Yksi 1980-luvun suosikkileffoista saanee jatkoa – viimein

Vaikka elokuvien jatko-osia on usein turha odottaa yli kolmeakymmentä vuotta, on olemassa myös poikkeuksia. Deadlinen mukaan eräs 1980-luvun suosikkikomedioista on saamassa viimein jatkoa. Kaiken lisäksi uuteen elokuvaan halutaan alkuperäisestä rainasta tutut tähdet.

Sekä Suomessa että Yhdysvalloissa vuonna 1988 katsotuimpien elokuvien listalle kohonnut Prinssille morsian on saamassa toisen osan. Tuotantoyhtiö Paramount Pictures on kiinnittänyt leffalle jo ohjaajan, Craig Brewerin, joka on aiemmin sekä tuottanut että ohjannut Empire-sarjaa. Brewerin kaikkein tuorein ohjaustyö on jälkituotantovaiheessa oleva elämäkertaelokuva Dolemite Is My Name, jonka pääosassa nähdään Eddie Murphy (kuvassa vas.).

Murphy raportoidusti tykästyi Brewerin kanssa työskentelyyn niin paljon, että Brewer haluttiin ohjaamaan takavuosien koomikkotähteä tämän palatessa prinssi Akeemin rooliin Prinssille morsian -jatko-osassa. Alkuperäisen elokuvan käsikirjoittajat työstävät uutta käsikirjoitusta Black-ish-sarjaa kynäilleen Kenya Barrisin kanssa. Uudessa leffassa Murphyn tulkitsema prinssi saa tietää, että hänellä on perillinen jossakin päin Yhdysvaltoja ja tätä pitää tietenkin lähteä tapaamaan Zamundasta asti.

Murphyn lisäksi tuttuihin rooleihinsa havitellaan mm. Arsenio Hallia (kuvassa oik.) ja James Earl Jonesia. Elokuvan kuvausten on tarkoitus käynnistyä tämän vuoden aikana.


Lähteet: Deadline, Box Office Mojo, SES

Kuva: Paramount/Prinssille morsian, 1988

R.Isoviita 11.01.2019 klo 23:16

Uusimmat uutiset

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Bryan Singer ei ohjaa Red Sonjaa

Leffan odottelu pitenee.

R. Isoviita

Christian Balen viimeisin muodonmuutos menestyi kehnosti

Lippukassojen kilinästä odotettiin kovempaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...