Naamiojengin kovimmalle mimmille paluuleffa?

Violettiin vaatetukseen ja peruukkiin sonnustautunut naamiokostaja Hit Girl jakoi oikeutta kovalla kädellä Kick-Ass-elokuvissa. Kick-Ass 2:n oltua taloudellinen pettymys, ei yhdellekään sarjan hahmoista silti luvattu paluuta valkokankaalle. Ohjaaja Matthew Vaughn on nyt eri linjoilla: hänen näkemyksensä mukaan kostajatytön tai tämän kumppanienkaan tarina ei vielä ollut tässä.

Ensimmäisen huumorilla höystetyn toimintaraina Kick-Assin ohjannut ja toisen tuottajana toiminut Vaughn on kertonut JoBlo-sivuston haastattelussa, että hän kehittelee Hit Girlin tarinan käsikirjoitusta yhdessä hahmon alkuperäisen sarjakuvaversion luoneen Mark Millarin kanssa. Vaughn mainitsee uuden tarinan tapahtumien myös sijoittuvan aikaan ennen jo nähtyjä tapahtumia. Hänen mukaansa Hit Girl -elokuva olisi johdatusta lopulta kolmanteen Kick-Ass-elokuvaan.

Batman-asuisen isänsä koulimaa Hit Girliä näytellyt Chloë Grace Moretz on todennut jo aiemmin, että hän piti hahmosta. Myös Vaughn uskoo Moretzin lähtevän tarvittaessa uudelleen rikollisjahtiin, jos käsikirjoitus vain saadaan tuotantoon asti. Tällä hetkellä kuitenkin kaikki on vielä alkuasetelmissa, eikä edes Hit Girlin nuoremmasta versiosta tai elokuvan ohjaajasta ole tietoa.

- Puhuimme pari vuotta sitten Gareth Evansista [The Raid -elokuvien ohjaaja]. Hommaisin tehtävään jonkun sellaisen, todella rohkean, näppärän ohjaajan, Vaughn tuumii.


Lähteet: JoBlo.com, Indiewire

Kuva: Nordisk Film

R. Isoviita 12.02.2015 klo 11:30

Uusimmat uutiset

Scorseselta kysyttiin naisten asemasta elokuvissaan – ohjaajalegenda tuskastui

The Irishman-ohjaaja on viime aikoina ollut kohun kohteena myös Marvel-kommentistaan.

R. Isoviita

Jokerin vanavedessä: studio harkitsee erilaista Teräsmies-leffaa

Lisää DC-tarinoita valkokankaille.

R. Isoviita

Iso teatteriketju järjestää Star Wars -maratonin, joka todella kysyy kuntoa

Jää silti kakkoseksi Marvel-putkelle.

R. Isoviita

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...