Thor: The Dark World

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Thor: The Dark World
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Thor: The Dark World
Valmistusvuosi:2013
Pituus:112 min
Pisteytyksiä: 164
Tarkka arvio: 3.06

”Marvelin Thor: The Dark World” jatkaa Thorin, Mahtavan kostajan seikkailuja valkokankaalla. Uudessa elokuva Thor taistelee pelastaakseen Maan ja yhdeksän maailmaa hämärältä viholliselta, joka on maailmankaikkeuttakin vanhempi. Edellisten Marvelin elokuvien ”Thor” ja ”The Avengers vanavedessä Thor taistelee palauttaakseen järjestyksen kosmokseen… mutta muinainen rotu, johtajanaan kostonhimoinen Malekith, palaa syöstäkseen maailmankaikkeuden takaisin pimeyteen.

Vastassaan vihollinen, jota vastaan edes Odin ja Asgård eivät pysty taistelemaan, Thorin on lähdettävä tähän asti vaarallisimmalle ja henkilökohtaisimmalle matkalleen, joka vie hänet jälleen Jane Fosterin luo ja pakottaa hänet uhraamaan kaiken pelastaakseen meidät kaikki.

 

Liittyy: Thor (2011), Thor: The Dark World (2013), Thor: Ragnarök (2017), Thor: Love and Thunder (2022), Loki (tv-sarja, 2021-?)

Katso myös (sama hahmo ja näyttelijä): Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019)

Arviot

Viihdyttävä ja onnistunut jatko-osa ja toimintaelokuva, jonka kruunaa jälleen Tom Hiddleston

Vuonna 2011 nähtiin ensimmäisen kerran Chris Hemsworth seikkailemassa punaisessa viitassaan, isoa vasaraa mukanaan kantaen. Mies rymisteli, karjui ja otti mittaa ilkeästi veljestään Lokista (Tom Hiddleston). Vuonna 2012 kaksikko seikkaili jälleen, sillä vuorossa oli The Avengers, jossa Thor (Hemsworth) sai kaverikseen muutaman muunkin supersankarin, mutta pääpahiksena seikkaili edelleen Loki. On vain siis loogista, että vuonna 2013 […]

Arvosteltu: 01.02.2014

Kommentit & Pisteytykset

carloz
JuhoTsu
korkkinado
Koski
Latex91
Demonic
JustinHenryFan
Keräilijä
weebux
zcb
Jii89
Pelimies
The Sam1
Heidi Tolvanen

Lisää luettavaa