Uuteen Tähtien sota -leffaan jopa Äkäslompolosta

Ohjaaja J.J. Abramsin tulevaan Star Wars : Episode VII -rainaan haetaan näyttelijöitä juuri nyt maailmanlaajuisesti. Tarkalleen ottaen tähän Tähtien sodan jatko-osaan kaivataan kahta päähenkilöä, yhtä nuorta tyttöä ja poikaa. Kyseessä saattaa olla vain mainoskikka, mutta elokuvan viralliselle online-roolitussivulle on ilmestynyt kehotus, jonka perusteella avaruussaagan näyttelijäksi voi hakea jopa Suomen Laviasta tai Australian Maralingasta omalla esittelyvideolla.

Yhtä isoa etsintää on harvemmin nähty sitten Tuulen viemää -epookin Scarlett O'Haran näyttelijähaun. Alkujaan Star Wars -castingin piti tapahtua vain valituissa kaupungeissa, mutta esimerkiksi Iso-Britannian Bristolin esiintymistilaisuuksissa ollut niin ruuhkaista, että suuri osa hakijoista on pitänyt BBC:n mukaan käännyttää pois kesken päivän. Koodinimillä "Rachel" ja "Thomas" nimetyt osat on pidetty avoimina myös Hollywood-piirien ulkopuolisille, sillä jo alkuperäisen Tähtien sota -trilogian Luke Skywalker, eli näyttelijä Mark Hamill, oli melko tuntematon kasvo ennen tuota kiinnitystään.

Maailmanlaajuisessa roolitarjouksessa etsitään näyttelijää seuraaviin osiin: nuorena vanhempansa menettänyt 17-vuotias kovistyttö, jolla on huumorintajua ja ikähaarukasta 19-23 oleva, isättömänä varttunut mutta rohkea nuorukainen. Molempiin osiin kaivataan urheilullista ja hyvännäköistä nuorta. Jos kansainvälinen tähteys kiinnostaa ja rahkeita löytyy, oman esittelyvideon voi tehdä sivulta tilattavien ohjeiden mukaan, periaatteessa jopa pelkällä web-kameralla. Ohjeiden mukana toimitetaan pari sivua käsikirjoitusta, jonka pohjalta hakija voi näytellä joko "Rachelin" tai "Thomasin" repliikit videolle.


Kuva: Twentieth Century Fox, 2012/ Star Wars: Episodi I - Pimeä uhka 3D

Z.E 12.11.2013 klo 07:54

Uusimmat uutiset

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Russell Crowe yliluonnolliseen jännitysleffaan

Luvassa pelon väristyksiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...