Blues Brothersin kanssa esiintynyt muusikkolegenda sai sairauskohtauksen

2.5.2015 14:38

89-vuotias blues-legenda B.B. King kotiutettiin tällä viikolla sairaalasta jo toisen, lyhyen ajan sisällä tapahtuneen sairaskohtauksen jälkeen. Blues Brothers 2000 -leffassa näytelleen ja useiden tunnettujen elokuvien ääniraidalla (mm. Takaa-ajettu, Thelma ja Louise) kuullun muusikon on raportoitu saaneen lievän sydänkohtauksen. B.B. Kingin tytär uskoo TMZ-sivun saamien tietojen mukaan, että hänen isänsä hoitoon saamista yritettiin laiminlyödä.

Tytär, Patty King, väittää B.B. Kingin managerin vastustelleen muusikon lähettämistä sairaalaan. Paikalle kutsuttiin myös poliisi selvittelemään tilannetta. Patty King on myös viime vuonna ottanut yhteen isänsä managerin kanssa, koska ikääntyneen muusikon omaisuutta ja lääkkeitä oli viety huomattava määrä tämän kiertueen aikana.

Diabeteksesta kärsivä blues-mies B.B. King ei ole ainoa viihdemaailman nimi, joka on vanhoilla päivillään joutunut kohdelluksi kaltoin. Alzheimerin taudin takia muistinsa menettäneen Columbo-sarjan tähti Peter Falkin (1927 – 2011) epäiltiin myös jääneen vaille kunnon huolenpitoa viimeisinä aikoinaan. Dementoitunut yhdysvaltalainen ääninäyttelijä ja tv-kasvo Casey Kasem (1932 – 2014) puolestaan katosi kotoaan viimeisinä viikkoinaan samalla kun hänen omaisensa kiistelivät oikeuksistaan ja hänen hoidostaan.

Lähteet: TMZ, Huffington Post, ABC, The Guardian, WTAE

Kuva: Werner100359

Lisää luettavaa