Avengers: Age of Ultron

(2015)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Avengers: Age of Ultron
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Avengers: Age of Ultron
Valmistusvuosi:2015
Pituus:141 min
Pisteytyksiä: 151
Tarkka arvio: 3.30

Marvel Studios esittää elokuvan “Avengers: Age of Ultron”, joka on eeppinen jatko-osa kaikkien aikojen suurimmalle supersankarielokuvalle. Tony Stark yrittää käynnistää uudelleen uinuvan rauhanturvaohjelman, mutta asiat menevät pahasti pieleen ja Maailman mahtavimmat sankarit, mukaan lukien Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow ja Hawkeye, joutuvat äärimmäiseen testiin koko planeetan kohtalon ollessa vaakalaudalla. Kun ilkeä Ultron ilmaantuu kuvioihin, Avengersien tehtävä on estää häntä toteuttamasta karmeita suunnitelmiaan, ja pian yllättävä toiminta ja ristiriitaiset liittoutumat johdattavat katsojat eeppiselle ja globaalille seikkailulle.

Marvel-elokuvan “Avengers: Age of Ultron” pääosissa nähdään Robert Downey Jr., joka palaa Iron Manin rooliinsa, sekä lisäksi Chris Hemsworth on Thor, Mark Ruffalo on Hulk ja Chris Evans on Captain America. Scarlett Johansson on puolestaan Black Widow ja Jeremy Renner on Hawkeye, sekä sivuosissa Don Cheadle on James Rhodes/War Machine, Cobie Smulders on agentti Maria Hill, Stellan Skarsgård on Erik Selvig ja Samuel L. Jackson on Nick Fury, kun kostajien on jälleen yhdistettävä voimansa lyödäkseen James Spaderin esittämä Ultron, kammottava teknokonna, joka on päättänyt tuhota koko ihmiskunnan. Matkalla heidän tulee kohdata mystisiä ja voimakkaita uusia tuttavuuksia, kuten Pietro Maximoff, jota esittää Aaron Taylor-Johnson, ja Wanda Maximoff, jota esittää Elizabeth Olsen, sekä tavattava eräs vanha tuttu uudessa muodossa, kun vastaan asettuu Paul Bettanyn esittämä Vision.

Marvel-elokuvan “Avengers: Age of Ultron” on käsikirjoittanut ja ohjannut Joss Whedon ja tuottanut Kevin Feige, p.g.a., ja se perustuu aina suosittuun Marvel-sarjakuvaan “Kostajat”, jota on julkaistu vuodesta 1963. Ole valmis toiminnantäyteiseen seikkailuun, kun The Avengers palaa 22. huhtikuuta 2015 Marvel-elokuvassa “Avengers: Age of Ultron”.


Leffasarjan osat: Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019)

Samoja näyttelijöitä ja hahmoja myös elokuvasarjoissa/elokuvissa: Iron Man (2008-2013), Captain America (2011-2014), Thor (2011-2022), Spider-Man (2017-2021), Guardians of the Galaxy (2014-2023), Ant-Man (2015-2023), Doctor Strange (2016-2022), Black Panther (2018-2022), Black Widow (2021)

Samojen näyttelijöiden ja hahmojen muita sarjoja: WandaVision (2021), Loki (2021-?), Secret Invasion (2023)

Arviot

Kostajat ovat nyt samanaikaisesti lähimpänä ja kauimpana alkuperäistarinoitaan

Jos Avengers oli voiman tunnetta uhkuva ja huikeisiin tulevaisuuden visioihin valmistava sisäänhengitys, on Avengers: Age of Ultron kaiken pihalle köhäisevä rohiseva yskä. Vertaus kompuroi kuin Ultronin esiaste ja siksi onkin lisättävä, että tämä ei ole ainoastaan, jos ollenkaan, huono asia. Leffa paiskaa katsojan silmille älykkäintä ja ovelinta supersankariviihdettä, jota on koskaan nähty, mutta rosoisessa paketissa. […]

Arvosteltu: 23.04.2015

Hypeä, huumoria ja toimintaa.

Oletko kuullut uudesta Avengers-elokuvasta? Ai et vai? Taidat kaveri valehdella… SHIELD on kääntynyt Kostajien viholliseksi sen kaikkein lojaaleimpia tekijöitä lukuun ottamatta (kaikki nimihahmot ovat edelleen hyviksiä). Paroni von Struckerilla (Kretschmann) on kuitenkin vetää pari uutta temppua Maximoffin kaksosten, supernopean Quicksilverin (Kick-Assista tuttu Aaron Taylor-Johnson) ja sekä mielen että materian tuhoa kylvävän Purppuranoidan (Olsen) muodossa. Rautamies […]

Arvosteltu: 23.04.2015

Kommentit & Pisteytykset

JuhoTsu

Lisää luettavaa