Popmedia.fi
Facebookissa
Etsi
Nyt pinnalla
Kill the Man
Leffa on lopulta oikeastaan hauskahko kannanotto busineksen Daavid & Goljat asetelmaan.
Bringing Out the Dead
Nicolas yrittää murjottaa minkä ehtii. Nicky-pojan tummat silmänaluset alkaa jossain vaiheessa jo melkein huvittaa.
Alien – ylösnousemus
Voisi jopa sanoa, että ajoittain kuvat ovat hienointa koko sarjassa.
Kesyttömät
Jos kysymyksessä olisi suomalainen tapaus niin leffa olisi parhaimmasta päästä viime aikoina tehtyä tuotantoa.
Austin Powers – agentti joka tuuppasi minua
Nippu rooleja joilla itse Myers pääsee toteuttaamaan sairaita fantasioitaan. Sisältö säilyy itselleen uskollisena genitaalialueelta poistumatta.
Taivas ja maa
Ei muuta kun riisipuikot käteen ja basmattia nyppimään…
Lempeä ja lemmikkejä
Tässäkin pläjäyksessä sorrutaan aika-ajoin hiukan siihen niin tavalliseen alapää- ja kakkahuumoriin.
Conan hävittäjä
Tarinassa seikkaillaan jossain mystisessä menneisyydessä josta äänekkään metalli-orkesteri Manowarinkin biisit kertovat.
Do Not Disturb
Elokuva onnistuu olemaan positiivisella tavalla erilainen kuin monet muut samantyyliset rainat.
Me kaksi & Irene
Kieltämättä poliisi elävä kana puoliksi persuuksissa on aika huvittava näky.
Strangeland – pahan otteessa
Ehkäpä melkein koko ajan taustalla jylisevä rankka rock-musa piti hereillä tarvittavan ajan.
Blue Velvet – ja sinisempi oli yö
Pirun Lynch, kyllä läjän oot päästänyt.
Scorpions – acoustica
Slovarit kulkevat bändin mukana riippakivenä, mutta erilaisilla sovituksilla niihinkin saadaan uutta raikasta ilmettä.
Hollow Man – mies ilman varjoa
Erinomaisena scifijännärinä liikkeelle lähtevä elokuva, joka lopussa sortuu kuitenkin käsittämättömään actionlimboiluun.
Arviossa:
Elokuva toimii nostalgiatrippinä “Knock on Woodin” discoversion tahdissa joranneille.
Snatch – hävyttömät
Saman idean kierrätys on elokuvan teon vanhin voitehista.
Stranger Than Fiction
Mutkia tulee matkaan ja ruumiita alkaa kasaantumaan yksi toisensa jälkeen.
Cast Away – tuuliajolla
Mr. Wilsoniksi ristitty vollikka löysi tiensä valkokankaalle sattumalta, mutta jalostuu selviytymistarinan keskipisteeksi.
The Minus Man
Leffaa katsellessa on takuulla kiva juoda esim. jonkun ventovieraan tarjoilemia drinkkejä.
Anna hyvän kiertää
Probleemia on kehissä ja kontrastia yritetään säädellä hetkittäisillä auttamissessioilla.
Unbreakable – särkymätön
Jos pidit Kuudennesta aistista niin pidät tästäkin, mutta erillä tavalla.
Toisen kerroksen lauluja
Tämän leffan jälkeen sanan ’crash test dummy’ merkitys sai aivan uuden ulottuvuuden…
Arviossa:
Tämä piti kahlata läpi sisulla, olihan leikkiin jo ryhtynyt.
Aarskaa
Sotilas Jane
Minä Jane, sinä simputtaja.
Romeon on kuoltava
Katsomiseen tarvitaan tyhjäpääattituudia; aivokurjen kytkin off-asentoon ja siellä se pysyy pitkään myös leffan jälkeenkin.
Henry Fool
Teksti saa mykän laulamaan ja toiset vetämään ranteet auki. Tuosta voisi sanoa, että Simonin runot jakavat mielipiteitä.
Lomalla
Täytyy ihmetellä, mikä idea on muka nimittää molempia perheen lapsia Teroiksi ja samalla hakea uskottavuutta rikosdraama-leffalle.
X-Men
X-Men on digigurujen ja erikoistehosteukkojen juhlaa. Ja täytyy sanoa että näyttävää kamaa on kasattu filmiin.
Koukkusormi
Uskallatteko itse kokeilla samaa vai kömmittekö koloistanne huomenna taas tasan klo 8.00 tehtaalle töihin?
Terapian tarpeessa
Välillä katsoessa leffa alkaa tuntua ihan siedettävältä, kunnes seuraava kohtaus palauttaa maan pinnalle.
Artikkelien selaus
Uudemmat artikkelit