Ghostbustersin uudet viholliset


Ghostbusters- eli Haamujengi-franchisen uusin elokuva on tulossa maailmanensi-iltaan ensi kesänä. Toistaiseksi elokuvasta on kerrottu vielä kohtalaisen vähän. Nyt tietoon on kuitenkin tullut, minkälaisia vihollisia vastaan leffan sankarit taistelevat.

Haamujengistä kun on kysymys, ei liene niinkään yllätys, että tarinan pahikset ovat lähtöisin menneisyydestä. Vaihteeksi vain naisista koostuvan aavetorjuntatiimin vastuksena ovat uudessa elokuvassa häikäilemättömät kummitukset Yhdysvaltain vapaussodan vuosilta 1775-1785. Näiden lisäksi leffassa nähdään kamalia aineettomia merimiehiä menneisyydestä ja New Yorkin katuja ammoin tallanneita gangstereita.

Vuoden 1984 Haamujengi-rainan perinteitä jatkava uusi leffa saattaa mahdollisesti käsitellä myös seksismiä ja naisten asemaa jossain muodossa. Elokuvan pääosanäyttelijät Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon ja Leslie Jones ovat saaneet kukin osansa närästä, jota naisvoittoiseksi käännetty elokuva on jo ennalta mm. sosiaalisessa mediassa aiheuttanut. McCarthy onkin vitsaillut naisvoittoisuuteen ja leffan pahishahmojen edustamiin aikakausiin liittyen, että mikäli tämä juttu ei toimi, he eli leffan naistähdet tulevat menettämään äänioikeutensa.


Lähde: EW

Kuva: Sony Pictures

R. Isoviita 31.12.2015 klo 16:54

Uusimmat uutiset

Han Solo -jatko-osaa toivoneiden ääni ei kaikunut kuuroille korville

Elokuvaa ei silti ole ainakaan vielä luvassa.

R. Isoviita

28 päivää myöhemmin saanee viimein jatkoa alkuperäisiltä tekijöiltään

Kauhuleffan jatkoa ovat tähän mennessä tehneet muut.

R. Isoviita

Marilyn Monroen näköispatsaan varas jäi kiinni

Hollywoodin Walk of Famen nähtävyys turmeltiin.

R. Isoviita

Mark Hamill toivoo näyttelevänsä Luke Skywalkeria enää kerran

The Rise of Skywalker saapuu leffateattereihin loppuvuodesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...