727
OsallistujaTämä uusi leffatykki on malliesimerkki siitä millaisia nettisivuja ei pidä tehdä. Mainokset vilkkuu sivulla ja keskellä on kapealla tekstit. Valitettavasti. Erittäin sekava ja vaikea käyttää. Https sentään on saatu joka vanhoista sivuista puuttui, muuten on huonot.
04.09.2023, 02:26 #150686
peder
Osallistujahuokaus!
Oliko aivan pakko toteuttaa tällainen fiasko?
Jos ei vanha alusta ollut kaunis, niin ainakin se oli toimiva.
05.09.2023, 16:03 #150692
Villetys
OsallistujaKolmisen kuukautta tässä on jo odoteltu kommenttien ja pisteytysten palautumista normaaliin, joiden piti palautua viikoissa. Nykyinen systeemi on aika paska, kun ei pysty jo pisteytettyjä / kommentoituja pisteyttämään uudestaan eikä sen paremmin muokkaamaan uusiakaan kommentteja.
15.09.2023, 19:04 #150732
Brutus
OsallistujaTaisin löytää glitchin Matrixista: sivuston tietokannalla kestää kymmenisen minuuttia aikaa prosessoida jokainen pisteytys/kommentti, joten jos sinä aikana pistää samaan leffaan toisen, niin se menee kanssa läpi. Tätä pystyy kait teoriassa käyttämään hyväkseen laittamalla yhteen ja samaan leffaan valmiiksi useamman pisteytyksen ja klikkaamalla ne eetteriin mahdollisimman nopeasti ennen ensimmäisen kommentin aikarajan sulkeutumista.
17.09.2023, 11:48 #150736
Joku
OsallistujaYks mikä tökkäsee myös on tuo nykyinen leffan haku. Alkuperäisellä ulkomaisella nimellä ei välttämättä leffaa löydy lainkaan, mutta sitten kun kirjoitat elokuvan vanhan suomalaisen käännösnimen hakuun niin kas kummaa, sieltähän se löytyi. Tämä on hiukan nihkeää siinämielessä, että kuka tuntee vaikka elokuvan kuten ”Fight Four Your Life” sen joskus luultavasti 80-luvun alussa saamalla käännösnimellä ”Tappava pelko”. Niinpäniin.
02.10.2023, 18:23 #150824
dbgirl
OsallistujaNiin, eikö sarjat pelitä vieläkään vai eikö leffatykissä muka ole Miami Vice-sarjaa ollenkaan lisättynä? Tuli katsottua eka kausi ja kommentti on valmiina odottamassa mut en uskalla lisätä jos se siellä jossain onkin olemassa.
16.11.2023, 16:51 #151128
Söpö
OsallistujaMiami Vice -sarja löytyy läiskäyttämällä leffatykki.com-soitteen perään: /sarjat/miami-vice-1-tuotantokausi/
Kaikki tietokannassa olleet sarjat ja sinne lisätyt sarjat ovat sivustolla, vaikka nykyinen haku ei niitä osaa etsiä. Sarjoja Leffatykistä voi yrittää kaivaa Googlen haulla, kirjoittamalla Googlen hakukenttään esim. ”Leffatykki.com Secret Invasion”.
02.10.2023, 22:13 #150825
Vilperi
OsallistujaJos ja kun niitä sarjoja lisätään, niin laitanpa tähän muutaman, joita olen itse kommentoinut ja tiedän nämä vanhassa painoksessa olleen.
• The Comey Rule (2020)
• Iskelmä-Suomi (2013)
• Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities (2022)
• QB VII – natsilääkäri (1974)
• Herra Oblomov (1963)
• Euphoria (2019)
• Chernobyl (2019)
• The Watcher (2022)
• 1988 (2022)-
16.11.2023, 17:01 #151130
Söpö
OsallistujaTV-sarjan kaudet: Miami Vice: 1. kausi, 2. kausi, 3. kausi, 4. kausi, 5. kausi
Kaikki ennen lisätyt tallella, vaikka nykyinen haku ei näitä löydä. Lisää osoitteen leffatykki.com perään joku näistä:
/sarjat/the-comey-rule/
/sarjat/iskelma-suomi/
/sarjat/guillermo-del-toros-cabinet-of-curiosities/
/sarjat/qb-vii-natsilaakari/
/sarjat/herra-oblomov/
/sarjat/euphoria/
/sarjat/chernobyl/
/sarjat/the-watcher/Kuten ylempänä, ehdotan kokeilemaan tv-sarjojen hakua Leffatykistä Googlen kautta.
04.10.2023, 06:29 #150828
Brutus
OsallistujaTiedä sitten johtuuko missä määrin uudistuneen sivuston ominaisuuksista, mutta ne vanhaa tykkiä piinanneet botit ovat kadonneet kuin se kuuluisa kamelin pieru saharaan. Samoin kaikkien pisteytysten näkymisen seurauksena se tyhmä multinikkeily näyttäisi ainakin rauhoittuneen. Silloin viimeisenä päivänähän vanhalla sivustolla joku teki varmaan 30 nimimerkkiä ja pisteytti niillä jotain suosikki Batman-leffaansa.
05.10.2023, 08:15 #150831
Miihkali
OsallistujaMinäkin ajattelin tulla kommentoimaan pitkästä aikaa. Olen pitkälti samaa mieltä edellisten kanssa. Mietteitä:
- Pisteytykset pitäisi panna kuntoon ja nopeasti.
