Häviäjälle lohtusuklaata ja vodkaa

21.2.2014 10:01

Kuten näyttelijä Ryan Gosling (Drive) kuvailee lähiaikoina julkaistavassa HBO-dokumentissa, näyttelijän tie Los Angelesissa ei ole helppo. Häviäjiä on unelmiaan tavoittelemassa pilvin pimein, mutta toisaalta nämä unelmoijat ovat samalla henkilöitä, jotka Goslingin mukaan tekevät LA:sta mahtavan. Elokuvaviihteen himotuimpiin palkintoihin kuuluva Oscar on puolestaan niin iso juttu, että jopa Oscar-kilpailuissa ehdokkaina olleille mutta palkinnotta jääneille on tarjolla todellisuudessa muutakin kuin se hetki, jonka he yrittävät pitää gaalalähetyksessä pokkansa kuullessaan kilpatoverinsa voittaneen.

Osa palkinnoitta jääneistä saa kouraansa 80 000 dollarin arvoisen lahjapaketin, kertoo Huffington Post. Jo 15 vuoden ajan parhaan näyttelijän, parhaan näyttelijättären, parhaan sivuosanäyttelijän ja -näyttelijättären sekä parhaan ohjaajan tittelittä jäänyt on kultaisen Oscar-pojun sijasta voinut nauttia mainosalalla toimivan Distinctive Assetsin kokoamasta arvolahjasta. Yrityksen perimmäinen tavoite on markkinoida eri brändejä, kuten mm. kosmetiikkavalmistaja L’Orealia ja luksus-kenkämerkki Max Martinia, ja tehdä niitä tutuksi isojen tähtien kautta, joten kyseessä on eräänlainen win-win-tilanne.

Pelkkiä naamavoiteitako ja kultatossujako lahjapaketti sitten sisältää? Ei aivan, nimittäin Oscar-häviäjä voi nyt hukuttaa murheensa sen sisällöllä hyvin monin eri tavoin: hän voi esim. lähteä deluxe-matkalle Havaijin lämpöön, mutustaa läjäpäin lohtusuklaata, urheilla pahan olonsa pois ikioma Polar Loop -ranneke muassaan Huntley Drive Fitnessin personal trailerin johdolla tai yksinkertaisesti vetää kalsarikännit uudenkarhean kotikylpyläpakettinsa huuruissa Aviv 613 -luksusvodkan avulla. Lahjoihin kuuluu paljon muutakin, mikä saa kysymään: kuka nyt Oscarin haluaisikaan?

 

Kuva: Lvova Anastasiya

Lisää luettavaa