Bruce Willisin ja Adrien Brodyn tähdittämän sotaleffan ensi-ilta peruttiin yllättäen

Toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin perustuvan Air Strike -leffan piti saada maailmanensi-iltansa tämän kuun lopulla. Elokuvaa tähdittävät mm. Bruce Willis ja Adrien Brody, mutta nyt näyttää siltä, ettei sitä nähdä missään. Ensi-ilta peruttiin yllättäen elokuvan kiinalaisnäyttelijättären takia.

Kiinalaisomisteisten tuotantoyhtiöiden tuottamassa ja Xiao Fengin ohjaamassa elokuvassa näyttelee myös mm. X-Men: Days of Future Past -leffassa nähty Fan Bingbing. Kotimaassaan erittäin hyvin tunnettu ja yleensä monessa mukana ollut näyttelijätär hämmensi jokin aika sitten fanikuntaansa, sillä hänestä ei tehty mitään havaintoa kolmeen kuukauteen. Katoamisen syyksi paljastui lopulta näyttelijättären n. 129 milj. dollarin suuruinen veropetos - Fan Bingbing myönsi asian ja pyysi tekoaan sittemmin myös julkisesti anteeksi.

Samainen veropetos johti nyt myös Air Strike -elokuvan ensi-illan perumiseen. Kahdeksan vuotta työn alla ollut raina jää toistaiseksi hyllylle, koska sen maineen katsotaan tahraantuneen Fan Bingbingin verosotkujen myötä.


Lähteet: AP, Business Insider, Yahoo!

Kuva: Lionsgate/Air Strike, 2018

R. Isoviita 18.10.2018 klo 22:29

Uusimmat uutiset

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Bryan Singer ei ohjaa Red Sonjaa

Leffan odottelu pitenee.

R. Isoviita

Christian Balen viimeisin muodonmuutos menestyi kehnosti

Lippukassojen kilinästä odotettiin kovempaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...