Get Out

(2017)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Get Out
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Get Out
Valmistusvuosi:2017
Pituus:103 min
Pisteytyksiä: 139
Tarkka arvio: 3.57

Get Out on tiivistunnelmainen trilleri, jossa afroamerikkalaisen nuorukaisen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa pahaenteisen käänteen.

Chrisin (Daniel Kaluuya) ja Rosen (Allison Williams) suhde on edennyt siihen pisteeseen, että on aika tavata puolison perhe. Niinpä nuoripari lähtee viikonloppulomalle Rosen vanhempien Missyn (Catherine Keener) ja Deanin (Bradley Whitford) luokse.

Aluksi Chris tulkitsee Rosen perheen yltiöystävällisen käytöksen johtuvan siitä, että he yrittävät hermostuneesti hyväksyä tyttärensä suhteen erirotuiseen mieheen. Viikonlopun edetessä sarja toinen toistaan häiritsevämpiä paljastuksia kuitenkin johdattaa hänet käsittämättömän totuuden äärelle.

Arviot

Luo jo lähtöasetelmistaan herkullisen tiivistunnelmaisen elokuva coctailin.

nimellä kulkeva uutuuselokuva ei ole mikään Arnold Schwarzeneggerin tai Sylvester Stallonen tähdittämä toimintaelokuva kuten nimestä voisi nopeasti päätellä. Kyseessä on tv-sarja ja toimintakomedia tutuksi tulleen koomikon Jordan Peelen esikoisohjaus ja yllättävän väkevä sellainen. Yhdysvalloissa alkuvuoden yhdeksi yllätyshitiksi osoittautunut kauhutrilleri on ilahduttanut niin kriitikot kuin katsojatkin. viekin mainion erikoiselle ripauksella huumoria maustetulle trillerimatkalle. Nuori valokuvaaja Chris […]

Arvosteltu: 05.05.2017

Mielenkiintoinen sukellus ihmismieleen.

Todella paljon kehuja saanut Get Out tuli nyt käytyä katsomassa, mutta onko se niin hyvä kuin sanotaan? Get Out on kyllä ihan hyvä elokuva ja kiinnostava, mutta ei mielestäni missään nimessä niin hyvä kuin kaikki arviot sen sanoo olevan. Silti ihan katsomisen arvoinen. Get Out on jälleen niitä harvoja elokuvia mistä en ennakkoon tiennyt mitään, […]

Arvosteltu: 11.05.2017

Kommentit & Pisteytykset

Key
jalakanen
dbgirl
Niklas K.
juba
Nimetön
Kookosbanaani
Also Starring
sulo
Xsamid
WreckMe666
Etana
Juusak
Hanhihannu
Labratoria
Thompson
Mustaoinas
Rombo
hehahi
JoonaPrkl
Keräilijä
arg
Luffy
UltimateJT
KaiZeri
Bad Lieutenant
ozkuz
Dread
HAL9000
Pertsa69
Beer Master
c4fkw294ziq
etell
Tapsaa-
MustiSotakoira
Hoplaa
Pix
apc 53
Rassembly

Lisää luettavaa