Titaanien raivo

(2012)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Titaanien raivo
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Wrath of the Titans
Valmistusvuosi:2012
Pituus:99 min
Pisteytyksiä: 81
Tarkka arvio: 2.64

Vuoden 2010 Titaanien taistelu saa jatkoa vauhdikkaassa 3D-seikkailussa Titaanien raivo.

Sam Worthington, Ralph Fiennes ja Liam Neeson ovat Titaanien raivon sotivia jumalia. Vuosikymmen voittoisan taistelunsa jälkeen Zeuksen (Neeson) poika puolijumala Perseus (Worthington) yrittää viettää rauhallista perhe-elämää kalastaen ja 10-vuotiaasta pojastaan Heliuksesta huolehtien. Samaan aikaan taistelu vallasta jumalten ja Titaanien välillä on leimahtamassa uuteen liekkiin. Jumalien voimat ovat vaarallisesti heikentyneet ihmisten välinpitämättömyydestä johtuen ja he ovat menettämässä otettaan vangitsemistaan Titaaneista ja heidän johtajastaan Kronoksesta.

Arviot

Ei kirjoita nimeään jatko-osien historian kirjoihin, mutta toimii kohtalaisen viihdyttävästi jumalten, ihmisten ja erilaisten hirviöiden temmellyskenttänä.

Antiikin historiallisen ajan jumalien ja ihmisten välistä suhdetta ollaan kuvattu elokuvissa aina silloin tällöin. Vuonna 2010 ohjaaja Louis Leterrier ohjasi elokuvan Titaanien taistelu (Clash of the Titans), joka osittain perustui vuoden 1981-elokuvaan Jumalten taistelu. Titaanien taistelu keräsi melkoiset tuotot ympäri maailmaa, mutta sai samalla murska-arvostelut huonosta 3D:n käytöstä, mutta elokuva itsessään tarjosi kelvollista seikkailu viihdettä. […]

Arvosteltu: 30.03.2012

Kommentit & Pisteytykset

KaiZeri
rzg83
Tsingis
Addeh
jossu82
L0ckba
xaiviar
Nimetön
m3yja
QT
SMK
Sgt.Rane
pyrr3
Pasma
SocietyDMF
arpum
miqqex
Gumbert
wisec
Beer Master
recreazion
phodos
Haahuilija
Nico
Noose
lonelyrider
Linkous
Jamppahattu
ojarumpujuoppo
eskoaarne
Vminor

Lisää luettavaa