Alien-versiointi puhuttaa

Alien-elokuvat eivät ehkä ensimmäisenä tule mieleen, kun puhutaan koulunäytelmistä. 40-vuotias franchise innosti kuitenkin New Jerseyssä sijaitsevan koulun oppilaat tekemään leffasta teatterikappaleen.

Jo viraalihitiksi muodostunut idea vaati North Bergen High Schoolin oppilailta runsaasti esivalmisteluja. Esim. tämän Twitterissä jaetun videoleikkeen perusteella kuukausien vaivannäkö oli kuitenkin kaiken sen veroista. Kierrätysmateriaaleista tehty alien-puku on jo itsessään yllättävän komea nähtävyys.

Parin näytöksen verran esitetty teatterinäytelmä on saanut kehuja jo monilta julkimoilta, kuten koomikko Patton Oswaltilta ja näyttelijä Josh Gadilta. Alkuperäisen Alien-elokuvan isä, Ridley Scott, on tosin ollut toistaiseksi aiheesta vaiti. Scottin huhuttu ja lykkääntynyt jatko-osa kehnosti menestyneelle Alien-esiosan Alien: Covenantin jatko-osalle on We Got This Coveredin mukaan kuitenkin yhä Scottin mielessä.

Scottin kerrotaan työskentelevän Alien: Covenant 2:n parissa siinä sivussa, kun hän valmistautuu ohjaamaan Disneylle eeppisen Merlin-fantasiasaagan aloitusosan. Alien: Covenantin vetovoiman vähäisyys ja se fakta, että Disney omistaa nyt Alien-franchisen kanssa toimineen Foxin, asettavat kuitenkin kysymyksiä siitä, saako Scottin seuraava Alien-leffa edetä ollenkaan kuvattavaksi asti.


Lähteet: ScreenRant, We Got This Covered

Kuva: 20th Century Fox/Alien: Covenant, 2017

R. Isoviita 25.03.2019 klo 13:47

Uusimmat uutiset

Leonardo DiCaprio kiinnostui Painajaiskujasta

Guillermo del Toron uutuuden roolitus käynnissä.

R. Isoviita

Mihin katosi Charlie Sheenin veli, Emilio Estevez?

Näyttelijä muistetaan mm. 1990-luvun Mestarit-lätkäkomedioista.

R. Isoviita

Hetkinen: Onko Palpatine sittenkään mukana The Rise of Skywalkerissa?

Näyttelijä kommentoi Star Wars -teaseria.

R. Isoviita

Roman Polanski haastaa Oscar-akatemian oikeuteen

Akatemian jäsenyyden menettänyt ohjaaja ei ole tyytyväinen lopputulokseen.

R. Isoviita

Dave Bautista ei lähdekään Suicide Squadin matkaan

Muutoksia näyttelijälistalla.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...