Green Lantern -käsikirjoittaja Wolverine 3:een

25.4.2015 13:53

Ohjaaja James Mangoldin (Walk the Line, Wolverine) piti syventyä seuraavaksi seikkailuleffaan nimeltä The Deep Blue Good-By, mutta toisin kävi. Deadlinen mukaan rainan pääosaan etsivä McGeeksi pyydetty ex-Batman Christian Bale on loukannut kotioloissa polvensa niin pahasti, että projektia on lykättävä. Mangoldin listalla onkin seuraavaksi sen sijaan sarjakuvahahmo Wolverinen kolmas oma elokuva.

20th Century Fox on laittanut Wolverine 3:n osalta pyörät nopeasti pyörimään ja palkannut ahmamiehen uudelle toimintaseikkailulle uuden käsikirjoittajan. Aiemmin tehtävässä oli kohtalaisen tuntematon David Jones Kelly, mutta uusien järjestelyjen myötä tämä on saanut tehdä tilaa Michael Greenille. Green on sama mies, joka oli keittelemässä vihertävää soppaa nimeltä Green Lantern (yhdessä kolmen muun kirjoittajan kanssa), kirjoitti Smallville-supersankarisarjaa ja lisäksi hänellä on ollut näppinsä sekä Blade Runnerin että Prometheuksen tulevissa jatko-osissa.

Kolmannen Wolverinen on puhuttu olevan näyttelijä Hugh Jackmanin hyvästiheitto menestysroolilleen. Näyttelijä Patrick Stewart on puolestaan antanut Oregonliven helmikuisessa haastattelussa ymmärtää, että myös hän palaisi omaan X-Men-rooliinsa, eli professori Xavieriksi, uuden rainan myötä. Elokuvan Yhdysvaltain julkaisupäivämäärä on tällä haavaa maaliskuussa 2017.

Kuva: 20th Century Fox

Lähteet: Deadline, Orgeonlive, Collider

Lisää luettavaa