Kiefer Sutherland uuteen Takaa-ajettuun

18.9.2019 13:43

24-sarjassa Yhdysvaltain agentti Jack Bauerina tutuksi tullut Kiefer Sutherland on kiinnitetty uuteen versioon Takaa-ajetusta. Alun perin Roy Hugginsin kirjoittama tarina kertoo miehestä, jonka on pyrittävä todistamaan syyttömyytensä murhaan samalla kun virkavalta on tämän kannoilla.

Alkuperäinen Takaa-ajettu syntyi TV-sarjaksi jo 1960-luvulla, mutta monet muistavat myös Harrison Fordin ja Tommy Lee Jonesin tähdittämän elokuvaversion vuodelta 1993. Nyt tekeillä olevassa Takaa-ajetussa, eli The Fugitivessa, ei jahdata tohtori Richard Kimbleä, vaan työmies Mike Russoa. Häntä epäillään pommi-iskusta metroon. Russon roolissa nähdään Boyd Holbrook (Narcos), Sutherland puolestaan on hänen hännillään kiipivä etsivä Clay Bryce.

Sarjaa ohjaa myös 24-sarjan puikoissa toiminut Stephen Hopkins. Suomessa uuden The Fugitiven näkemistä voi joutua odottelemaan pidempäänkin, sillä se julkaistaan uudessa, vain mobiililaitteille kehitetyssä suoratoistopalvelussa nimeltä Quibi. Quibin, jonka alle kymmenminuuttisia ohjelmia työstävät parhaillaan mm. Steven Spielberg, Kevin Hart, Dwayne Johnson ja Guillermo del Toro, julkaisu tapahtuu Yhdysvalloissa ensi keväänä. Mm. Netflixin kilpailijaksi tähdätyn palvelun voi kuitenkin olettaa laajenevan myöhemmin muualle maailmaan.

Lähteet: Deadline, THR, Independent.ie

Kuva: Fox/24

Lisää luettavaa