Hämis saa trilogian, mutta ilman erästä merkittävää pahista

Marvelin supersankareista Hämähäkkimies on joutunut kokemaan ehkä tiukempaa höykytystä kuin muut, jos puhutaan leffasarjan käynnistämisestä uudelleen. Tobey Maguire näytteli hahmoa Spider-Man-trilogiassa vuosina 2002-2007, mutta neljännen elokuvan sijasta hahmo saikin uuden näyttelijän, Andrew Garfieldin, ja reboot-leffan The Amazing Spider-Man jo vuonna 2012. Heinäkuussa hahmo palaa jälleen kerran ns. nahkansa luoneena, 21-vuotiaan Tom Hollandin näyttelemänä ja tällä kertaa Hämiksellä on myös erityinen päämäärä: tulla osaksi Avengers-tiimiä.

Holland, jonka Hämis esiteltiin jo Captain America: Civil Warissa, on nyt vahvistanut, että hänen on tarkoitus näytellä Spider-Mania kaikkiaan kolmessa hahmon omassa elokuvassa. Spider-Man: Homecoming aloittaa siis trilogian, jonka seuraavan osan on uumoiltu tulevan julki vuonna 2018. Siinä välissä seittisinko seikkailee vielä Avengers: Infinity War -rainassa muiden Marvel-sankarien kanssa.

- Hämähäkkimiehellä on runsaasti tilaa kasvaa [hahmona], eikä Spider-Man: Homecoming -elokuvan lopussa tarina tosiaan vielä pääty. Odotan todella, miten se kehittyy ja mitä tapahtuu [hahmon] puberteetin jälkeen, Holland sanoo Allocinén haastattelussa.

Hämähäkkimiehen paluun tekee mutkikkaaksi se, että hahmon oikeudet ovat Sonylla ja kahden kilpailevan elokuvastudion yhteistyö vaatii aina monien sopimusten hiomista ja allekirjoittamista ennen toteutumistaan. Marvel-elokuvien tuottaja Kevin Feige on todennut, että myös Hämähäkkimiehen vastustajiin lukeutuva Venom saa oman elokuvansa. Hänen mukaansa Tom Hardyn näyttelemä Venom ei kuitenkaan tule kohtaamaan Hämähäkkimiestä. Toisaalta tummanpuhuva symbioottipahis ei voi oikeastaan kohdata myöskään esim. Iron Mania, sillä Sony omistaa vain Hämähäkkimies-sarjakuviin liittyvien hahmojen käyttöoikeuksia. Tässä vaiheessa on vielä hämärän peitossa, mitä Sonylla keksitään Venomin osalle, jos ja kun yhteenotto Hämähäkkimiehen kanssa ei tulekaan kysymykseen.


Lähteet: Allociné, Variety, CinemaBlend, SlashFilm

Kuva: 2017 CTMG, Inc.

R. Isoviita 14.06.2017 klo 20:02

Uusimmat uutiset

Mark Hamill kertoi kiinnostavan yksityiskohdan julkaisemattomasta Star Wars -trilogiasta

George Lucasilla oli omat suunnitelmansa Tähtien sodan jatkon suhteen.

R. Isoviita

Simpsonit, Avatar, X-Men – mm. nämä Disney sai ostettuaan kilpailijansa

Iso osa 20th Century Foxista siirtyy Disneylle muhkeaan hintaan.

R. Isoviita

George Lucas kertoi mielipiteensä Star Wars: The Last Jedistä

Saagan luoja antoi diplomaattisen vastauksen.

R. Isoviita

Skandaalin tahraaman Kevin Spaceyn korvannut veteraaninäyttelijä yllättäen palkintoehdokkaaksi

Yli 80-vuotias Christopher Plummer joutui hyppäämään Spaceyn tilalle pienellä varoitusajalla.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...