Get Out

(2017)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Get Out
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Get Out
Valmistusvuosi:2017
Pituus:103 min
Pisteytyksiä: 139
Tarkka arvio: 3.57

Get Out on tiivistunnelmainen trilleri, jossa afroamerikkalaisen nuorukaisen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa pahaenteisen käänteen.

Chrisin (Daniel Kaluuya) ja Rosen (Allison Williams) suhde on edennyt siihen pisteeseen, että on aika tavata puolison perhe. Niinpä nuoripari lähtee viikonloppulomalle Rosen vanhempien Missyn (Catherine Keener) ja Deanin (Bradley Whitford) luokse.

Aluksi Chris tulkitsee Rosen perheen yltiöystävällisen käytöksen johtuvan siitä, että he yrittävät hermostuneesti hyväksyä tyttärensä suhteen erirotuiseen mieheen. Viikonlopun edetessä sarja toinen toistaan häiritsevämpiä paljastuksia kuitenkin johdattaa hänet käsittämättömän totuuden äärelle.

Arviot

Luo jo lähtöasetelmistaan herkullisen tiivistunnelmaisen elokuva coctailin.

nimellä kulkeva uutuuselokuva ei ole mikään Arnold Schwarzeneggerin tai Sylvester Stallonen tähdittämä toimintaelokuva kuten nimestä voisi nopeasti päätellä. Kyseessä on tv-sarja ja toimintakomedia tutuksi tulleen koomikon Jordan Peelen esikoisohjaus ja yllättävän väkevä sellainen. Yhdysvalloissa alkuvuoden yhdeksi yllätyshitiksi osoittautunut kauhutrilleri on ilahduttanut niin kriitikot kuin katsojatkin. viekin mainion erikoiselle ripauksella huumoria maustetulle trillerimatkalle. Nuori valokuvaaja Chris […]

Arvosteltu: 05.05.2017

Mielenkiintoinen sukellus ihmismieleen.

Todella paljon kehuja saanut Get Out tuli nyt käytyä katsomassa, mutta onko se niin hyvä kuin sanotaan? Get Out on kyllä ihan hyvä elokuva ja kiinnostava, mutta ei mielestäni missään nimessä niin hyvä kuin kaikki arviot sen sanoo olevan. Silti ihan katsomisen arvoinen. Get Out on jälleen niitä harvoja elokuvia mistä en ennakkoon tiennyt mitään, […]

Arvosteltu: 11.05.2017

Kommentit & Pisteytykset

Noose
Titan90
batzmo
Ludil
Chrome
Termis85
Mowgli
Juuna5
Arwin
eskoaarne
keijomies
Jii89
Cuagwe
Pelimies
JohnRambo
Addeh
Nexus
Kivilärvi
Filman
Joku
johnny depp
TeeP
Antsa82
Linkous
D-McH
Robert1994
Supah
Spielburger
Heavyjuuseri
JustinHenryFan
Anzalone
Haahuilija
korkkinado
Talvisin
The Sam1
Joon4G
Eximius84
harr1v
Manco
Elmo000
makehzzz
TatiTeThird
-Testament-
Kristiina68
The Man with No Name
Von Liebermann
andy
Nico
kinn
Nimetön

Lisää luettavaa