Uuteen Tähtien sota -leffaan jopa Äkäslompolosta

Ohjaaja J.J. Abramsin tulevaan Star Wars : Episode VII -rainaan haetaan näyttelijöitä juuri nyt maailmanlaajuisesti. Tarkalleen ottaen tähän Tähtien sodan jatko-osaan kaivataan kahta päähenkilöä, yhtä nuorta tyttöä ja poikaa. Kyseessä saattaa olla vain mainoskikka, mutta elokuvan viralliselle online-roolitussivulle on ilmestynyt kehotus, jonka perusteella avaruussaagan näyttelijäksi voi hakea jopa Suomen Laviasta tai Australian Maralingasta omalla esittelyvideolla.

Yhtä isoa etsintää on harvemmin nähty sitten Tuulen viemää -epookin Scarlett O'Haran näyttelijähaun. Alkujaan Star Wars -castingin piti tapahtua vain valituissa kaupungeissa, mutta esimerkiksi Iso-Britannian Bristolin esiintymistilaisuuksissa ollut niin ruuhkaista, että suuri osa hakijoista on pitänyt BBC:n mukaan käännyttää pois kesken päivän. Koodinimillä "Rachel" ja "Thomas" nimetyt osat on pidetty avoimina myös Hollywood-piirien ulkopuolisille, sillä jo alkuperäisen Tähtien sota -trilogian Luke Skywalker, eli näyttelijä Mark Hamill, oli melko tuntematon kasvo ennen tuota kiinnitystään.

Maailmanlaajuisessa roolitarjouksessa etsitään näyttelijää seuraaviin osiin: nuorena vanhempansa menettänyt 17-vuotias kovistyttö, jolla on huumorintajua ja ikähaarukasta 19-23 oleva, isättömänä varttunut mutta rohkea nuorukainen. Molempiin osiin kaivataan urheilullista ja hyvännäköistä nuorta. Jos kansainvälinen tähteys kiinnostaa ja rahkeita löytyy, oman esittelyvideon voi tehdä sivulta tilattavien ohjeiden mukaan, periaatteessa jopa pelkällä web-kameralla. Ohjeiden mukana toimitetaan pari sivua käsikirjoitusta, jonka pohjalta hakija voi näytellä joko "Rachelin" tai "Thomasin" repliikit videolle.


Kuva: Twentieth Century Fox, 2012/ Star Wars: Episodi I - Pimeä uhka 3D

Z.E 12.11.2013 klo 07:54

Uusimmat uutiset

28 päivää myöhemmin saanee viimein jatkoa alkuperäisiltä tekijöiltään

Kauhuleffan jatkoa ovat tähän mennessä tehneet muut.

R. Isoviita

Marilyn Monroen näköispatsaan varas jäi kiinni

Hollywoodin Walk of Famen nähtävyys turmeltiin.

R. Isoviita

Mark Hamill toivoo näyttelevänsä Luke Skywalkeria enää kerran

The Rise of Skywalker saapuu leffateattereihin loppuvuodesta.

R. Isoviita

Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Alkuperäisten Haamujengi-leffojen starat remmiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...