- Värimaailma samansuuntaiseksi vanhan Leffatykin kanssa: tumma pohja, sisällön tausta vaaleammalla värillä. Tämä nykyinen vaalea värisävy muistuttaa niin paljon Episodin verkkosivuja, ettei verkkosivuja ulkomuotonsa puolesta edes erota toisistaan. Toki jos vaalean välttämättä haluaa säilyttää, niin voihan se olla vaihtoehtoinen asetus, jonka voi halutessaan klikata päälle.
- Sisältö on tietokoneen ruuudulle aivan liian kapea, semminkin kun nykyään melkein kaikissa koneissa on täyskuvan sijaan laajakuva. Ymmärrän, että Leffatykki on haluttu optimoida kännykälle, mutta ei luulisi olevan kohtuuttoman vaikeaa koodata erillinen työpöytätila, joka olisi vaikka 50 % leveämpi.
- Hakutoiminto ei toimi alkuperäisellä nimellä.
- Kunnollinen profiilinäkymä, jossa on luetteloitu kaikki arvostelut, kommentit ja pisteytykset.
- Omien viestien muokkaaminen ja poisto.
- Viestien kirjoittamis- ja muokkaustilaan painikkeet yleisimmille muotoiluille: lihavointi, kursiivi, alleviivaus, luettelo.
- Spämmibottien katoaminen on hyvä asia. Kiitokset siitä.
Rehellisyyden nimissä ei ole ollut kauheasti kiinnostusta käyttää tätä uutta Leffatykkiä.
15.10.2023, 23:54 #150957
Anzalone
OsallistujaMielellään sitä jatkaisi tämän sivun käyttöä kuten aiemmin, mutta toistaiseksi se on täysin mahdotonta. Sivu on lähes käyttökelvoton tällä hetkellä verrattuna aiempaan. On ollut ikuisuuden tapana pisteyttää elokuvia ja sarjoja täällä, IMDB:ssä ja Rateyourmusicissa, mutta nyt tämän uudistuksen myötä Leffatykki on jäänyt kokonaan itseltäni pois käytöstä. Ehkä vielä joskus tänne pystyy palaamaan, mutta toistaiseksi ei hyvältä näytä.
21.10.2023, 21:14 #150985
Tsingis
OsallistujaToinen kerta uudistuksen jälkeen täällä. Kokeillaan puolen vuoden päästä uudestaan.
24.10.2023, 20:53 #151010
Titan90
OsallistujaEikö niitä vanhoja arvosteluja saisi jo pikkuhiljaa takaisin? Tässä on aikaa kuitenkin kulunut kuukausia siitä, kun niiden mainittiin olevan työn alla. Jotenkin tätä suota syventää vielä se, että nyt ei pysty edes uudelleen arvioimaan niitä tuhansia elokuvia, joita oli ennen päivitystä käynyt arvostelemassa.
28.10.2023, 18:09 #151028
dbgirl
OsallistujaOlisi kiva tietää koska nämä uudistukset tulee tapahtumaan. On todella ikävää, sekä omasta että varmasti ihan tekijöidenkin puolesta kuulla jatkuvaa valitusta. Olisi helpottavaa tietää jos jotain tulisi tapahtumaan sen sijaan että lukee kymmeniä valituksia. Että missä mennään.
29.10.2023, 22:08 #151046
konda1987
OsallistujaEn usko että parannuksia on tulossa (toivottavasti korjaatte että olen väärässä.) Tv-sarjoja ei ilmeisesti ole ollenkaan vieläkään? Ainakaan niitä joita olen itse etsinyt/lisännyt joskus…Sanottiin että oli pakko uudistaa sivut jotta niitä ei jouduta kokonaan lopettamaan. Tälläkin hetkellä koen vielä että olisi ollut parempi lopettaa sivut kokonaan kuin aliarvioida kaikki käyttäjät ja tarjota heille pelkkää paskaa
28.11.2023, 17:49 #151196
Lassius Clay
OsallistujaHei vain, kaikki valloittavat höpöläiset – Lassomies vanhasta Tykistä täällä. Pystyisikö joku auttamaan minua takaisin vanhoille tunnuksilleni? En muistanut salasanaa uudistuksen myötä ja salasanan palautuskin on sellaisen sähköpostiosoitteen takana, johon lakkasi kulkemasta posti hieman ennen Tykin uudistusta.
(Ongelma on siis ilmeisen sama kuin yaffa2:lla tuolla hieman ylempänä.)
03.12.2023, 10:27 #151242
Dickey2
OsallistujaSisäänkirjautumisessa on ongelmia kun ei pääse kirjautumaan tuolta oikealta ylälaidasta kirjaudu vaan pitää mennä tänne keskustelufoorumin ala laitaan jonka kautta sisäänkirjautuminen sitten onnistuu. Onko yleinen ongelma?
03.12.2023, 11:04 #151244
Vilperi
OsallistujaDickey2, Näyttäisi olevan yleinen ongelma. Uteliaana kirjauduin ulos, ja törmäsin samaan ongelmaan, eli ylläpidolle lisää töitä.
06.12.2023, 01:19 #151298
harr1v
OsallistujaSarjat eivät taida löytyä kuten vanhassa hyvin toimineessa Leffatykissä. Esim. kun hain sarjaa Fargo, niin sen viimeisinstä täyttä sarjaa eli nelosta esim. ei pääse arvioimaan. Onko jo kerrottu ettei tämä enää onnistu vai onko tämä uusi tykki vain niin shitti?
Mikä tämän tykin pointti enää on käyttäjälle? Ei saa suosituksia eikä tällä pysty pitää omaa settiä eli mitä hyötyä tästä on enää kellekään?
