Nälkäpeli: Vihan liekit

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Nälkäpeli: Vihan liekit
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:The Hunger Games: Catching Fire
Valmistusvuosi:2013
Pituus:146 min
Pisteytyksiä: 207
Tarkka arvio: 3.15

Nälkäpeli – Vihan liekit on jatkoa sarjan ensimmäiselle menestyselokuvalle. Katniss Everdeen ja Peeta Mellark jotuvat Nälkäpelin voittajina vuotuiselle voittajakiertueelle. Ennen kiertuetta presidentti Snow vierailee Katnissin luona. Vyöhykkeillä on alkanut kyteä kapina Capitolin valtaa vastaan ja Snow syyttää Katnissia kapinan lietsomisesta. Snow tietää, että Katnissin ja Peetan suhde ei ole aivan niin aito, kuin he antavat ymmärtää.

Pian kiertueen jälkeen Presidentti Snow antaa ilmoituksen, että vanhojen Nälkäpelin voittajien täytyy kilpailla toisiaan vastaan 75. Nälkäpelin kunniaksi.

Arviot

Pelkkä kliseiden tilkkutäkki.

Presidentti Snow:lla (Donald Sutherland) on ongelma. Ongelma on Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) ja ennen kaikkea tämän merkitys symbolina. Peeta Mellark (Josh Hutcherson) on pienempi riesa joka ratkeaa ensimmäisen poistamisella. Itse asiassa kaikki Nälkäpelien voittajat ovat kriisi joka vain odottaa tapahtumistaan, mutta onneksi 75. Nälkäpeli on erikoinen ja Plutarch Heavensbee (Philip Seymour Hoffman) keksii ratkaisun asiaan: […]

Arvosteltu: 24.11.2013

Kommentit & Pisteytykset

Niklas K.
Altema
Xsamid
Justifier
Vilperi
Braman
Liquider

Lisää luettavaa