Thor: The Dark World

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Thor: The Dark World
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Thor: The Dark World
Valmistusvuosi:2013
Pituus:112 min
Pisteytyksiä: 164
Tarkka arvio: 3.06

”Marvelin Thor: The Dark World” jatkaa Thorin, Mahtavan kostajan seikkailuja valkokankaalla. Uudessa elokuva Thor taistelee pelastaakseen Maan ja yhdeksän maailmaa hämärältä viholliselta, joka on maailmankaikkeuttakin vanhempi. Edellisten Marvelin elokuvien ”Thor” ja ”The Avengers vanavedessä Thor taistelee palauttaakseen järjestyksen kosmokseen… mutta muinainen rotu, johtajanaan kostonhimoinen Malekith, palaa syöstäkseen maailmankaikkeuden takaisin pimeyteen.

Vastassaan vihollinen, jota vastaan edes Odin ja Asgård eivät pysty taistelemaan, Thorin on lähdettävä tähän asti vaarallisimmalle ja henkilökohtaisimmalle matkalleen, joka vie hänet jälleen Jane Fosterin luo ja pakottaa hänet uhraamaan kaiken pelastaakseen meidät kaikki.

 

Liittyy: Thor (2011), Thor: The Dark World (2013), Thor: Ragnarök (2017), Thor: Love and Thunder (2022), Loki (tv-sarja, 2021-?)

Katso myös (sama hahmo ja näyttelijä): Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019)

Arviot

Viihdyttävä ja onnistunut jatko-osa ja toimintaelokuva, jonka kruunaa jälleen Tom Hiddleston

Vuonna 2011 nähtiin ensimmäisen kerran Chris Hemsworth seikkailemassa punaisessa viitassaan, isoa vasaraa mukanaan kantaen. Mies rymisteli, karjui ja otti mittaa ilkeästi veljestään Lokista (Tom Hiddleston). Vuonna 2012 kaksikko seikkaili jälleen, sillä vuorossa oli The Avengers, jossa Thor (Hemsworth) sai kaverikseen muutaman muunkin supersankarin, mutta pääpahiksena seikkaili edelleen Loki. On vain siis loogista, että vuonna 2013 […]

Arvosteltu: 01.02.2014

Kommentit & Pisteytykset

Leffatia
Masu
Kaamos
AlexZ
rusher
Mr.Nobody
SMK
TatiTeThird
phodos
anna.v
immortale
tikox
Jedi-Brony
Puakki
nowatar
Ryksel
Evelyn
KaiZeri
Parasite
barros
Villetys
tirehtööri
Jamppahattu
Movieboyy
sulo
Titan90
Jarno Väistö
Dev
IsoVauva
Antsa82
eskoaarne
akinnah
lenny
EdvardH
Altema
Grinch
Team Mb
JapaK
henchoz
Nexus
Mikaro
lällälää79
henna183
QT
andy
Pix
jordgubbssylt
schwartzy
RaiFFel
aasi

Lisää luettavaa