07.12.2023, 03:44 #151317
Söpö
OsallistujaSuosituksia voi kysyä esim Miihkalin perustamassa ketjussa: lisää leffatykin osoitteen perään: keskustelu/topic/elokuva-hukassa/
Fargon 4. kausi löytyy lisäämällä leffatykin osoitteen perään: /sarjat/fargo-4-tuotantokausi/
23.07.2024, 13:35 #152960
harr1v
OsallistujaPaljon taas vettä virrannut: Täällä varmaan jossain on jo keskusteltu asiasta, mutta miksi nuo sarjat eivät löydy yksinkertaisesti hakuruudun kautta? Osoiterivi pitää jokaisen sarjan kohdalla osattava kirjoittaa merkilleen oikein.
Miksi yläpalkissa on enää lisää sarja saati sarja-arviot, kun lista on aika suppea ja psiteyttää ei voi.En ole enää reiluun vuoteen edes yrittänyt lisätä yhtään leffaa saati sarjaa kun ei sieltä löydy niitäkään joita on jo pisteyyttänyt ja ilman omaa tykkiä on niin turha.
Onneksi IMDB pelaa ja rokkaa. Sieltä saa esim. oman exelin kaikista pisteytyksistään.
06.12.2023, 15:45 #151299
Miihkali
OsallistujaEn pysty kirjautumaan sisään sivun oikeassa ylälaidassa olevaa Kirjaudu / Rekisteröidy -painiketta käyttämällä. Foorumisivujen alalaidassa oleva pieni Kirjaudu-painike toimii. Selaimena Firefox.
07.12.2023, 10:03 #151351
AvainmestariKorjattu!
23.04.2024, 15:48 #152516
OsallistujaMyöhästyneet kiitokset.
07.12.2023, 20:04 #151352
Vilperi
OsallistujaTaas tekee tykki omiaan. Pisteytin loistavan François Truffautin leffan, 400 kepposta. Pisteytysjana kyllä näytti neljä tähteä, mutta kolmea sieltä tuli?
02.01.2024, 13:38 #151877
Pelimies
OsallistujaMissä viipyy Enigma(1982) jonka lisäsin jo pari viikkoa sitten eikä vieläkään näy täällä Tykissä.
05.01.2024, 00:02 #151905
Söpö
OsallistujaEnigma (1982) lisätty. Oli mennyt vahingossa roskiin, koska lomakkeelta taltioituneet tiedot jättivät leffan enigmaksi (tekninen vika). Julkaisujonossa on nyt yli 80 nimekettä, joten jos joku muu odottaa jotakin tiettyä nimekettä julki arvostelun kirjoittamista varten, leffan nimen ja julkaisuvuoden voi hihkaista täällä, niin priorisoidaan sellaisen nimekkeen julkaisua.
06.01.2024, 18:21 #151918
SMK
OsallistujaJoko uuden vuoden kunniaksi ylläpidolta voisi saada jonkunlaista aikatauluarviota oleellisista päivityksistä sivustolle tai tietoa onko niitä ylipäänsä edes tulossa? Yli puoli vuotta jo odoteltu, eikä omia pisteytyksiä näy missään järkevästi, ei listoja, haulla ei voi etsiä sarjoja jne. Lista vaan jatkuu. Tämä on tehnyt koko tykin käyttämisestä äärettömän vastenmielistä ja omalta osaltani pisteytykset ym. ovatkin loppuneet kokonaan. Palaan aktiiviseksi käyttäjäksi, jos tärkeimmät toiminnot saadaan kuntoon edes auttavalle tasolle. Pahoin pelkään, että tätä ei vaan tule koskaan tapahtumaan, kun tiedotus ja kehitystahti on tätä luokkaa.
07.01.2024, 19:24 #151927
Brutus
OsallistujaSe hyvä puoli tästä uudesta sivustosta on ainakin sanottava, että jos menen vaikka kirjoittamaan arvostelua ja kone kaatuu kesken kaiken, niin se sivustolle jäänyt keskeneräinen arvostelu ilmeisesti tallentuu jonnekin välimuistiin ja sitä pystyy jatkamaankin kun seuraavan kerran käynnistää. Tai siis jos selaimessa vielä sattuu olemaan sellainen ominaisuus, että käynnistäessä avautuu viimeiseksi jäänyt istunto. Vanhalla sivustolla ei tällainen muistaakseni toiminut, vaan se keskeneräinen teksti katosi sieltä kokonaan.
Olin meinaan koko päivän kirjoittanut yhtä kunnon intohimoista puolentoista tuhannen sanan arvostelua kaikkine lähteineen ja sitaatteineen kun noin kävi ja meinasin vähän kiljua kun en ollut sitä mihinkään tallentanut. Tekniikka onneksi pelasti päivän.
08.01.2024, 03:55 #151931
Pelimies
OsallistujaOnko ylläpidolla mitään hajua, minkä toisen leffan laitoin lisättävien Kersantti Rykerin nimikkeiden joukkoon viikonloppuna?
Ja toisekseen olisi kivaa saada omaan profiiliin takaisiin katselulista sekä arkistot vanhoista kommentista ja pisteyksistä ja Vitsejä?-topiikki.
10.01.2024, 04:25 #151943
Söpö
OsallistujaKersantti Rykerin lisäksi julkaisujonoon näytti tulleen ainakin The Survivors. Ryker on nyt näkyvillä, mutta The Survivors -lisäys ei, koska Leffatykistä löytyi jo Sekopäät (The Survivors, 1983, oletin samaksi leffaksi). Haun pitäisi nyt löytää tuo leffa myös The Survivors -nimellä.
Katselulistat ja vanhat kommentti- ja pistearkistot omaan profiiliin – pyörittelin muutamia vaihtoehtoja, mutta totesin, että tähän en keksi ratkaisua niillä keinoilla, joita voin käyttää. Jätän taskin suosiolla ylläpidolle.
