Ensimmäinen pieni maistiainen T2:sta

25.7.2016 17:09

Parikymmentä vuotta sitten valmistunut addiktioleffa Trainspotting oli aikanaan niin hyvä menestys, että sen jatko-osasta on kiertänyt huhuja jo pitkään. Ensimmäiset konkreettiset näytteet leffasta nähtiin jo yli viikko sitten, kun julkisuuteen tuli kuvia elokuvan ikonisen jouksukohtauksen luomisesta uudelleen. Näyttelijät Ewen Bremner eli Spud ja Ewan McGregor eli Renton pinkoivat jälleen kerran pitkin Edinburghin katuja.

Trainspotting 2:n eli lyhyemmin T2:n (Terminator-franchisen kakkososasta huolimatta) ensi-ilta on vasta ensi vuoden puolella, mutta sen uunituore teaseri on jo nähtävillä. Kuten Teaseristakin käy ilma, vanha jengi on koossa jälleen. Edellä mainittujen lisäksi Johnny Lee Miller palaa Sick Boyn rooliin ja Robert Carlyle puolestaan aggressiiviseksi Begbieksi.

Leffan ohjaa ensimmäisen osankin luotsannut Danny Boyle. Kuten Trainspotting, myös T2 pohjaa Irvine Welshin romaaniin. Trainspottingin kirjallinen jatko-osa, Porno, ei ole Boylelta saanut yhtä suurta suitsutusta kuin ensimmäinen teos. Näin ollen tulevan elokuvan sisältö saattaa poiketa kirjan sisällöstä suuresti.

Lähteet: Digital Spy, The Guardian

Kuva: Universal

Lisää luettavaa