Lisää Tronia ehkä tekeillä

11.3.2015 08:52

Kovin moni ei 1980-luvulla uskonut, että Disneyn aikaa ja rahaa niellyt Tron saisi jatkoa. Vaikka tuolloin uudella tekniikalla toteutettu videopeliraina floppasi pahasti (tuotto 33 milj. dollaria), jatko-osa Tron: Perintö pärjäsi vuonna 2010 huimasti paremmin (tuotto yli 172 milj. dollaria). Toisen osan menestys oli jopa siinä mielessä huomattava, että sen jälkeen kiersi huhuja vielä kolmannen Tron-elokuvan toteutumisesta.

Nyt nuo huhut ovat saaneet uutta pontta, sillä vancouverlainen VanCityBuzz-media kertoo uuden jatko-osan kuvausten alkavan lokakuun alussa Vancouverissa. Kanadalaissivuston mukaan Tron: Perinnön päähenkilö Samia, eli Jeff Bridgesin pelisuunnittelijahahmon poikaa, näytellyt Garrett Hedlund on kiinnitetty myös kolmanteen Troniin. Muista elokuvan näyttelijöistä ei ole annettu mitään vihiä.

Tron: Perintöä kuvattiin myös Vancouverissa, joten uuden jatko-osan vieminen samaan paikkaan ei olisi mahdotonta. Ohjaaja Joseph Kosinski on ollut useiden haastattelujen perusteella halukas palaamaan Tronin maailmaan uudelleen, joten hän mitä luultavimmin on mukana jatko-osan parissa. SlashFilm-sivuston mukaan puolestaan Scarface-säveltäjä Giorgio Modorer on kertonut tekevänsä musiikkia uutta Tron-peliä varten. Disneyltä ei ole vielä vahvistettu mitään kolmanteen Troniin liittyvää virallisia teitä pitkin.

Lähteet: Box Office Mojo, VanCityBuzz, SlashFilm, Collider

Kuva: Disney Enterprises

Lisää luettavaa