Vitsejä?-ketju on nyt avattu ja löytyy Legendalootasta.
27.01.2024, 10:23 #152042
Vilperi
OsallistujaMiksi elokuvia tai sarjoja lisätessä tykkiin, pitää kirjoittaa kielet joita nimikkeessä pääasiassa käytetään, kun ei niitä kuitenkaan tiedoissa ole?
17.02.2024, 00:24 #152151
Lassius Clay
OsallistujaOkei, voin luopua haaveesta päästä minun vanhalle Lassomies-käyttäjätilille, mutta oisko mitään, jos ennen pitkää pääsisi käsiksi kaikkiin kommentteihin ja arvosteluihin (esimerkiksi, no, heitetään nyt vaikka täysin hatusta käyttäjän LASSOMIES kommentteihin ja arvosteluihin), kun niin selvästi viime keväänä luvattiin? Jätin mokomat tallentamatta viime keväänä ihan siinä hyvässä uskossa, että ne kulkeutuisivat mukana uuden maailmanjärjestyksen Tykkiin. Oisko vähän siistiä, kun niihin pääsisi käsiksi.
Ei ne mitään elokuvajournalismin Pulitzer-palkittua tekstiä ehkä ole ja surkeinkin elokuva, josta olen kirjoittanut, on arvokkaampi kuin se lyttäys, jonka siitä olen kirjoittanut, mutta en minä niitä olisi kirjoittanut, jossen olisi tallentanut niihin jotain itsestäni. Ehkä jopa sellaista mihin haluaa palata myöhemmin.
Oisko vähä siistiä. SIIDEÄ.
Olen parasta malttiani harjoittanut uuden saitin kanssa ja halunnut toivoa, että tässä olisi elokuvaharrastajan uuden elysionin perusta, mutta vanhasta Tykistä täytyy sanoa, että niin autioutunut kuin se olikin huippuvuosiinsa verraten, se antoi mulle syyn kirjoittaa elokuvista edes jotain – olkoon kuinka amatööritasolla tahansa. Koska motivaatio kirjoittaa elokuvista on laskenut, on niiden kuluttamisestakin tullut… no, nimenomaan kuluttamista. Passiivista. Kokemukset unohtuvat. Ja kirjoitustaito rapistuu siinä sivussa.
Tässä ois mahdollisuus palauttaa elinvoima ainakin yhden elokuvaentusiastin harrastukseen – ja mikä parasta: sen voisi tehdä ihan sellaisilla teoilla mitä on jo alun perin luvattukin.
Tietty Twitterissä on kuhiseva elokuvayhteisö, jonne voin siirtää asiakkuuteni, mutta se päivä kun sinne kirjoitan, voin saman tien kirjautua katkaisuhoitoon.Kuulemiin jälleen ihmiset. (Luen teidän juttuja yhä!)
18.02.2024, 02:20 #152156
Lassius Clay
OsallistujaNostan käden pystyyn virheen merkiksi, sillä löysin vanhat arvosteluni! Hieman sai klikkailukikkailua harrastaa, mutta kaikki ovat tallella. Arvostan.
Tämä vaatii tietty jatkokysymyksen: onko kommentteihinkin jo keksitty reitti, jota en vain ole vielä löytänyt?
24.02.2024, 22:56 #152190
Herra1998A
OsallistujaOvatko pisteytykset tulossa näkyviin profiileihin, jotta näemme mitä olemme pisteyttäneet aiemmin? Vähän ärsyttää, että lähti melkein 15 vuoden pisteytysistoria pois
23.04.2024, 15:21 #152514
Miihkali
OsallistujaOlen tässä vähän testaillut, ja vaikuttaa siltä, että Leffatykin nykyiseen foorumiin ei voi ollenkaan kirjoittaa viestejä, joissa on Internet-linkkejä. Tämä tarkoittaa käytännössä myös mm. sitä, ettei viesteihin voi lisätä kuvia, koska viestissä pitäisi silloin olla tieto verkkoon ladatun kuvan osoitteesta. Minulla on ollut tapana elokuvista, kirjoista ja äänilevyistä kirjoittaessani panna mukaan aiheeseen liittyviä kuvia (esim. kansitaide), mutta se ei ilmeisesti enää ole mahdollista, eikä kuviin voi tosiaan edes linkata. Ero on jyrkkä vanhaan foorumiin, joka kätevästi tallensi kaikki foorumille lähetetyt kuvat Leffatykin omalle palvelimelle, niin että ne varmasti näkyivät vielä vuosikymmeniä postaamisen jälkeenkin.
Ikävä sanoa, mutta tämä nykyinen foorumi on aivan paska.
24.04.2024, 16:24 #152517
Brutus
OsallistujaJoo, toi linkkien ja kuvien lähettämisen puuttuminen on hiertänyt kyllä tämän foorumin kanssa. Pelkkää tekstipötköä on pidemmän päälle mälsää kirjoittaa ja lukea, kun taas muutamien kivojen kuvien kanssa siinä kirjoittaessakin vähän intoutuu. Muistan vanhalla foorumilla kun jotain perusteellisempia viestejä kuvineen tuli parhaimmillaan hiottua varmaan tunnin tai parikin, että tuli ihan just sellainen kun halusi. Sitten oli niitä kaikkia hauskoja yleisiä leffajuttuja sekä barbaari- ja western-ketjuja, missä oli paljon julisteita, kansikuvia ja stillejä leffoista, ne oli tosi mielekkäitä selata läpi vaikkei kaikkea tekstiä olisikaan sanasta sanaan lukenut.
