Iso-Arska lupaa moninkertaista paluuta

17.11.2014 07:15

Arnold Schwarzeneggerin elokuvien kovimmillekaan faneille ei välttämättä ole nannaa se, mitä näyttelijä on nyt paljastanut. Viime viikonloppuna Lontoossa järjestetyssä kyselytilaisuudessa tentattu Schwarzenegger nimittäin vihjaili palaavansa takaisin muuksikin kuin Terminatoriksi. Mm. Ben Richardsin elinkamppailu saattaa Iso-Arskan mukaan saada jatkoa.

Ben Richards oli Schwarzeneggerin hahmo kasarirymistelyssä Juokse tai kuole. Iso-Arska ei kyseisen tieteisleffan jatko-osan sisällöstä kertonut yksityiskohtia toimittaja Jonathan Rossin isännöimässä tilaisuudessa, vaan mainitsi vain lukeneensa elokuvan varhaisen käsikirjoitusversion.

– On kunnia tulla pyydetyksi takaisin, hän kuitenkin totesi tähän liittyen.

Samassa tilaisuudessa Schwarzenegger myönsi, että hänen ja Danny DeViton tähdittämän Identtiset kaksoset -komedian jatko, Triplets (”Kolmoset”), on niin ikään saanut jo jonkinlaisen käsikirjoituksen. Hänen näyttelijäuransa hyvään vauhtiin nostaneen Conan Barbaari -leffojen sarjaa jatkava The Legend of Conan puolestaan kuvataan ensi vuonna ja Iso-Arska on tietenkin mukana. Ensi vuonna Schwarzenegger nähdään jälleen myös ikonisessa robottiroolissaan, kun Terminator: Genisys saa ensi-iltansa kesällä. Osa Terminator-faneista on sosiaalisessa mediassa jo entuudestaan teilannut jatko-osan sen käsikirjoituksesta vuotaneiden huhujen vuoksi.

Lähteet: DigitalSpy, TotalFilm

Kuva: Bob Doran

Lisää luettavaa