Erikoista: Venom-leffan oheistuotteissa on iso puute

Sarjakuvaleffan vyöryessä elokuvateattereihin, myös lelukauppojen ja markettien hyllyille vyöryy yleensä elokuvaan liittyviä leluja. Niistä ovat monesti riemuissaan sekä lapset että varttuneemmat keräilijät. Tulevan Venom-elokuvan kohdalla molempia odottaa kuitenkin pettymys: elokuvaan liittyvää lelufiguuria on nimittäin turha etsiä kaupoista.

Hahmon elokuvaoikeudet omistava Sony ja figuureja virallisesti valmistava Hasbro eivät ole tehneet elettäkään tuodakseen Tom Hardyn tähdittämään leffaan liittyviä Venom-figuureja markkinoille. Joidenkin arvelujen mukaan syy tähän on siinä, että leffan nimikkohahmo on yksinkertaisesti liian pelottava leikkeihin, vaikka leffan ikärajaakin on laskettu hieman. Se ei tietenkään tarkoita, etteikö Venom-aiheisia leluja olisi kaupoista löytynyt jo aiemminkin. Esim. lelufiguureja ja videopelejä yhdistelleen Disney Infinity -nimekkeen alla julkaistiin jo muutama vuosi sitten ns. kevennetty Venom-leluhahmo.

Uudempaa Venom-lelua kaipaaville on luvassa hieman lohtua Hasbron valmistaman Marvel Legends -lelusarjan puitteissa. Siinä julkaistava Venom näyttää enemmän sarjakuvista kuin elokuvan trailereista tutulta. Hasbron suunnitteluportaaseen kuuluva Dwight Stall on lisäksi kommentoinut seuraavaa:

- Meidän pitää odottaa, miten [elokuvan] käy, seurata, mikä on fanien vastaanotto ja jos [leluhahmo] on jotain sellaista, mitä he haluavat, sitten katsomme ja kokeilemme tehdä jotakin. Mutta juuri nyt suunnitelmissa ei ole muuta kuin Classic Venom -hahmo.


Lähteet: ScreenRant, CosmicBookNews, THR

Kuva: CTMG/Disney, Venom, 2018

R. Isoviita 20.09.2018 klo 12:52

Uusimmat uutiset

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...