25.04.2024, 19:24 #152527
LeffaLynx
OsallistujaPitkästä aikaa tulin leffatykin sivuille ja nämähän ovat uudistuneet. Huomasin kuitenkin että leffa-arvostelujen vanhemmat kommentit/arvostelut eivät enää näy. Vain tähditys näkyy. Onko tähän tulossa korjauksia? Ilmeisesti ollut pitkään ”työnalla”.. Näitä kaipaisin koska kertovat paljon enemmän leffan ”laadusta” kuin tähditys.
28.04.2024, 18:38 #152561
Brutus
OsallistujaVähän hassusti vielä pelittää tuo hakutoiminto. Tuon kauttahan ei voi hakea vieläkään televisiosarjoja muuten kuin ehkä sellaisia mistä on arvosteluja. Sitten kun niistä televisiosarjoista koettaa painaa esimerkiksi jotain näyttelijää tai ohjaajaa, niin sieltä tuleekin ihan eri nimikkeitä kuin jos klikkaisi jonkin elokuvan kautta samaa henkilöä.
Edit. Aaah, tässä kävikin tällainen moka, että se antaa eri tuloksia sen mukaan, painaako ohjaajan vai näyttelijän nimeä. Jos painaa ohjaajaa, niin se näyttää saman ihmisen ohjaamat elokuvat eikä kaikkea mitä tämä on koskaan tehnyt niin kuin vanhassa sivustossa. Tuollaista en edes tiennyt aiemmin.
Joskus taidettiin mainita, että niitä televisiosarjojakin voi hakea googlen kautta, mutta toistaiseksi en ole ainakaan itse onnistunut silläkään. En ole edes varma, mahtaako puoliakaan niitä alkuperäisen sivuston sarjoja olla vielä tänne laitettu muuten kuin erikseen arvosteltuja yksilöitä.
30.04.2024, 07:10 #152574
Söpö
OsallistujaElokuvanimekkeitä on nyt 37787 kpl, tv-sarjoja 4771 kpl (luku sisältää erikseen listatut tuotantokaudet). Nimekkeitä on tullut lisää vanhaan verrattuna, vaikkei sivuston oma haku tv-sarjoja löydäkään.
30.04.2024, 15:12 #152576
Brutus
Osallistujaok, kiitos vastauksesta. Eli sarjoja siis piisaa, mutta pitäisi vain keksiä miten pääsisi niihin käsiksi.
14.05.2024, 18:17 #152616
Brutus
OsallistujaTuli mieleen äsken tällainenkin kyssäri, että vaikka kaikkiin televisiosarjoihin ei haun kautta pääsekään suoraan käsiksi, niin voiko niihin silti lisätä arvosteluja? Onkohan tällaista vielä uudella sivustolla koetettukaan?
16.05.2024, 23:50 #152624
Söpö
OsallistujaTeoriassa tuon pitäisi onnistua. Kannattaa mainita arvostelussa itsessään ainakin kertaalleen, minkä sarjan ja sen tuotantokauden arvostelusta on kyse. Vaikka lomakkeella on erillinen kenttä juuri tuota nimitietoa varten, se ei välttämättä pelitä.
19.05.2024, 10:02 #152634
Brutus
OsallistujaNo niin, pistin äsken yhden sarja-arvostelun. Katsotaan, miten käy.
14.05.2024, 23:23 #152617
Pelimies
OsallistujaYritin lisätä uuden Apinoiden Planeetan tänne, mutta kuten viime viikolla kun allekirjoittaneella oli ongelmaa kirjautua tänne, niin sivu herjasi ja käski otta yhteyden ylläpitoon.Miksi?
17.05.2024, 00:28 #152627
Pelimies
OsallistujaEi vieläkään onnistunut uuden AP:n lisääminen ja jo toisen kerran viikon sisällä piti palauttaa salasana gmailin kautta. Toivottavasti saatte nämä viat korjattua asap.
17.05.2024, 10:55 #152628
konda1987
OsallistujaYou wish…tämä sivusto pitäisi kuopata kokonaan. En ole kuukausiin käynyt ja nyt kun käyn niin mikään ei ole mennyt ainakaan paremmaksi (tämä vain minun mielipiteeni)
19.05.2024, 23:14 #152649
OsallistujaUusi AP lisätty.
Tyypillisesti, jos kirjautuminen epäonnistuu, kyse on kirjoitusvirheestä jossakin. Voi myös olla, että selaimelle ei ole annettu lupaa esim. säilyttää keksejä. Jos sivustolta joutuu ulos kesken kaiken ihan yllättäen pienen ajan sisällä, syy voi olla, että jokin sovellus (selain tai tietoturvaohjelma) tuhoaa keksin ennen aikojaan.
Leffatykki.comista voi joutua uloskirjautuneeksi myös silloin, jos ei ole vaikkapa vuorokauteen (tarkkaa aikaa en osaa sanoa, mutta puhutaan joka tapauksessa tunneista) käyttänyt sivua.
23.05.2024, 08:35 #152656
Pelimies
OsallistujaEipä iloa Tykin toimivuudesta kestänyt kauan, kun pisteytys, kommentointi ja palstalle kirjoittaminen onnistuu, mutta sisäänkirjautuminen meni taas gmailin kautta eikä nimikkeiden lisääminen onnistunut.
Kyllä tässä jää kaipaamaan vanhaa Tykkiä.
27.05.2024, 00:53 #152669
Pelimies
OsallistujaWoody Allenin Don’ Drink the Wter ja Kesä 42.
Nyt pääsin kirjautumaan tänne ilman gmailissa vierailua, kun etusivun Kirjaudu-painikkeen kautta menin keskutelupalstalle ja kirjauduin sivun alalaidassa olevien Nimimerkki/Salas@na-kohdan kautta.
