Disney tahtoo käynnistää uudelleen muutakin kuin Alien-leffasarjan

17.8.2019 19:12

Rebootia rebootin perään – tätä vaikuttaisi olevan luvassa Disneyltä. Yhtiö on tänä vuonna kahminut messevät läjät tuloja, ja kuulun leffafranchisen käynnistäminen uudelleen on todennäköisesti kannattava tapa jatkaa tällä menestyksekkäällä tiellä.

Toy Story 4 oli viides uusi Disney-raina, joka ylitti miljardin dollarin rajan lipunmyynnissä kuluvana vuonna. Rebootit, joita Disney nyt suunnittelee, kuuluvat kuitenkin aivan muihin lajityyppeihin.

FOX-yrityskaupan myötä Disneyn haltuun siirtyneistä leffoista uusintakäsittelyn saavat sekä Alien että Predator. Jo keväällä Alien-elokuvasarjassa vahvasti vaikuttanut ohjaaja Ridley Scott kertoi THR:lle, että viihdejätin kanssa on käyty keskusteluja Alienista. Scott ilmaisi tuolloin, ettei hänellä ole mitään rebootia vastaan, mutta koko leffasarja tulisi siinä tapauksessa aloittaa tekemällä uusiksi ensin Prometheus-esiosa.

Predator-elokuvista uusin nähtiin viime vuonna, mutta sen heikon suosion vuoksi Disneyllä on aikeita tehdä mahdollisimman nopeasti uusi ja parempi Predator-raina. Tiettävästi predatorin ja alienin yhteenotosta kertovaa elokuvaa ei kuitenkaan ole vielä harkittu.

Lähteet: CBR, THR, We Got This Covered

Kuva: 20th Century Fox/The Predator, 2018

Lisää luettavaa