Batman-pahiksesta Elton Johniksi

Focus Features -yhtiön tuore tiedote vahvistaa kauan kiirineet huhut Elton John -elämäkertaelokuvan tiimoilta. Tom Hardy, jonka tunnetuimpiin rooleihin lukeutuu Yön ritarin paluun pahis Bane (kuvassa oik.), on valittu näyttelemään värikästä muusikkopersoonaa itseään. Elton Johnin suositulta kappaleelta nimensä lainanneen Rocketman-elokuvan ohjaa Michael Gracey, jonka aiemmat pestit ovat liittyneet visuaalisiin efekteihin eri elokuvissa ja tv-sarjoissa.

1960-luvulta asti musiikkimaailmassa vaikuttaneen Sir Eltonin uran varrelle mahtuu niin keikarirockia kuin ikimuistoisia balladeita, eli biisejä Crocodile Rockista Candle In The Windiin. Leffan, jonka käsikirjoituksesta vastaa Lee Hall (Billy Elliot, Sotahevonen), on kerrottu esittelevän muusikon koko tie lahjakkaasta lapsesta legendaksi asti. Monumentaalinen osa ei taatusti ole helppo, eikä Hardy ole välttämättä mies, jonka voisi ensimmäisenä kuvitella Elton Johniksi. Focus Featuresin toimitusjohtaja Peter Schlessel suitsuttaa brittinäyttelijää kuitenkin antaumuksella:

- Tomista on nopeasti tulossa yksi maailman monikasvoisimmista näyttelijöistä, ja kuten muutkin alansa huiput, hän on todistanut kykynsä muuntautua täysin siksi hahmoksi, mitä vaaditaan.

Laulaja-lauluntekijä Sir Elton John on omistautunut leffahankkeelle lupautumalla äänittämään sitä varten uudelleen useita hittejään. Näin ollen Hardylta ei ainakaan odoteta kykyä imitoida Sir Eltonin lauluääntä. Hardy sujahtaa Sacrifice -biisin kirjoittajan nahkoihin ensi syksynä, eli Rocketman saattaa olla odotettavissa elokuvateattereihin jo vuonna 2015.


Kuva: Richard Mushet, Warner Bros

Z.E 24.10.2013 klo 08:04

Uusimmat uutiset

Seuraava James Bond -leffa tuonee muassaan tutunoloisen asetelman

Näyttelijöiden etsintä käy kuumana.

R. Isoviita

Keanu Reeves toppuuttelee Bill & Ted -fanien intoa

Kolmas Bill & Ted – tuleeko sitä vai ei?

R. Isoviita

Alastoman lounaan ja Videodromen ohjaajan mielestä elokuvateatteriperinne on mennyttä

David Cronenbergin puhuu omasta kokemuksestaan.

R. Isoviita

Bill Murray ja Adam Driver zombieleffaan

Ohjaaja on indie-piireistä tuttu.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...