28.05.2024, 10:09 #152684
Pelimies
OsallistujaSähköpostiosoitteeni on pysynyt 9 vuotta samana, joten en ole.
Lisäksi sisäänkirjautuminen toimii näköjään keskustelupalstan alalaidan kautta.
30.05.2024, 00:34 #152699
Shabbath
OsallistujaMistähän syystä tuo aiemmin ketjussa mainittu ”author-kikka” ei palauta itselleni mitään listaa vanhoista pisteytyksistäni? Kyseisestä urlista ilmestyy sivun perus layoutin lisäksi vain oma nimimerkkini ja sen alle ns. tyhjää tilaa.
Jos urlista saisi vaikkapa esille listan kaikista elokuvien nimistä, pisteytyksistä ja pisteytyspäivämääristä, niin olisin voinut korjata ne itselleni talteen vaikkapa luomalla web scraperin, joka keräisi ne csv-tiedostoon.
21.08.2024, 01:15 #153197
OsallistujaLöytyykö vastausta tälle?
26.08.2024, 13:34 #153226
Söpö
OsallistujaEn osaa sanoa muuta kuin että nimimerkkiisi liittyy yli 700 pisteytystä, joista tuoreimpia ovat:
The Mist – Usva, 23.8.23, 2/5
The Task, 3.1.24, 1/5
Leave the World Behind, 21.1.24, 2,5/5
R, 10.2.24, 3/5
Paranoia, 30.5.24, 3,5/5
(Ja ei, minulla ei ole mitään työkalua, jolla pystyin sekunnissa kaivamaan nuo tiedot, vaan kaivoin ne jokaisen esiin erikseen miettiessäni parempaa toimintaratkaisua. En vastaa teknisestä puolesta sivustolla, joten en pysty auttamaan enempää.) -
26.08.2024, 14:05 #153227
Söpö
OsallistujaAuthor-kikkaan liittyen… Olit ilmeisesti klikannut Google-haun ensimmäistä tulosta?
Kyseinen kikka toimii käytännössä niin, että annettuasi Googlen Advanced Search -sivustolle hakualueeksi Leffatykin osoitteen ja hakusanaksi nimimerkkisi Shabbath, haun pitäisi tuottaa tulokseksi kaikki ne Leffatykin sivut, joilla esiintyy sana Shabbath. Itse Leffatykin puolelta ei löydy tällä hetkellä tavalliset käyttöoikeudet omaaville käyttäjille erillistä sivua, jolla omat pisteytykset näkyisivät. Tuo Google-haun listaus on toistaiseksi nyt ainut tapa päästä näkemään omia pisteytyksiä edes jotenkin.
31.05.2024, 02:54 #152702
Herra1998A
OsallistujaNYT NE PERHANAN VANHAT PISTEYTYKSEN TAKASIN NÄKYVIIN TE SANOITTE NIIDEN TULEVAN VIIME JOULUKUUSSA
13.07.2024, 20:32 #152912
Pelimies
OsallistujaLisäisikö joku leffan Love Lies Bleeding tänne Tykkiin, kun haluaisin tiivistetyn mielipiteeni siitä tänne Tykkiin.
14.07.2024, 10:01 #152915
16.07.2024, 13:47 #152931
Brutus
OsallistujaPieni kehitysidea tämäkin, mutta olisi kivaa jos saisi sen ”satunnainen leffa” -nappulan myös uudelle sivustolle. Sitä oli hauskaa välillä näppäillä ja bongailla kaikenlaista uutta katsottavaa. Jonkun kymmeniä tuhansia nimikkeitä kattavan listan tai tietokannan selaaminen yksitellen on huomattavasti hitaampaa ja vaivalloisempaa.
10.08.2024, 10:40 #153032
OsallistujaJabadabaduu!
Hakutoiminto toimii nyt myös televisiosarjoille.
10.08.2024, 12:02 #153038
Ludil
OsallistujaTV-sarjojen hakutoiminto toimii vihdoin ja viimein? Mahtavaa!
Tällä uutisella olikin kiva tulla käymään Tykissä pitkästä aikaa yhtä leffaa lisäämään ja toista kommentoimaan, hieno juttu että tätä asiaa on viety eteenpäin. ^^
10.08.2024, 12:45 #153040
Pelimies
OsallistujaVoisiko joku lisätä nimikkeet The Life and Deaths of Christopher Lee ja Longlegs?
11.08.2024, 19:43 #153083
Pelimies
OsallistujaStarship Invasions pitäisi lisätä nimikkeeksi.
14.08.2024, 16:57 #153098
mikelawry
OsallistujaPoromafia sarja on kahteen kertaan, näiden pisteytykset voisi yhdistää?
14.08.2024, 18:29 #153104
Söpö
OsallistujaEi näytä mahdolliselta, että voisin yhdistää pisteytyksiä oikeuksillani. Vaihtoehdoiksi jäävät lähinnä:
1. Toinen nimekkeistä poistetaan kokonaan, jolloin myös siihen liitetyt pisteytykset (2 kpl) poistuvat
2. Toinen nimekkeistä muutetaan koskemaan Poromafian tulevaa kautta nr. 2 ja pisteytykset otetaan siitä joko heti pois tai muutetaan sitten, kun pisteyttäjät (2 kpl) ovat katsoneet myös toisen kauden
14.08.2024, 22:28 #153107
mikelawry
Osallistuja^Selvyyden vuoksi varmaan jompikumpi kannattaa Poromafialle tehdä.
