Etusivu Foorumit Ylläpito ja tekniikka Kehitysehdotukset Vastaa aiheeseen: Kehitysehdotukset

#150106
Vilperi
Osallistuja

Muutamia huomioita tästä uudesta ”tykistä” joka ei tunnu niin omalta kuin vanha.
Ensiksi elokuvien nimen perään olisi hyvä saada valmistusvuosi, helpottaa hakemista jos on saman nimisiä elokuvia, ja kuten on jo pyydetty, elokuvien yleisimmät nimet jolla se tunnetaan.
Hakemiseen liittyen, jos elokuvaa ei löydy riittää siitä maininta, että hakutulos ei anna tulosta. Emme kaipaa kymmeniä muiden elokuvien mainosjuttuja hakutuloksen seurauksena. Esim. haet Nakke Nakuttajaa saat juttuja siitä, millainen on elokuva Skycraper tai monet muut toimintapätkät.
Profiiliin olisi myös hyvä saada katsottujen elokuvien tilastointi, vuosijakauma, genret, maajakauma.
Pisteytyksestä on moni täällä jo kirjoittanut. Allekirjoitan kaikki ne toiveet, kuten elokuvan kohdalla tulisi näkyä myös oma pisteytys, yleisen keskiarvon rinnalla. Ja grafiikka olisi myös mukava saada. Siitä oli mielenkiintoista katsoa, miten muut ovat elokuvaa arvostaneet (tai sitten ei). Miksi kommentointi on pakollinen osio, eikö pelkkä pisteytys ole riittävä? Joskus kun leffa on sopivasti turhanpäiväinen, ei viitsisi siihen väkisin keksiä palautetta. Jatkossa tulemme luultavasti näkemään aika omituisia kommentteja. Brutus täällä jo mainitsi, että kommenttia ja pisteytystä olisi hyvä saada muokata jälkeenpäin. Itsellä kyllä tulee kirjoitusvirheitä, ja niitä mielelläni korjaisin. Ja olen myös huomannut, että iän myötä tekee mieli korjata joidenkin elokuvien pisteytystä.
Tv-oppaastakin on jo mainittu, ja itsekin sitä kaipaan samankaltaisena kuin vanha oli. Tällä hetkellä sivun yläreunassa oleva tulevien elokuvien esittely nauha on täysin järjetön. Ei ole mitään mieltä yrittää jokaisesta esittelytekstistä arvata, että mikähän elokuva on telkusta tulossa. Mieluummin niin, että kerrotaan elokuvan nimi (ja vuosiluku) ja sitten pieni tiivistelmä.
Tässä olisi muutamia toiveita uuteen sivustoon. Näiden toiveiden takana on nimenomaan saada Leffatykkiin sitä omaa henkilökohtaista tuntua, joka oli vanhassa ”tykissä” ja joka selvästi erottui muista elokuvasivustoista omalla persoonallisella tyylillään. Lisää toiveita tulee sitä mukaa kuin niitä keksitään.
Ps. Eikä keskustelupalstan peukutusosio olisi varmaan pahitteeksi.

Lisää luettavaa