Star Wars -leffoista tuttu Oscar Isaac Batman-rainaan?

27.8.2018 22:00

Star Wars -elokuvien hurjapäistä lentäjä Poe Dameronia näyttelevää Oscar Isaacia (kuvassa) kosiskellaan mukaan Warner Brosin uuteen Batman-tuotantoon. Kyseessä on sama Batman-raina, jonka Ben Affleckin piti ohjata ja tähdittää, mutta viimeaikaisten käänteiden valossa on epävarmaa, onko Affleck ollenkaan mukana elokuvan tekemisessä.

Affleck kuvattiin lähtemässä katkaisuhoitoon viime viikolla. Samoihin aikoihin Oscar Isaac väitetysti tapasi väkeä Warner Brosilta neuvotellakseen roolista. Tämä käynnisti spekulaatiot siitä, että Warner Bros. olisi tarjonnut Batman-elokuvan pääroolia Isaacille. Heroic Hollywood -sivuston päätoimittajan saamien tietojen mukaan Isaacille ei kuitenkaan ole vielä mallattu lepakkomiehen viittaa.

The Batman -nimellä kulkevan rainan käsikirjoitus ei vieläkään ole valmis, joten Isaacille tai kenellekään muulle ei ole vielä olemassa roolihahmoa kyseisessä elokuvassa. Huhu sai jotkut silti julkaisemaan luonnoksia siitä, miltä Isaac näyttäisi Batmanina. Katso BossLogicin esimerkki Twitteristä.

Lähteet: Heroic Hollywood, We Got This Covered, ScreenRant, TMZ

Kuva: LucasFilm Ltd./Disney/ Star Wars: The Last Jedi, 2017

Lisää luettavaa