Black Widow

(2021)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Black Widow
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:Black Widow
Valmistusvuosi:2021
Pituus:133 min
Pisteytyksiä: 31
Tarkka arvio: 3.03

Marvel Studiosin toiminnantäyteisessä vakoojatrillerissä Black Widow Natasha Romanoff alias Black Widow joutuu tekemään tiliä elämänsä hämäristä hetkistä, kun hänen menneisyyteensä liittyvä vaarallinen salaliitto tulee ilmi. Natasha saa peräänsä vastustamattoman voiman, joka on päättänyt vakaasti nujertaa hänet, mikä pakottaa hänet kohtaamaan aiemman uransa vakoojana sekä paikkaamaan rikkonaisia välejä, jotka hän jätti taakseen kauan ennen kuin liittyi Avengersiin.


Katso myös (sama hahmo ja näyttelijä): Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019)

Arviot

Sähäkkä sarjakuvafilmatisointi Black Widow’n vaiheista yhdeksi tärkeimmäksi Marvel sankareista.

Stan Leen, Don Ricon ja Don Heckin luoma sarjakuvahahmo venäläinen vakooja-taistelija esiintyi ensimmäisen kerran sarjakuvissa vuonna 1964. David Hayter oli ehdolla ohjaajaksi vuonna 2004 jolloin piti tehdä ensimmäinen sooloelokuva, mutta tuo elokuva kuopattiin syystä tai toisesta unholaan. Varsinaisen ensi-esiintymisen elokuvissa teki Jon Favreaun ohjaamassa () elokuvassa jonka jälkeen Scarlett Johanssonin esittämä Natasha Romanoff/Black Widow on […]

Arvosteltu: 07.07.2021

Kommentit & Pisteytykset

JoonaPrkl

3

Kaamos
Titan90
Fact0ry
Nico
IsoVauva
Pix
Also Starring
Arz
phodos
sulo
The Sam1
Miihkali
Tsingis
Demonic
AlexZ
QT
jazga
Jii89
KaiZeri
D-McH
dbgirl
andy
digitalbeat
Iciph3r_
Luffy
Jarno Väistö
Hanhihannu
Creeper234
c4fkw294ziq
Haahuilija

Lisää luettavaa