Ihmeotukset ja ihmeelliset vammat

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -leffan erikoisnäytös on jo järjestetty, mutta leffan Suomen ensi-ilta on varsinaisesti vasta ensi viikolla, 23.11. Harry Potterin maailmaan sijoittuva fantasiaseikkailu sisältää odotetusti hienoja tehosteita, mutta leffan tekemisessä on ollut vaativat puolensa myös näyttelijöille.

Elokuvan pääosassa Lisko eli Newt Scamanderia näyttelevä Eddie Redmayne on paljastanut huvittavan yksityiskohdan rainan kuvauksista.

- Taikasauvajuttu on hauska. On kuin osa sinusta olisi jälleen seitsenvuotias, kun ohjaaja kehottaa sinua valitsemaan sauvasi. Sitten sinusta tuntuu typerältä, kun seisot siinä tikku kourassa ja saimme [kuvauksissa myös] vammoja - sauvaranteen ja velhokyynärpään, Redmayne toteaa Metro.co.uk:n haastattelussa.

Taikasauvan heiluttelusta johtuneet vammat ovat samankaltaisia kuin tenniksenpelaajilla. Redmaynen tullee varautua niihin myös jatkossa, sillä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat saa kirjailija-käsikirjoittaja J. K. Rowlingin mukaan neljä jatko-osaa ja Scaramander on mukana myös tulevissa leffoissa. Ensimmäisen osan arviot ovat olleet kansainvälisessä lehdistössä melko mairittelevia, mutta tuotantoyhtiö ei odota tällä hetkellä elokuvan silti päihittävän Potter-sarjan päätösosan suosiota. Syyksi tähän on arveltu viiden vuoden taukoa elokuvien välillä ja Potter-fanien aikuistumista.

Lähteet: Metro.co.uk, The Guardian, CinemaBlend

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 17.11.2016 klo 14:01

Uusimmat uutiset

Marvel-sankari Hawkeyen sarjasta uutta julki

Näyttelijä Jeremy Renner nähdään sittenkin pääroolissa?

R. Isoviita

Brad Pitt uumoili häipyvänsä kameran edestä, mutta…

Iso periodidraama lautasella.

R. Isoviita

Vihdoinkin: Neil Gaimanin Sandman saa näytellyn version

Tuotanto etenee positiivisissa merkeissä.

R. Isoviita

Dyynille puuhataan jo jatkoa – ensimmäinen osa ei ole vielä lähelläkään ensi-iltaa

Denis Villeneuve työstää elokuvasarjan aloitusosaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...