Guillermo del Toron vampyyrit valtaavat tv:n

22.9.2012 10:32

Meksikolainen kauhusetä Guillermo del Toro on pitänyt itseään kiireisenä lukuisten käsikirjoitus- ja tuotantoprojektien kanssa, vaikka miehen edellisestä ohjaustyöstä on vierähtänyt jo neljä vuotta. Muiden kiireidensä ohessa hän on myös kirjoittanut yhdessä Chuck Hoganin (The Town -romaani) kanssa Vitsaus-nimisen vampyyritrilogian, joka on nyt siirtymässä tv:n puolelle. Del Toro olettaa, että mikäli sarja on menestys, kirjojen pohjalta saadaan materiaalia kolmesta viiteen tuotantokautta varten.

Deadline raportoi, että tv-yhtiö on FX on tilannut pilottijakson kirjoista, jotka ottavat hyvin biologisen lähestymistavan siirtääkseen uutta verta vampyyrimytologiaan. Del Toro ohjaa ja yhdessä Hoganin kanssa kirjoittaa kirjoittaa pilottijakson, jonka jälkeen hän jää tuottajavastuuseen. Lisäksi del Toro on kiinnostunut ohjaaman jakson pari aina silloin, kun hän muilta kiireiltään ehtii.

Guillermo del Torolta ilmestyvä seuraava elokuvaohjaus on ensi vuonna saapuva Pacific Rim, joka asettaa vastakkain japanilaiset jättihirviöt ja mecha-robotit. Hobitin alkuperäisenä ohjaajana hänellä on myös käsikirjoituslistaus tänä jouluna alkavassa seikkailutrilogiassa. Elokuvien, tv:n ja romaanien lisäksi del Torolla oli suunnitteilla videopeli nimeltään Insane, mutta säästöjä hakenut tuotantostudio hautasi selviytymiskauhun vuosi sitten. Peli etsii uutta kotia.

Lisää luettavaa