Villi huhu: One Direction -laulajasta kaavailtiin Han Soloa

14.4.2017 17:30

Alden Ehrenreich tähdittää tulevaa Han Solon sooloelokuvaa mm. suomalaisen Chewbacca-näyttelijä Joonas Suotamon rinnalla ensi vuonna. Tähtien sodan suosikkihahmoihin lukeutuvan Solon osaan oli ehdolla monta nimeä ennen Ehrenreichiä, ja osa faneista on ollutkin pettyneitä tämän päihitettyä muut ehdokkaat. Uudemman pop-musiikin ystäviä harmittaa epäilemättä se, että myös suositun One Direction -yhtyeen laulaja näyttäisi hävinneen Hail, Caesar! -näyttelijälle.

One Directionin laulaja Harry Stylesin (kuvassa) väitetään olleen mukana Disney-johtajien omalla ehdokaslistalla Han Solon osaan. Väitteen todenperäisyys tosin on hieman epävarmaa, sillä se tulee Metro-julkaisun anonyyminä pysyvältä lähteeltä. Toisaalta Styles näyttelee myös Christopher Nolanin sotadraamassa Dunkirk, joka tulee ensi-iltaan myöhemmin tänä vuonna, joten täysin irrallaan elokuvabisneksestä hän ei ole. Eikä myöskään ole tavatonta, että muusikko hyppäisi elokuvien puolelle – tästä todisteena vaikkapa Art Garfunkelin ja David Bowien elokuvaroolit.

Miksi One Direction -laulaja ei lopulta mahdollisesti päätynyt Han Soloksi, liittyy saman lähteen mukaan hänen musiikkiuraansa. Star Wars -rooli olisi vienyt liikaa aikaa musiikilta. Stylesiltä on tulossa toukokuun alussa oma levy, ja vaikka Han Solo -leffan maailmanensi-illan pitäisi olla vasta ensi keväänä, kaikki siihen liittyvä pitää elokuvan pääosanäyttelijän taatusti hyvin kiireisenä.

Lähteet: Metro, ScreenRant, Den of Geek, Rolling Stone

Kuva: Fiona McKinlay

Lisää luettavaa