The Equalizer 3

(2023)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: The Equalizer 3
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:The Equalizer 3
Valmistusvuosi:2023
Pisteytyksiä: 4
Tarkka arvio: 4.00

Robert McCall joutuu vastakkain Italian mafian kanssa.

Arviot

Vuoden toistaiseksi viihdyttävin toimintaelokuva, joka tarjoaa hurmeisen väkivaltaoopperan ja onnistuneen päätöksen Denzel Washingtonin tähdittämälle The Equalizer trilogialle. 

Vuosina 1985-1989 televisiossa pyörinyt tv-sarja Kutsukaa McCall kertoi tarinan Edward Woodwardin esittämästä entisestä hallituksen huippuagentista, joka suojeli viattomia ihmisiä rikollisilta ja ilkeiltä ihmisiltä. Vuonna 2014 ohjaaja Antoine Fuqua ja käsikirjoittaja Richard Wenk tehtailivat Kutsukaa McCall -tv-sarjan pohjalta Denzel Washingtonin tähdittämän toimintatrillerin The Equalizer, jossa Denzel Washingtonin esittämä entinen huppuagentti Robert McCall ottaa yhteen Venäjän mafian […]

Arvosteltu: 09.09.2023

Kommentit & Pisteytykset

Villetys

Kolmas Equalizer jatkaa vahvalla tasolla edellisen osan tapaan ja on jälleen kerran laadukas rikoselokuva ja onnistunut päätös hienolle triologialle. Tällä kertaa juonessa Denzel Washingtonin esittämä Robert McCall ajautuu Italiassa sijaitsevaan pieneen Altamonten kaupunkiin toipumaan kovasta yhteenotosta rikollisten kanssa. Tutustuttuaan paremmin paikalliseen väestöön ja parannellessaan vammojaan rauhassa hän huomaa, että täälläkin Italian mafia pitää paikallisia kovassa otteessaan. Järjestöä johtaa erittäin tyly Andrea Scarduzion esittämä Vincent Quaranta ja touhulle on laitettava jälleen kerran loppu. Juoni on hyvin perinteinen, mutta se etenee varsin sujuvasti lisäten välillä kierroksia tarinaan väkivallan kautta. Väkivalta on jälleen erittäin brutaalia ja ihan hyvin tehtyä pääasiassa. Näyttelijät hoitavat roolinsa kunnialla ja Antoine Fugua jatkaa hyvää työtä ohjauksen parissa.

Vilperi

8/10 ⭐⭐⭐⭐

c4fkw294ziq

.

Haahuilija

Ihan jees! Denzel on äijä 🔥

Lisää luettavaa