Avengers: Endgame sai torrentit laulamaan

Vastikään ensi-iltansa saanut Marvel-filmatisointi Avengers: Endgame tekee kovaa tulosta lippukassoilla ympäri maailmaa. Elokuvan uumoiltiin rikkovan ennätyksiä ja joitakin sellaisia on jo mennyt rikki. Mutta kaikki eivät tietenkään haluaisi maksaa leffan näkemisestä.

Vaikka sekä leffan näyttelijät että ohjaajat ovat vedonneet sosiaalisessa mediassa katsojia olemaan paljastamatta elokuvasta liikaa heille, jotka eivät sitä ole vielä päässeet näkemään, esim. useat Twitter-käyttäjät ovat valitelleet kohdanneensa spoilereita. Leffanautinnon pilaajat jakavat heidän mukaansa yksityiskohtia elokuvasta käyttämällä aihetunnistetta #AvengersEndgame, mihin kenen tahansa on helppo haksahtaa. Lisäksi rainasta on valunut luvatta julki kohtausleikkeitä, joihin saattaa törmätä esim. Youtubessa. Koko elokuvakin on saatavilla laittomasti - TorrentFreakin raportin mukaan tämä n. 3 h:n mittainen Avengers-seikkailu alkoi levitä Kiinasta käsin käytännössä katsoen heti, kun ensimmäiset paikalliset näytökset olivat päättyneet.

Kiinasta levitetyn piraattikopion laatu on saman lähteen mukaan erittäin kehno - kuva välkkyy, on täynnä uhkapelisivun mainontaa ja on lisäksi pahasti kallellaan. Useat katsojat eivät kuitenkaan onneksi halua niskaansa ja silmiään saada kipeiksi huonolaatuisen kopion tihrustamisesta. Avengers: Endgamen kerrotaan paukauttaneen esim. ulkomaisen elokuvasivu Fandangon ennakkomyyntiennätyksen rikki. Se on ohittanut Star Wars: The Force Awakensin, sillä palvelu myi ennakkoon loppuun 8000 näytösaikaa. Myös Kiinassa raina on kiinnostanut yleisöä siinä määrin, että siitä näyttää tulevan yli 100 milj. dollarin lipputuloillaan maassa parhaiten ikinä menestyneistä Hollywood-leffoista.


Lähteet: TorrentFreak, We Got This Covered, Variety

Kuva: Marvel Studios/Disney/Avengers: Endgame, 2019

R. Isoviita 25.04.2019 klo 23:32

Uusimmat uutiset

Tommy Lee Jones luimistelee seuraavaksi salaliittoteoreetikkona

Leffaan tulossa liuta muitakin tuttuja näyttelijöitä.

R. Isoviita

Guillermo del Toron kolmas Hellboy – nähdäänkö sitä missään muodossa ikinä?

Tämän vuoden leffasta vastasivat toiset tekijät.

R. Isoviita

Disneyllä suunnitteilla myös Bambin uusi versio

Mm. Viidakkokirjan ja Leijonakuninkaan vanavedessä.

R. Isoviita

Deadpool aiheuttaa todellista päänvaivaa Disneyllä

Kolmannesta elokuvasta ei ole vielä päätetty.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...