15.08.2024, 00:41 #153110
Söpö
OsallistujaNoh, kun ei tullut toiveita toimintatavan suhteen, muutin tuplan kakkostuotantokaudeksi. Tässä vaiheessa ei ole ihan selvillä milloin se on tulossa ja mitä naamoja siinä on mukana, mutta korjataan tietoja, jahka niistä tulee esim. jotain pressitiedotetta. Ohjaaja kuitenkin on luvannut, että kakkoskausi tulee ja Mikko-Pekka Heikkisen kirjoittama kakkosteos tuli kirjakauppoihin jo viime vuonna.
14.08.2024, 22:31 #153108
mikelawry
OsallistujaPystyykö omia pisteytyksiään korjaamaan jotenkin?
03.09.2024, 06:56 #153286
Pelimies
OsallistujaLisäisikö joku leffan Tohtori ja paholaiset(1985) nimikkeeksi?
03.09.2024, 20:32 #153294
12.09.2024, 16:56 #153362
Pelimies
OsallistujaVoisiko joku lisätä nimikeiksi Katherine(1975) ja Kill Squad(1981)?
13.09.2024, 11:28 #153367
OsallistujaLisätty, odottaa hyväksyntää.
21.09.2024, 20:42 #153400
Pelimies
OsallistujaLisäisikö joku nimikeeksi leffan The Girl Who Knew Too Much(1969)?
22.09.2024, 09:32 #153403
Vilperi
OsallistujaLisäys tehty odottaa hyväksyntää.
30.09.2024, 09:30 #153445
Pelimies
OsallistujaOntuva aisapari( Partners) pitäisi lisätä nimikkeeksi Tykkiin.
30.09.2024, 10:05 #153448
Vilperi
OsallistujaOntuva aisapari hyväksyntää vailla.
02.10.2024, 01:38 #153453
Pelimies
OsallistujaThe Substancea kaipailisin nimikkeeksi Tykkiin.
02.10.2024, 09:19 #153456
Vilperi
OsallistujaThe Substance (2024) jonossa.
03.10.2024, 23:06 #153490
Dickey2
OsallistujaTaas ois samaa vikaa kuin viime joulukuussa että sisäänkirjautuminen onnistuu ainoastaan täältä keskustelun alalaidassa olevasta kirjaudu painikkeesta. Ei tuolta oikealta ylhäältä kirjaudu kautta.
09.10.2024, 01:22 #153521
Pelimies
OsallistujaKoko kaupungin puheenaihe(1935) kaipaisi lisäystä nimikeeksi tänne Tykkiin.
09.10.2024, 10:47 #153525
Vilperi
OsallistujaKoko kaupungin puheenaihe laitettu jonoon.
25.10.2024, 17:35 #153590
Mowgli
OsallistujaVinkki pisteytyksiään kaipaileville: Jos sattuu löytämään käsiinsä tutun koodarin, oman profiilin pisteytysdatan voi saada listattuna haltuunsa.
Koodaustaitoinen kaverini rakensi jonkinlaisen webscraperin, jonka läpi ruksutettiin kaikki saitin elokuvat – lopputuloksena lista niistä, joista löytyi nimimerkkini. Ei käsittääkseni ollut mahdoton nakki, mutta vähän haastetta oli siinä, että kommentit jakautuvat monen elokuvanimikkeen alla usealle sivulle.
Vaikka suosisin mieluusti kotimaista, tässä kohtaa nostan kytkintä ja kiitän lämpimästi koko Leffatykin väkeä vuosista 2007-2024! Olen jatkanut tykitystä Letterboxdin puolella, minut löytää sieltä nimimerkillä Mowglie.
25.10.2024, 20:25 #153591
Brutus
OsallistujaIkävää nähdä vanhojen Tykin käyttäjien hiljalleen poistuvan keskuudestamme.
25.10.2024, 20:36 #153592
Ben Turpin
OsallistujaItse en ole mikään kovin vanha (31 vuotta, tykissä vuodesta 2008) enkä tunnettu tai aktiivinen käyttäjä, mutta kieltämättä ei ole houkuttanut tämä uusi Tykki. Kolho, mälsä ja ruma ulkoasu, jotenkin iloton ja vaikeasti lähestyttävä paikka. Ymmärrän hyvin jos/kun porukat harvenevat.
25.10.2024, 21:22 #153593
Brutus
OsallistujaTaidan henkilökohtaiesti kuulua tällaiseen vähemmistöön, jolle tämä nykyinen käyttis on pidemmän päälle mieleen. Uusi sivusto on ulkoisesti tosi karu ja mukavan yksinkertainen, muttei letterboxdin tapaan kamalan värinen, liian värikäs tai jonkun isomman sivuston tavoin täynnä kaikkea ylimääräistä katseenvangitsinta ja mainoksia. Nyt kun näitä hienompia toimintoja ja televisiosarjojen hakutoiminto on saatu toimimaan, niin aina parempi.
Olisihan se tietty kiva, että arvosteluiden julkaisun kanssa menisi välistä kohtuullisemmin aikaa. Demolition Man on ollut kohta jo kolme viikkoa jonossa.
27.10.2024, 17:06 #153606
Söpö
OsallistujaJostain syystä Demolition Manin arvostelusi ei ole jonossa ylläpidossa. Löydän sen kyllä sähköpostistani, mutta en pysty sieltä siirtämään arvosteluasi Leffatykin puolelle niin, että se myös tallentuisi sinun nimiisi.
Jos jokin nimeke tai arvostelu ei viikon sisällä lähettämisestä ilmesty Tykkiin, se on todennäköisesti kadonnut teknisistä syistä tai hylätty (esim. jos arvostelu on liian lyhyt tai kopio muualta, mutta Demolition Man -arvostelusi kohdalla ei puhuta hylkäämisestä, vaan se ei vain ole ilmaantunut jonoon).
