Seuraava Batman-näyttelijä on lähes valittu?

Viihdeteollisuuden julkaisu Varietyn mukaan Matt Reevesin ohjaaman Batman-elokuvan pääosanäyttelijä on varmistumassa. The Batman-nimellä kulkeneen elokuvan tie on ollut kuoppainen, sillä Ben Affleckin luovuttua leffan käsikirjoittamisesta, ohjaamisesta ja viimein tähdittämisestäkin moni asia sen suhteen on muuttunut.

Matt Reevesin käsissä vuodelle 2021 aikataulutettu Batman-versiointi on hakenut uutta lepakkomiestään jo pitkään. Nyt Variety kuitenkin raportoi, että entinen Twilight-stara Robert Pattinson käy neuvotteluja osasta. Tällä haavaa hänen kiinnityksensä viittasankariksi ei kuitenkaan ole vielä täysin varmaa, vaikka sosiaalisessa mediassa moni on jo ehtinyt moittia hänen olevan liian lapsenkasvoinen Batmaniksi alias Bruce Wayneksi.

Reevesin elokuvasta tiedetään se, että sen pitäisi kertoa hahmon vaiheista nuorempana. Näin ollen 33-vuotias Pattinson saattaisi olla sopivaa ikäluokkaa. The Wrap tietää kuitenkin kertoa, ettei Pattinson ole vielä ainut vaihtoehto rooliin. Hänen lisäkseen osaan harkitaan myös Tolkien- ja X-Men-leffoista tuttua Nicholas Houltia (29 v.).


Lähteet: Variety, The Wrap

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 17.05.2019 klo 06:54

Uusimmat uutiset

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Russell Crowe yliluonnolliseen jännitysleffaan

Luvassa pelon väristyksiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...