Apinoiden planeetta -jatko-osa sai trailerin

Ensi vuoden kesäkaudella ensi-iltaan tuleva War for the Planet of the Apes on saanut trailerin. Ennakkomaistiainen julkaistiin vain vähän sen jälkeen, kun myös Spider-Man: Homecoming -leffan traileri oli alkanut levitä verkossa. Molemmista elokuvista povataan kassamagneetteja.

War for the Planet of the Apes on jo kolmas osa vuonna 2011 uudelleen aloitettua Apinoiden planeetta -elokuvasarjaa. Apinoiden planeetan synnystä Apinoiden planeetan vallankumoukseen edennyt tarina palauttaa valkokankaille jälleen Caesarin, motion capture -näyttelemisen konkari Andy Serkisin tulkitseman kädellisen. Edellisestä osasta tuttuna hahmona mukana jatkaa myös Judy Greerin näyttelemä Cornelia. Elokuvan ohjauksesta vastaa sarjan kakkososaa luotsannut Matt Reeves.

Kolmannen osan tapahtumat sijoittuvat aikaan kaksi vuotta Apinoiden planeetan vallankumouksen jälkeen. Käynnissä on sota, jossa sekä ihmisten että apinoiden joukot ovat kokeneet suuria menetyksiä. Caesar, joka on toiminut oman leirinsä johtajana, käy tulevassa leffassa myös sisäistä kamppailua itsensä kanssa ja haluaa selvittää ajatuksiaan pitkällä matkalla.

Katso traileri tästä.


Lähteet: CinemaBlend, SlashFilm

Kuva: 20th Century Fox

R. Isoviita 09.12.2016 klo 17:39

Uusimmat uutiset

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Russell Crowe yliluonnolliseen jännitysleffaan

Luvassa pelon väristyksiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...