27.10.2024, 19:20 #153611
Brutus
Osallistujaok, kiitos vastauksesta. Onneksi on aina kopiot tallennettuna näistä, joten lähetän sen jossain vaiheessa uudestaan.
27.10.2024, 19:33 #153612
Söpö
OsallistujaJes, näin kannattaa toimia.
27.10.2024, 17:33 #153607
Labratoria
OsallistujaMiten saan kaikki vanhat pisteytykset ladattua listana itselle? Mistä tällä uusitulla sivustolla edes löytää omat pisteytykset listana niin kuin ennen??
27.10.2024, 19:50 #153614
Söpö
OsallistujaOmia pisteytyksiä ei näe toistaiseksi kattavana listana Leffatykissä.
Tuolla ylempänä Mowglin mainitsema webscraper on yksi keino saada omat pisteet listatuksi. Sellaisen luomiseen voi hakea apuja mm. Youtubesta tai pyytämällä Chat GPT:tä auttamaan koodin kirjoittamisessa.
08.11.2024, 20:52 #153673
Pelimies
OsallistujaVoisiko joku lisätä Ken Russellin The Boy Friend ja Nuori Messias nimikkeiksi?
08.11.2024, 21:43 #153674
Osallistuja[poistettu]
11.11.2024, 01:05 #153699
Pelimies
OsallistujaKen Russellin filmografiasta The Rainbow pitäisi lisätä nimikeeksi.
11.11.2024, 10:43 #153702
OsallistujaSateenkaari on ilmestymässä.
14.11.2024, 02:04 #153715
Pelimies
OsallistujaUnderworld(1985) pitäisi lisätä nimikkeeksi.
14.11.2024, 09:58 #153719
OsallistujaAlamaailma odottaa hyväksyntää.
19.11.2024, 23:17 #153745
Pelimies
OsallistujaYöllä on 1000 silmää(1948) kaipaisi lisäystä.
20.11.2024, 11:13 #153748
Vilperi
OsallistujaPian 1000 silmää aukeaa.
03.12.2024, 22:06 #153877
Kemppix
OsallistujaMoi, näkyyköhän ie. Söpön tiedoissa lisäämääni topikki-aihetta traileri puolen keskustelu aiheesta?
Barros tässä, tyytyväinen miekin olen brutuksen tapaan saitin yleiseen käytettävyyteen. Liikaa lokaa niskaan saattaa karkottaa käyttäjiä lisää. Pieni kehaisu tässä melankolisessa maassa tai hymyn virne tekee jo ihmeitä. Hyvää joulua L-tykkille!
03.01.2025, 00:32 #154040
Pelimies
OsallistujaUhkavaatimus(Smooth Talking,1985) ja Low Blow(1986) pitäisi lisätä nimikkeiksi.
04.01.2025, 10:19 #154047
Vilperi
OsallistujaPelimies, tarkoitit varmaan elokuvaa Smooth Talk (1985) Uhkavaatimus? Sen lisäsin. Elokuva Low Blow (1986) löytyy jo leffatykistä nimellä http://www.leffatykki.com/elokuvat/tappava-nyrkki/”>Tappava nyrkki
Tämä on ongelma, josta olen useamman kerran maininnut, että uusi leffatykki ei huomioi haussa alkuperäistä, tai toisella nimellä tunnettua elokuvaa. Olen kerran tehnyt lisäyksen jo tykissä olevasta leffasta. argh. -
04.01.2025, 10:21 #154048
Vilperi
OsallistujaKokeillaanpa uudestaan //www.leffatykki.com/elokuvat/tappava-nyrkki/”>Tappava nyrkki
04.01.2025, 10:23 #154049
Vilperi
OsallistujaToinen epäkohta, et saa korjattua tekemääsi virhettä argh, argh argh, Kyseessä on siis elokuva Tappava nyrkki (1986)
17.01.2025, 00:48 #154130
Pelimies
OsallistujaMyrsky(1985) pitäisi lisätä nimikkeeksi.
17.01.2025, 09:39 #154133
Vilperi
OsallistujaToivottavasti Storm meni oikein. Myrskyjä kun on moneen lähtöön eri vuosilta. Lisäys tehtiin elokuvalle Storm Haudattu saalis (1985). Tällekin elokuvalle löytyy valmistusvuodeksi 1987.
18.01.2025, 16:24 #154145
Pelimies
OsallistujaEi mennyt oikein, kun tarkoitin leffaa Myrsky(Tempest) vuodelta 1982.
18.01.2025, 16:29 #154146
Pelimies
OsallistujaPITÄISI POISTAA KOMMENTTini elokuvasta Leppymättömät, koska väärä pisteytys ja en ehtinyt kirjoittamaan loppuun asti.
19.01.2025, 09:48 #154149
Vilperi
OsallistujaMyrsky vuodelta 1982 on tuloillaan.
19.01.2025, 22:10 #154151
Pelimies
OsallistujaDeletoikaa nyt se Leppymättömät-kommentti tai kertokaa joku, miten pääsee muokkamaan itse kommentteja, pisteitä ja viestejä foorumilla.
21.01.2025, 11:06 #154175
Pelimies
OsallistujaElikkä oli alunperin tarkoitus kirjoittaa tämmöinen kommentti Leppymättömille:
”Keskivertoa parempi 60-luvun länkkäri, jossa Haysin koodin ajan leffaksi yllättävän paljon kaksimielisyyksiä ja yleisesti poliittista epäkorrektia menoa muutenkin”.
Ja pisteytys on 4.
27.01.2025, 00:39 #154194
OsallistujaKiitos😊
07.02.2025, 11:24 #154227
Pelimies
OsallistujaPistäkää joku nimikkeeksi elokuva Ihmisen hinta(Worth)
JulkaisijaArtikkelit
- Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.