Tappava ase TV-sarjaksi

13.2.2016 15:18

Mel Gibson menossa takatukka putkella ja Danny Glover huolestuneen näköisenä – kasariviihteen yksi ikimuistoisempia pätkiä lienee Tappava ase. Tämä toimintakomedia sai kaikkiaan kolme jatko-osaa ja jonkinlaista jatkoa on odotettavissa edelleen. Warner Bros. Television valmistelee nimittäin TV-sarjaa kyseisen kyttäkaksikkoleffan pohjalta.

Sarjan yhdeksi tuottajaksi ja ohjaajaksi on kiinnitetty McG, eli sama mies, joka ohjasi mm. Charlien enkelit– ja Terminator – Pelastus -elokuvat. TV-sarjan näyttelijöitä roolitetaan parhaillaan, mutta ainakaan toistaiseksi alkuperäisten elokuvien tähdillä ei ole mitään tekemistä tämän version kanssa. Esimerkiksi Danny Gloverin näyttelemän Roger Murtaughin osassa tullaan näkemään Damon Wayans Sr., joka on näytellyt myös komediasarjassa Kolme miestä ja tyttö.

Tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, kuka perii Mel Gibsonin tutuksi tekemän kuumakalle Martin Riggsin roolin. Sarja tulee synopsiksensa perusteella kulkemaan samoja polkuja kuin ensimmäinen Tappava ase -leffa: Riggs on menettänyt vaimonsa ja muuttaa Los Angelesiin, jossa hänestä tulee vanhemman etsivä Murtaughin työpari. Murtaugh on kaksikosta se, jonka pitäisi terveytensä takia ottaa rauhallisesti, mutta Riggs ei juuri hengestään tunnu välittävän.

Lähteet: The Wrap, Screenrant

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa