Batman-pahiksesta Elton Johniksi

Focus Features -yhtiön tuore tiedote vahvistaa kauan kiirineet huhut Elton John -elämäkertaelokuvan tiimoilta. Tom Hardy, jonka tunnetuimpiin rooleihin lukeutuu Yön ritarin paluun pahis Bane (kuvassa oik.), on valittu näyttelemään värikästä muusikkopersoonaa itseään. Elton Johnin suositulta kappaleelta nimensä lainanneen Rocketman-elokuvan ohjaa Michael Gracey, jonka aiemmat pestit ovat liittyneet visuaalisiin efekteihin eri elokuvissa ja tv-sarjoissa.

1960-luvulta asti musiikkimaailmassa vaikuttaneen Sir Eltonin uran varrelle mahtuu niin keikarirockia kuin ikimuistoisia balladeita, eli biisejä Crocodile Rockista Candle In The Windiin. Leffan, jonka käsikirjoituksesta vastaa Lee Hall (Billy Elliot, Sotahevonen), on kerrottu esittelevän muusikon koko tie lahjakkaasta lapsesta legendaksi asti. Monumentaalinen osa ei taatusti ole helppo, eikä Hardy ole välttämättä mies, jonka voisi ensimmäisenä kuvitella Elton Johniksi. Focus Featuresin toimitusjohtaja Peter Schlessel suitsuttaa brittinäyttelijää kuitenkin antaumuksella:

- Tomista on nopeasti tulossa yksi maailman monikasvoisimmista näyttelijöistä, ja kuten muutkin alansa huiput, hän on todistanut kykynsä muuntautua täysin siksi hahmoksi, mitä vaaditaan.

Laulaja-lauluntekijä Sir Elton John on omistautunut leffahankkeelle lupautumalla äänittämään sitä varten uudelleen useita hittejään. Näin ollen Hardylta ei ainakaan odoteta kykyä imitoida Sir Eltonin lauluääntä. Hardy sujahtaa Sacrifice -biisin kirjoittajan nahkoihin ensi syksynä, eli Rocketman saattaa olla odotettavissa elokuvateattereihin jo vuonna 2015.


Kuva: Richard Mushet, Warner Bros

Z.E 24.10.2013 klo 08:04

Uusimmat uutiset

Netflix haikailee elokuvateattereita

Suoratoistopalvelu haluaa paremman jalansijan.

R. Isoviita

Chris Hemsworthin stuntmies paljastaa, mikä hänen työssään ei ole herkkua

Australialaistähden sijaisnäyttelijällä on oltava tiukka kuri.

R. Isoviita

Robert Downey Jr. härnäsi leffafaneja Hawkeyen tilanteesta

Avengers-hahmon puuttuminen on herättänyt hämmennystä.

R. Isoviita

Disney-pomo saattaa lähteä Yhdysvaltain presidenttikisaan

Donald Trump ei ole ainut liikemies, jota virka kiinnostaa.

R. Isoviita

Huhu: yksi legendaarinen Star Wars -hahmo tekee jälleen paluun

Faneille pientä aihetta iloon.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...