Yksi 1980-luvun suosikkileffoista saanee jatkoa – viimein

Vaikka elokuvien jatko-osia on usein turha odottaa yli kolmeakymmentä vuotta, on olemassa myös poikkeuksia. Deadlinen mukaan eräs 1980-luvun suosikkikomedioista on saamassa viimein jatkoa. Kaiken lisäksi uuteen elokuvaan halutaan alkuperäisestä rainasta tutut tähdet.

Sekä Suomessa että Yhdysvalloissa vuonna 1988 katsotuimpien elokuvien listalle kohonnut Prinssille morsian on saamassa toisen osan. Tuotantoyhtiö Paramount Pictures on kiinnittänyt leffalle jo ohjaajan, Craig Brewerin, joka on aiemmin sekä tuottanut että ohjannut Empire-sarjaa. Brewerin kaikkein tuorein ohjaustyö on jälkituotantovaiheessa oleva elämäkertaelokuva Dolemite Is My Name, jonka pääosassa nähdään Eddie Murphy (kuvassa vas.).

Murphy raportoidusti tykästyi Brewerin kanssa työskentelyyn niin paljon, että Brewer haluttiin ohjaamaan takavuosien koomikkotähteä tämän palatessa prinssi Akeemin rooliin Prinssille morsian -jatko-osassa. Alkuperäisen elokuvan käsikirjoittajat työstävät uutta käsikirjoitusta Black-ish-sarjaa kynäilleen Kenya Barrisin kanssa. Uudessa leffassa Murphyn tulkitsema prinssi saa tietää, että hänellä on perillinen jossakin päin Yhdysvaltoja ja tätä pitää tietenkin lähteä tapaamaan Zamundasta asti.

Murphyn lisäksi tuttuihin rooleihinsa havitellaan mm. Arsenio Hallia (kuvassa oik.) ja James Earl Jonesia. Elokuvan kuvausten on tarkoitus käynnistyä tämän vuoden aikana.


Lähteet: Deadline, Box Office Mojo, SES

Kuva: Paramount/Prinssille morsian, 1988

R.Isoviita 11.01.2019 klo 23:16

Uusimmat uutiset

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Marvelin tulevat elokuvat: Mukana Ihmeneloset vai X-Men-hahmot?

Studio tekee suunnitelmia 3-4 vuotta eteenpäin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...