Radcliffe jälleen Harry Potteriksi?

Kahdeksan osan mittaiseksi paisunut Harry Potter -leffasarja saattaa vielä jatkua. Kuten uutisoimme heinäkuussa, Lontoon West Endissä parhaillaan esitettävä Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä on saanut runsaasti kiinnostusta osakseen. Suosio sai myös tuotantoyhtiö Warner Brosin haluamaan Potterin tarinaa jatkavan näytelmän elokuvaoikeudet haltuunsa.

Tuotantoyhtiössä mietitään nyt kuumeisesti seuraavaa siirtoa. Tämän kuun alussa kävi ilmi, että jo pelkkä kirjaksi painettu näytelmä sai Harry Potter -fanit liikkeelle sankoin joukoin. Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä on kivunnut Britannian koko vuosikymmenen myydyimmäksi kirjaksi. Näytelmän elokuvaversion suunnittelu on NY Daily Newsin nimeämättömien lähteiden mukaan siinä pisteessä, että Warner Bros. yrittää saada myös näyttelijä Daniel Radcliffen mukaan projektiin.

Alkuperäisen Harry Potterin esittäjä on julkisuudessa aiemmin ilmaissut haluavansa pitää vanhaan rooliinsa jonkin verran etäisyyttä. Hän on halunnut esimerkiksi ottanut vastaan aivan päinvastaisia rooleja ja vältellyt uuden näytelmän katsomista, jotteivat sen katsomoon pakkautuneet fanit unohtaisi itse näytelmää hänen takiaan. Jos Warner Bros. kuitenkin saa puhuttua Radcliffen mukaan, paluu Potteriksi saattaa kestää yhtä leffaa pidempään: huhujen mukaan yhtiö kaavailee kaksiosaisen näytelmän laajentamista jopa trilogiaksi.


Lähteet: NY Daily News, BBC, IGN

Kuva: Sandrew Metronome/Harry Potter ja Azkabanin vanki

R. Isoviita 31.08.2016 klo 16:38

Uusimmat uutiset

Tom Cruisella oli Top Gun -jatko-osaan liittyen erityinen vaatimus

Omia stunttejaan tekevä näyttelijä lisää kierroksia.

R. Isoviita

Blade palaa – uusi pääosanesittäjä on kahden Oscarin voittaja

Wesley Snipes näytteli osassa aiemmin.

R. Isoviita

Japanilaisstudiolle tehty isku: maan pahin vuosikausiin

Hyökkääjä selvisi hengissä.

R. Isoviita

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...