Bohemian Rhapsodyn erikoisnäytökset – joka fanin unelma?

Queen-yhtyeen tietä huippubändiksi avartava Bohemian Rhapsody on tähän mennessä kerännyt maailmanlaajuisesti lipputuloja komeat 748,3 milj. dollaria. Leffa pyörii edelleen myös Suomen teattereissa menestyksekkäästi, sillä esim. Finnkino ilmoittaa sen olevan tälläkin hetkellä listaykkösenään. Tämä on harvinaisempaa elokuvalta, joka on jo pyörinyt saleissa lokakuusta asti, eikä ole supersankariseikkailu, vaan elämäkertadraamaa.

Joissakin maissa leffasta on tulossa julki erikoisnäytöksiä, joiden suosion voi aavistella olevan suurta. Golden Globe -mittelöissäkin hienosti pärjännyt raina (paras elokuva, paras miespääosanesittäjä) on tarkoitus tuoda siellä huomisesta alkaen levitykseen Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Britanniassa nk. sing-along-versiona, eli yleisö pääsee laulamaan yhteen hittejä leffan aikana.

Rapakon tuolla puolen ja Britanniassa sadoissa teattereissa esitettävän sing-along-version rantautumisesta esim. Suomeen ei ole tiedotettu. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö erikoisnäytösten järjestäminen onnistuisi myös Suomessa, jos paikallinen fanikunta sitä tarpeeksi painokkaasti toivoo.


Lähteet: SlashFilm, Independent, Box Office Mojo, Finnkino

Kuva: 20th Century Fox/Bohemian Rhapsody, 2018

R. Isoviita 10.01.2019 klo 23:39

Uusimmat uutiset

Päivitys kolmannen Bill & Ted -leffan tilanteeseen

Elokuva on kuin onkin tulossa.

R. Isoviita

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...