Leikattiinko yksi Deadpool 2:n pahiksista pois vai ei?

Viime aikoina on huhuttu, että tulevan Deadpool 2 -supersankarirainan pahiksista eräs olisi päätynyt leffan leikkausvaiheessa roskakoriin. Huhu ei koskenut Josh Brolinin tulkitsemaa Cablea, jota monet fanit ovat odottaneet näkevänsä jo pidemmän aikaa. Cablea on nähty myös elokuvan markkinointimateriaaleissa siinä määrin, ettei tämän hahmon puuttumista lopullisesta elokuvasta tarvitse pelätä.

Cablen lisäksi Deadpool 2:ssa odotetaan pahistelevan mutantti Black Tom Cassidyn, jota pestattiin näyttelemään Guillermo del Toron The Strain -sarjasta tuttu Jack Kesy. X-Men-tarinoiden Juggernautin ystävän ja vastustajiaan mm. omintakeisella kuumakäsittelyllä uhkaavan Cassidyn väitettiin pudonneen Deadpool 2:sta mahdollisesti elokuvan uusintakuvausten ja testinäytösten jälkeen.

Huhut hahmon leikkaamisesta pois leffasta ovat kuitenkin ilmeisesti puppua, mikäli on uskominen Deadpool 2:n käsikirjoittajatiimiin kuuluvaa Rhett Reesea. Reese nimittäin julkaisi virallisella Twitter-tilillään eilen viesin, jossa hän totesi nämä puheet yksinkertaisesti epätodeksi.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Nordsik Film/ Deadpool 2, 2018

R. Isoviita 10.04.2018 klo 14:34

Uusimmat uutiset

Bruno Ganz 1941-2019

Pidetty sveitsiläistähti nukkui pois.

R. Isoviita

Uusi Pirates of the Caribbean -versio kohtasi jo ongelmia

Käsikirjoittajat kaikkosivat.

R. Isoviita

Jared Leton tie Jokerina saattaa olla ohi

Uusia järjestelyjä.

R. Isoviita

1980-luvun pullistelijasankarien paluu toteutumassa?

Myös Arnold Schwarzenegger on toiveikkaana.

R. Isoviita

Scorsesen tuleva mafialeffa yrittää ennennäkemätöntä

The Irishmanista uutta tietoa julki.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...