Dyynin toinen osa on tulossa – ohjaaja lupailee lisää toimintaa

6.12.2023 00:27
Warner Bros./ Dyyni: Osa kaksi, 2024

Maaliskuun 2024 alussa ensi-iltaan saapuva Dyyni: Osa kaksi eli Dune: Part Two sai hiljattain uuden trailerin. Denis Villeneuven vision Frank Herbertin kuulusta tieteiskertomuksesta piti alkujaan jatkua valkokankailla jo tämän vuoden marraskuussa, mutta näyttelijöiden liiton lakon venyttyä julkaisusuunnitelmat menivät uusiksi.

Eeppisen elokuvasarjan viimeisin traileri vihjaa, ettei kakkososassa kyhjötetä hiljaisissa kamareissa tai vain vaelleta pitkin kaukaisen planeetan hiekkakenttiä. Myös ohjaaja Denis Villeneuve on todennut, että jatko-osa tarjoaa ensimmäistä enemmän räiskettä.

– Ensimmäinen elokuva oli enemmän meditatiivinen ja tuumaileva. Seurailtiin nuorukaista kokemassa uutta planeettaa ja kulttuuria. Toinen elokuva… se on enemmän toimintaleffa kuin ensimmäinen osa. Siinä on enemmän muskelia, Villeneuve lupaa.

Timothée Chalamet’n, Zendayan, Josh Brolinin ja Dave Bautistan tähdittämä jatko-osa kuvaa suureen ennustukseen liittyvän nuoren Paul Arteidesin tietä sotaisaan kostoon, kun hänen perheensä on tuhottu. Samalla hän yrittää estää vielä pahempien asioiden tapahtumisen. Uusina kasvoina elokuvaan ovat liittyneet mm. pelätyn Harkonnen-suvun vesaa näyttelevä Austin Butler, prinsessa Irulania tulkitseva Florence Pugh ja tämän isä Shaddam IV:nä nähtävä Christopher Walken.

 

Lähde: Comingsoon.net

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa