Nämä asiat tulevasta Batman-leffasta tiedetään nyt

Paljon ehtii ns. vettä virrata ennen kuin seuraava näytelty kokoillan Batman-raina saavuttaa valkokankaat. Jo aiemmin The Batman -nimellä tituleeratun elokuvan teko on viivästynyt mm. ohjaajan vaihtumisen takia, mutta tällä hetkellä sen valmistelut kuitenkin etenevät jälleen. Elokuvalle on jo annettu uusi ensi-iltapäivämäärä kesäkuun loppuun 2021.

Leffan nimi on samalla muutoksen kourissa. The Batman on toistaiseksi vain työnimi. Ohjaaja ja käsikirjoittaja Matt Reeves on kertonut haluavansa tuoda aiempaa enemmän esiin Batmanin taitoja huippuetsivänä, joten leffan lopullisessa nimessä tullaan mahdollisesti näkemään viite tähän puoleen.

Kuka Batmanin viitan saa kantaakseen, on yhä hämärän peitossa. Deadline uutisoi eilen Ben Affleckin ns. luovuttavan soihdun seuraavalle näyttelijälle, ja Affleck on virallisella Twitter-tilillään ilmaissut odottavansa innolla Matt Reevesin näkemyksen heräävän henkiin.

Vaikka elokuva alustavien tietojen mukaan keskittyy Affleckia nuorempaan Batmaniin, ei edes Matt Reeves ole torpannut puheita Affleckin Batmanin vilahtamisesta esim. uuden elokuvan kehystarinassa tai kertojana. Sen sijaan Reevesin halu tehdä enemmän film noir -henkinen Batman-raina jopa viittaisi siihen, että tarinassa olisi käyttöä vaikkapa juuri kertojanäänelle. Tämänkaltainen tehtävä saattaisi mahtua myös Affleckin muutoin varsin kiireiseen aikatauluun.


Lähteet: Deadline, We Got This Covered, THR

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 31.01.2019 klo 13:10

Uusimmat uutiset

Suuryhtiöiden kiista Spider-Manista: hyvät ja huonot puolet

Sony on tiedottanut neuvottelujen tilasta.

R. Isoviita

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...