Kevin Feige toppuuttelee Black Panther -huhuja

Ensimmäinen Black Panther -leffa oli iso menestys, joten sille on tulossa jatkoa - mahdollisesti vuonna 2021. Jatko-osan ohjaajaa ja käsikirjoittaa sama mies kuin ensimmäisenkin osan, eli Ryan Coogler, joka luotsasi myös Creed: The Legacy of Rocky -elokuvaa.

Coogler on paljastanut jatko-osasta vasta hyvin vähän, mutta hän on kuitenkin kertonut haluavansa tutkia siinä mm. sitä, kuinka Chadwick Bosemanin näyttelemä T'Challa alias Black Panther kasvaa kuninkaana. Siinä missä Bosemanin odotetaan luonnollisesti palaavan leffan päärooliin, muiden merkittävien hahmojen ja niiden näyttelijöiden paluusta on suurempi epävarmuus.

Huhujen mukaan jatko-osassa olisi pakka esim. Black Pantherissa Michael B. Jordanin (kuvassa) näyttelemälle suositulle suurpahikselle, Erik Killmongerille. Marvel-leffastudion johtaja Kevin Feige ei kuitenkaan vahvista asiaa:

- Pelkkää huhua. Rehellisesti sanottuna se on pelkkää huhua ja spekulointia, koska [Ryan] Coogler on vasta viime viikkoina istunut näppäimistönsä eteen suunnittelemaan tätä elokuvaa. Mitään ei ole vielä päätetty.


Lähteet: Indiewire, ScreenRant

Kuva: Marvel Studios/Disney/Black Panther, 2018

R. Isoviita 02.07.2019 klo 14:21

Uusimmat uutiset

Tom Cruisella oli Top Gun -jatko-osaan liittyen erityinen vaatimus

Omia stunttejaan tekevä näyttelijä lisää kierroksia.

R. Isoviita

Blade palaa – uusi pääosanesittäjä on kahden Oscarin voittaja

Wesley Snipes näytteli osassa aiemmin.

R. Isoviita

Japanilaisstudiolle tehty isku: maan pahin vuosikausiin

Hyökkääjä selvisi hengissä.

R. Isoviita

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...