Kippis ja kulaus – T-paitoja kosteampia oheistuotteita ja tarjontaa


Likimain jokaisesta elokuvasta ja TV-sarjasta on tarjolla monen sortin oheistuotteita. Näistä tavallisimpiin kuulunevat T-paidat, mutta faneille on tarjolla myös syömä ja juomapuolta. Elokuvateattereissa on yleisesti ollut myynnissä lähinnä limua ja popcornia, mutta sekin seikka on muuttumassa.

Helsingissä avattiin loppusyksystä elokuvateatteri Riviera, jonka yhteydessä toimii oma baari. Rivieran toimijoiden mukaan tarkoituksena on rikkoa perinteisen elokuvateatterin ja ravintolan rajaa. Amerikkalainen AMC-teatteriketju, joka ilmoitti tammikuussa ostavansa mm. Finnkinon, on niin ikään havainnut alkoholin markkinavaikutuksen.

- Se on nopeiten kasvava palvelu meidän alallamme. Dollari dollarilta alkoholi ei syö voittoja makeisilta, limonadilta tai popcornilta. Jos laitan baarin pystyyn, voin melkein varmasti sanoa ruoka- ja juomamyyntini vain kasvavan, AMC:n varajohtaja George Patterson toteaa ja lisää, että valtaosa heidän asiakaskunnastaan on täysi-ikäisiä.

Kotikatsojille on omat houkuttimensa; HBO:n menestyssarja Game of Thronesin valtaistuinpelin hahmoista Tyrion Lannister (Peter Dinklage) heiluu välillä yhtä humalassa kuin sisarensakin, mutta heidän käytöksensä ei ole estänyt Ommegang-panimoa jättämästä tilaisuuttaan käyttämmättä. Se tuo markkinoille tänä keväänä sarjaan liittyvän oluen - Game of Thronesiin liittyvien viinivaihtoehtojen seuraksi.


Lähteet: CinemaBlend, ScreenRant

Kuva: HBO

R. Isoviita 05.02.2017 klo 13:09

Uusimmat uutiset

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Tommy Lee Jones luimistelee seuraavaksi salaliittoteoreetikkona

Leffaan tulossa liuta muitakin tuttuja näyttelijöitä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...