Terrifier 2 on erittäin hyvin onnistunut jatko-osa ensimmäiselle ja tämä onkin jokaisella osa-alueella jopa ensimmäistä osaa parempi. Isompi budjetti mahdollistaa enemmän monipuolisuutta juoneen ja parin tunnin kesto on aika sopiva. Isossa roolissa on jälleen kerran väkivaltaiset tapot ja niissä laitetaan taas pykälä enemmän brutaalisuutta mukaan. Raajoja katkotaan ja nahkoja vedellään ilkeästi uhreista irti ja kukaan ei pääse helpolla. David Howard Thornton jatkaa hyvää työtä Art the Clownina ja myös naispääosassa oleva Lauren LaVeran esittämä Siena on hyvä hahmo taistelussa pahuutta vastaan. Yliluonnolliset elementit tuovat myös hyvän lisän juoneen ja tämä tarjoaakin hieman vaikutteita Painajainen Elm Streetillä elokuvista. Damien Leone on saanut ohjaajana hyvän kokonaisuuden kasaan ja Terrifier 2 huokuu vahva kasarislashereiden tunnelma ja tämä on loistavaa väkivalta viihdettä.
vasara88
Jopa parempi kuin ensimmäinen. Juonta on laitettu enemmän mukaan ja tarina muistuttaa enemmän vanhan koulukunnan slasheriä, kuin pelkkää teurastusta. Esimerkiksi yliluonnolliset elementit ja uni kohtaukset tuovat mieleen painajainen Elmstreetillä elokuvat. Mutta yli kahden tunnin kestoa olisi voinut ihan pikkuisen karsia.
Väkivalta on todella brutaalia ja jotkut ihmiset ovat jopa oksentaneet elokuvan aikana. Itse viihdyin erittäin hyvin, kyllä se Art on hauska kaveri. Odotan innolla seuraavaa osaa jossa liikutaan joulu teemassa.