Tämä mieskö pomottaa Jason Bournea?

29.7.2015 12:58

Seuraava Jason Bourne -raina antaa kasvattaa odotuksia suhteensa. Kuuskausi sitten Taru sormusten herrasta -starba Viggo Mortensenin huhuttiin olevan ehdokkaana viidennen Medusa- eli Bourne-leffan pahisrooliin. Tällä erää käsillä on varma tieto siitä, että konkarinäyttelijä Tommy Lee Jones on mukana elokuvassa.

Leffan juonikuviosta ei vielä ole puhuttu julkisuuteen, mutta yrmynaamameemeistä ja Men in Black -leffoista monelle tuttu Jones esittää elokuvassa luultavasti CIA-johtajaa. Hänen kiinnityksensä virallistaminen tapahtui hyvään aikaan, sillä Bournen viidettä agenttitarinaa ryhdytään kuvaamaan aivan lähiaikoina. Valmiina elokuvan pitäisi olla vuoden päästä.

Viggo Mortensenin kiinnityksestä ei vielä ole annettu vahvistusta, joten huhu siitä saattaa hyvinkin jäädä vain huhuksi. Leffan ohjaa aiemminkin hyvää jälkeä Bourne-jatkumossa tehnyt Paul Greengrass ja pääosassa nähdään tutusti, muutaman vuoden tauon jälkeen, Matt Damon. Samaan sarjaan laskettavan Medusan perintö -elokuvan Jeremy Rennerin näyttelemä hahmo Aaron Cross ei luultavasti ole tässä elokuvassa mukana – ainakaan kovin merkittävässä tehtävässä.

Lähteet: Variety, THR, Screenrant

Kuva: The Homesman (2014)/ Finnkino Oy

Lisää luettavaa