Suurpedot ottamaan mittaa toisistaan

11.9.2015 08:48

Mitä ei ole tapahtunut sitten vuoden 1962? Ei ainakaan King Kongin ja Godzillan yhteistä mittelöä. Sellainen kuitenkin on tulossa, mikäli Legendary Pictures -yhtiö ei jostain syystä pyyhkiydy taivaan tuuliin.

Legendary ja sen vanha yhteistyökumppani Warner Bros. suunnittelevat kahden jättipedon yhteiselokuvaa, joka olisi tarkoitus julkaista tulevienKong: Skull Islandin ja Godzilla 2:n jälkeen. Tarkempaa ajankohtaa jättiliskon ja -apinan kohtaamisesta ei ole annettu. Joka tapauksessa Kong; Skull Island on aikataulututtu vuoteen 2017, kun taas Godzillan toinen uusi tuleminen nähdään luultavasti kesällä 2018.

Hirviöiden kohtaaminen vaatii oletettavasti King Kongin muokkaamista tavalla tai toisella entistä isommaksi ja vahvemmaksi, sillä radioaktiivinen Godzilla on yleensä kuvattu jättiapinaa suurempana petona. Legendary on puuhannut uutta King Kong -rainaansa yhdessä muistakin monstereista tunnetun Universal-yhtiön kanssa, mutta se aikoo kuitenkin nyt kuvata Kong: Skull Islandin myös Godzillan oikeudet omistavan Warner Brosin kanssa. Päätös vaikuttaa hyvältä, sillä se on jo nostattanut yleisön keskuudessa ns. hyvää pöhinää.

Lähteet: Deadline, SlashFilm, ComingSoon

Kuva: Toho

Lisää luettavaa