Radcliffe jälleen Harry Potteriksi?

Kahdeksan osan mittaiseksi paisunut Harry Potter -leffasarja saattaa vielä jatkua. Kuten uutisoimme heinäkuussa, Lontoon West Endissä parhaillaan esitettävä Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä on saanut runsaasti kiinnostusta osakseen. Suosio sai myös tuotantoyhtiö Warner Brosin haluamaan Potterin tarinaa jatkavan näytelmän elokuvaoikeudet haltuunsa.

Tuotantoyhtiössä mietitään nyt kuumeisesti seuraavaa siirtoa. Tämän kuun alussa kävi ilmi, että jo pelkkä kirjaksi painettu näytelmä sai Harry Potter -fanit liikkeelle sankoin joukoin. Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä on kivunnut Britannian koko vuosikymmenen myydyimmäksi kirjaksi. Näytelmän elokuvaversion suunnittelu on NY Daily Newsin nimeämättömien lähteiden mukaan siinä pisteessä, että Warner Bros. yrittää saada myös näyttelijä Daniel Radcliffen mukaan projektiin.

Alkuperäisen Harry Potterin esittäjä on julkisuudessa aiemmin ilmaissut haluavansa pitää vanhaan rooliinsa jonkin verran etäisyyttä. Hän on halunnut esimerkiksi ottanut vastaan aivan päinvastaisia rooleja ja vältellyt uuden näytelmän katsomista, jotteivat sen katsomoon pakkautuneet fanit unohtaisi itse näytelmää hänen takiaan. Jos Warner Bros. kuitenkin saa puhuttua Radcliffen mukaan, paluu Potteriksi saattaa kestää yhtä leffaa pidempään: huhujen mukaan yhtiö kaavailee kaksiosaisen näytelmän laajentamista jopa trilogiaksi.


Lähteet: NY Daily News, BBC, IGN

Kuva: Sandrew Metronome/Harry Potter ja Azkabanin vanki

R. Isoviita 31.08.2016 klo 16:38

Uusimmat uutiset

M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Jännitystä tulossa.

R. Isoviita

The Irishmanin jälkeen: Scorsese ja DiCaprio jälleen yhteistyöhön

Martin Scorsesen kuvaaja kertoo uudesta elokuvasta.

R. Isoviita

Ensin Sonic, sitten Cats – leffojen CGI:n saamat moitteet olivatkin ennenaikaisia?

Sonic the Hedgehog ei ole ainut ennen leffajulkaisua uudistetun ilmeen saava hahmo.

R. Isoviita

Lisää Hulkia? Mark Ruffalo ei sulje mahdollisuutta pois

Marvel-sankarin sooloelokuvien tie on ollut kuoppainen.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...