Seuraava James Bond -leffa tuonee muassaan tutunoloisen asetelman

18.7.2018 19:34

Seuraavan eli 25. Bond elokuvan kuvauksien pitäisi alkaa tämän vuoden joulukuussa. Leffaan haetaan edelleen näyttelijöitä, tosin Daniel Craigin paluu päärooliin on näillä näkymin varmaa. James Bondiin keskittynyt sivusto MI6-HQ on julkaissut sivuillaan lisätietoa siitä, mitä leffaan kaivataan.

Hakusessa on nyt uusi Bond-vihollinen. Aiemmin tietoon on tullut, että Bondia vastaan haluttaisiin nainen, mutta tarjolla ilmeisesti on myös suuri pahisrooli miespuoliselle näyttelijälle. Hahmojen nimiä ei ole julkaistu, joten niistä ei voi vielä luoda johtopäätöksiä. Se kuitenkin on roolituskutsussa kerrottu, että pahishahmot ovat venäläisiä – mies iältään 30-60 vuotta ja nainen 30-45 vuotta.

Bondin vastapeluri on monesti aiemminkin tullut Venäjältä (esim. elokuvissa Salainen agentti 007 Istanbulissa ja Goldeneye), joten ajatus tuo uuteen elokuvaan jotakin tuttua. Uudempi idea on kolmas roolitettava mainittu hahmo, miespuolinen kätyri, jonka pitäisi olla Uuden-Seelannin alkuperäiskansaa, eli maori.

Lähteet: MI6-HQ, Den of Geek, Collider

Kuva: MGM/Columbia/Sony/Spectre, 2015

Lisää luettavaa